Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polokalana

mam dziecko z mama

Polecane posty

Gość polokalana

Sytuacja jest bardzo skomplikowana,ponieważ kontakty ze mną i moim starszym rodzeństwem,później zakochałam się w swoim rodzoną matka,ja też mu nie byłam obojętna,potem sytuacja była jeszcze trudniejsza,zakochałam się i za szłam w ciąże.Ale Jacek(mąż mojej mamy)nie wiedział co robic. Zostawiłby ją,lecz po prosiłam go żeby tego nie robił,nie chciałam jej krzywdzic.Teraz on i ja żyjemy z tym i przed wszystkimi udajemy. Rodzinie powiedziałam że ojciec mojego dziecka,uciekł. Boje się,nie chce by moja mama o tym wiedziała,Jacek jest człowiekiem odpowiedzialnym.Pomaga mi finansowo,spotyka się z synem.Dziecko oczywiście nie wie,że Jacek jest jego ojcem. Swojemu synowi powiem to za pare lat,prosząc by zachował to w tajemnicy że jego ojcem jest mąż babci. Dla tego,że obawiam się reakcji swojej mamy.

Piszesz tak nieskładnie ze trudno Cie zrozumieć :| Masz dziecko z mama? Mama Cie zaplodnila? dziewczyno zanim cos dodasz to przeczytaj to uwaznie bo az oczy bolą...

Gość WHAAAAAAAT
"później zakochałam się w swoim rodzoną matka"

Gość Trach i poszłoooo
A ja mam dziecko z bocianem :(

Gość tamarra-x
skutki ogldania mody na sukces gdzie wszyscy ze wszystkimi....

po pierwsze piszesz nieskładnie i nieładnie :O po drugie , w niezłe żeś sie maliny zapuściła. nie chcesz żeby dowiedziała się o tym twoja matka - czy zdajesz sobie sprawę z tego jaką jej krzywdę wyrządziłaś ?? a czy zdajesz sobie sprawę z tego jaką krzywdę wyrządziłaś swemu dziecku ?? i myślisz, że gdy dziecku powiesz za parę lat kto jest jego ojcem każąc mu dochować tajemnicy do grobowej deski to będzie zachwycone decyzją jaką podjęła jego mamuśka ?? ja sobie nie mogę wyobrazić jakiego dziecko dozna szoku gdy mu o tym powiesz