Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _........

czy to mozliwe że mężczyźni sie mnie boją ponieważ jestem ładna i inteligentna?

Polecane posty

no co ty ankietka....ja tylko uprzejmie wam zwracam uwagę żeby nie rzucac sądami bezpodstawnie i widze, ze nauka powoli dociera....;)

Gość ankietka ....
Faceci to cholerne cykory wszystko jest możliwe! - nie żartuj! ładne dziewczyny średnio zaczepia 3 dziennie ... policz ile wypada ich na miesiąc ... statystycznie jest niemożliwe, aby każdy się bał ... Nawet jeśli przyjąć, że 1/3 jest bojaźliwa ... to i tak zostaje cały tabun facetów ...

a jak się zachowuje prawiczek? tak z ciekawości pytam... ależ ja nie neguje tego ze od wielu lat nie jestes prawiczkiem, ja tylko uważam że niedługo staniesz sie prawiczkiem wtórnym;)

misiek to też mi nie grozi:P tobie widocznie tak:P dysortografia jest częścią dysgrafii

Gość ankietka ....
"Boshe, ale autorka jest przecudnej urody, takiej w życiu nie widziałam ... naprawdę ... A jakie z niej geniusz! To niewiarygodne!" Biedna co za pech, że tak piękna i inteligentna ... przez to nikt jej nie chce ... ale przecież każda piękna i inteligentna tak ma ... norma ... Nie ma rady .. musi porzucić edukację ... zmasakrować sobie przynajmniej twarz ... i odzyska powodzenie .... W końcu jej pomogłam .. No to ustalone ... zazdroszczę jej przeokrutnie.... :D Kolego i po co nam to było? :D

ankietka chyba po to żeby spędzić święta z rodziną bo jak pomyślimy o tej rozmowie to nawet odechce się kompa odpalać

Gość ankietka ....
Tośmy się dowiedzieli ... od ślepych o kolorach ... :D

no tak masz to swoje redtube i czujesz się ogierem;) ankietka jezeli oceniasz ludzi nie mając podstaw do tej oceny przez zazdrość to...to wcale cię nie usprawiedliwia;)

Gość smutno troszkę
a ja uważam ze dkmg i ankieta to te same osoby na 1000000% przyznaj się:P

Gość autorko mysle ze masz pewnie
wracajac do tematu i pytania autorki. Dopóki wierzysz, ze jestes ladna, wszystko jest ok. Gdy TY w to wierzysz, faceci tez uwierza, wypróbowane! Nie daj sie wpędzic w kompleksy. Jesli ktos nie lubi siebie, dlaczego miałby byc lubiany przez innych? Stara prawda. I tym optymistycznym...

misiek fakt mam SWOJE redtube obecnie śpiące a ty możesz tylko o tym pomarzyć ankietka niestety ale zawsze wiadomo czego na przyszłość unikać człowiek uczy sięna własnych błędach

Gość ankietka ....
DKMG - widzisz kolego ... i w dodatku jesteś mną ... :D

misiek również jak ci lekarz pozwoli to jeszcze coś napisz

ankietka ja płci nie zmieniałem ale wszystko możliwe w końcu jestem tylko cieciem:P

Gość ankietka ....
I obyś nie bawił się moim biustem cieciu! :D

Gość ankietka ....
DKMG - nic nie zrobisz ... my ciecie już tak mamy ... :D

ankietka ty mnie tutaj nie prowokuj:P:P:P bo się pobawię i to nie tylko biustem:P:P:P

Gość ankietka ....
wredny prowokator - znasz Freuda? chętnie podyskutuję ... trudno o rozmówców w tym temacie ...

Gość ankietka ....
kolego, mam południową urodę ... blond mi nie pasuje ...

Gość ankietka ....
wredny prowokator - cieć zapewne .... Ci głupi zboczeńcy tak mają ... Właśnie Freud też niech udowodni, że nie jest głupi .... Fakt, że napisał tyle dzieł, że jest ojcem psychologii, miał swój wkład w filozofię itd ... w końcu, że nie żyje - nic, a nic go nie usprawiedliwia ... niech udowadnia! No nie? :D