Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc bardzo ...

do uzytkownikow MBANKU.

Polecane posty

niedawno zalozylam sobie eKonto, ale nieswiadoma zaznaczylam we wniosku rowniez eMax oraz eMax plus. rachunki te są mi całkowicie niepotrzebne, owszem PODOBNo są bezplatne ale chcialabym z nich zrezygnować. czy poniosę jakieś konsekwencje?

up

Gość fddd
nie wiem czy mozna z nich zrezygnowac. bezplatne sa na pewno z tym ze wyzej oprocentowane a emax plus ma ograniczenia przelewow. radze z nich nie korzystac jak nie chcesz bo wydaje mi sie ze przy usuwaniu ich bys musiala znowu leciec do mbanku byc moze wymieniac umowe itd itd

tak samo powiedzieli mi w Mlinii :) boje sie jednak ze trzeba za nie placic za uzytkowanie a ja nawet nie bede miala na nich srodków :P

nie musisz miec na nich nic, po prostu beda sobie:) a jak kiedys zapragniesz miec cos w rodzaju lokaty to sobie z tego skorzystasz ja nawet nie wiem czy mozna tego nie miec:D:D:D

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
konta sa bezpłatne za uzywanie ich sie nie płaci, jesli chcesz aby pieniążki ci się powiększały poprostu wpłać na te konta? dlaczego odrazu uważasz że nie bedziesz z nich korzystać?

bo nie mam narazie stałych dochodów :)

Gość mbankier
hej,wlasnie zastanawiam sie nad zalozeniem sobie konta w mBanku,i w zwiaku z tym masm do was pytanie czy musze miec co miesiac jakies okreslone wplaty na konto? czy jest to wymagane?

nie jest to wymagane :)

Gość fddd
nie trzeba zadnych stalych dochodow czy duzych kwot. mozesz miec i 2 zl. konto jest calkowicie bezplatne w prowadzeniu0jedyne oplaty to przy przelewach do innego banku-50 gr

nie trzeba miec zadnych stałych wpłat. na emax plus mozesz sobie wlozyc 200zl i trzymac na prezenty w przyszlym roku i dostawac za to odsetki nie wiem co do ma do regularnych wpłat.

Gość mbankier
poprostu zastanaiwam sie nad zalozeniem konta, i waham sie pomiedzy mbankiem a ing,a jesli chodzi o te lokate to zakladajac te 200 zl czy jest jakis ograniczony limit czasu przez ktory ta kasa musi lezec na koncie? czy poprostu moge wplacic zakladajac dzis i wybrac po 3 miesiacach i cos mi sie zwiekszy z ztego procenta ?

mozesz wybrac pieniadze z tej "lokaty" jeszcze tego samego dnia kiedy chcesz o kazdej porze 1 warunek: mozesz wybrac pieniądze tylko raz w miesiącu odsetki za miesiąc =(kapitał * 6%)/12

Gość mbankier
a czy sa jakies minusy konta w mbanku? bo z tego co slysze to raczej wszyscy sa zadowoleni

jezeli dobrze sie zarzadza pieniędzmi i wie jakie mniej wiecej sie ponosi wydatki w miesiacu to nie ma zadnych mozliwe ze bankomaty sa daleko od miejsca zamieszkania ale u mnie np są w kazdym wiekszym centrum handlowym + jeszcze kilka punktów na ekoncie warto miec srodki ktorymi obracasz po przelewy sa za darmo a wada tego konta jest brak oprocentowania a jak wiadomo inflacja rosnie i warto aby pieniadze zarabiały na koncie emax jest oprocentowanie okolo 2% i tez mozna wyplacac z tego konta ile sie chce a konto emax plus ma oprocentowanie okolo 6 i mozna wypacac tylko raz w miesiacu. warto tam trzymac oszczednosci, srodki ktorych nie bedziemy uzywac w tym miesiacu

Gość mbankier
ok dzieki za pomoc

Gość na e-koncie...
przelewy są już od dłuższego czasu bezpłatne do wszystkich banków.

Gość na e-koncie...
a i co miesiąc pobierają 1,70 za ubezpiecznie karty, także jak chcesz mieć konto całkowicie darmowe, to po otworzeniu rachunku musisz zadzwonić na m-linię i zrezygnować z ubezpieczenia.

Gość Słodki Joe
teraz z eMAX-a Plus można wypłacać w każdej chwili, nie raz w miesiącu. eKonto to szkoda zachodu, lepiej od razu eMAX Plus