Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherinen

pomozcie mi dojśc do tego

Polecane posty

Gość katherinen

co to moze byc... od dłuzszego czasu boli mnie cos w okolicach pochwy,brzucha ,jajników.. trydno mi zlokalizowac dokładnie miejsce.Najgorzej sie czuje jak siadam ...wtedy czuje w pochwie takie kucie ,dreszcze mam wtedy ..czym to moze byc spowodowane??

Gość katherinen
ale ja jestem młoda :( nie chce isc do ginekologa

ja tez jestem młoda.. i tez nigdy nie byłam u ginekologa.. Ale zawsze musi byc ten pierwszy raz... A nie współżyłas z kims?

Gość erf
ile macie lat?

Gość fddd
co z tego ze jestes mloda? co to ma do rzeczy? jest potrzeba i trzeba isc

Gość katherinen
no ja mam 16lat ... nie wspolzylam z nikim ani mi to w głowie ! nawet mam problemy męsko-damskie w sensie psychicznym ,wiec nie ma szans. Boże jak mnie to boli juz nie wiem co robić dawno tak źle sie nie czulam:(

Gość na gorze
kolezanka na górze ma racje - kiedys musi byc ten pierwszy raz. Zdrowie najwazniejsze! Powiedz mamie i udaj się jak najsyzbciej do ginekologa!

Gość małyJANIO
lubię takie mądre dziewczynki jak ty - zdechnie a do gina nie pójdzie :O

Gość na gorze
Mały Janio, ale nie dołowac tutaj dziewczyny. Masz racje troche glupio to wyszlo, ale myślę, że jak z mamą pogada to się zgodzi bez problemu.

Gość katherinen
małyJanio bo moja mama twierdzi,ze to zaburzenia pokarmowe,ze jem nieregularnie ,a potem sie skarze ! wiec nie rob ze mnie idiotki .. ja dobrze wiem,ze nalezaloby to sprawdzic mieszkam na dolnymśląsku w takim zadupiu,ze nawet nie wiem gdzie jest tu jakis ginekolog sama przeciez nie pojde.. przeciez to nie jest takie łatwe ;( własnie sie poryczalam z bólu bo juz nie mogłam wytrzymac

Gość małyJANIO
to powiedz swojej mamuni :O żeby się jednak zainteresowała zanim wylądujesz na ostrym dyżurze :O

Gość minako25
janio!!!! jak ty nic nei rozumiesz.. dziewczyne trzeba wesprzec anie dojezdzac.... co za bydle..... przmysl sprawde skoro cie boli to zaczy ze to powazna sprawa im dluzej czekam tym wiecej sie nacierpisz a ta wizyta i tak cie nie ominie jak nie teraz to za rok....zadna roznica wierz mi...pozdrawiam

Gość katherinen
powiedzialam... to nic nie daje zawsze mowi,ze to przez moje odżywianie;( bo przy wzroscie 173 waze 53,5 i krzyczy,ze mam jakies 8kg niedowagi i ze to wszystko przez to,ze sie nie słucham .. nic nie dociera . MalyJanio jestes kobietą?

Gość na gorze
ale jezeli w tej chwili się źle czujesz to moze idź spac, a nie się męczysz dalej, rano zas jak bedzie bolalo dalej to ginekolog !!! Lub lekarz najblizszy

Gość katherinen
minako25 dziekuje jeszcze to bede obserwowac teraz wzielam tabletki przeciwbolowe i troche ulzylo..

Gość małyJANIO
tak - jestem kobietą i nie rozumiem twojej matki co z tego jeśli tak czy inaczej się odżywiasz - skoro cierpisz to chyba trzeba ci pomóc a skąd ona wie że na pewno przyczyną jest tylko twój styl życia a nie coś poważniejszego (np. kłopoty z jelitami) wkurzam się bo wiem jak to jest mieć w rodzinie kogoś z problemami gastrycznymi i kłopotami z diagnozą - z tym że u mnie rodzina była zawsze pomocna