Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakaakakaaka

Wlasnie zakonczylam znajomosc...

Polecane posty

Gość kakakaakakaaka

z pewnym facetem. Nie bylismy para, chociaz na poczatku sie tak zapowiadalo. Źle mi z tym :(

Gość oj a dlaczego
? :(

a co jest przyczyną zerwania znajomości? dlaczego? jesteś pewna? może jednak w czymś ci nie pasował...

Gość kakakaakakaaka
Na poczatku byl swietny-pisal smsy, dzownil, chcial sie spotykac. Pozniej nagle sie zmienil-stal sie chamski, opryskliwy, zaczal mnie olewac. Kiedy probowalam wyjasnic cala sytuacje obrzucil mnie wyzwiskami:( Nie oddzywalismy sie kilka miesiecy i nagle w listopadzie napisal smsa, przeprosil, poprosil o 2 szanse-tylko jako znajomy. Tyle tylko,ze ja juz nie potrafilam mu zaufac. Zreszta nic nie bylo tak jak dawniej. Musialam zakonczyc ta znajomosc.

Gość chaotyczny13
cóż, tak to wygląda jak ludzie nie potrafią/ nie chcą ze sobą rozmawiać..

Gość 007tytus
Słusznie! Czasem serce trzeba mieć jak głaz chociaż coś w duszy piszczy....

Gość kakakaakakaaka
Probowalam z nim rozmawiac, ale on nigdy nie chcial/nie mial czasu. Nie mial tez czasu sie spotkac. Jednoczesnie pisal, jak to mu na mnie nie zalezy. A ja juz bylam tym wszystkim zmeczona i dzis postanowilam,ze to koniec.

Gość chudzielec_wysoki
i dobrze. takie wirtualne sms'owe znajomosci to chora akcja. gratuluje slusznej decyzji.

Gość kakakaakakaaka
Zarzucil mi,ze jestem niewyrozumiala, bo nie moge pojac,ze ciezko pracuje i przez 7 tygodni nie znalazl czasu na spotkanie ;) 7 tygodni!!!;) faktem jest,ze mieszkamy w innych miastach, ale odleglos miedzy nami to 25 km!!! Nie 250 czy 2500;)

Gość mario bross n
Dobrze zrobilas. Z tego co pisalas to bylo jedyne sluszne wyjscie.

Gość kochajaacy
mówisz ze nie miał czasu dla Ciebie a jednak pisał ze mu zalezy na Tobie, więc chyba chciał zebyś to czula i podejrzewam, że na miare swoich mozliwosci walczyl o wasz związek...byćmoże zabrakło wlaśnie tych możliwośći i cierpliwości, pozdrawiam

>>>walczyl o wasz związek...byćmoże zabrakło wlaśnie tych możliwośći i cierpliwości, pozdrawiam O jaki związek??? Esemesowy? Ludzie opanujcie się w końcu z tymi wirtualnymi miłościami, bo żal to czytać.

Gość kochajaacy
nikt nie wyjaśnił jaki to byl związek czy na odleglosc czy nie, jak bardzo obie strony byly zaangazowane emocjonalnie w partnera

Wyjaśniła na samym początku, że tylko się zapowiadało na związek, ale facet nie miał czasu się spotkać, robił jakieś dziwne akcje. O czym mowa w ogóle, o jakim zaangażowaniu w partnera...

Gość kochajaacy
co to są "dziwne akcje"?

Wystarczy przeczytać, mam Ci tłumaczyć co "autor miał na myśli"? Pozniej nagle sie zmienil-stal sie chamski, opryskliwy, zaczal mnie olewac. Kiedy probowalam wyjasnic cala sytuacje obrzucil mnie wyzwiskami Nie oddzywalismy sie kilka miesiecy i nagle w listopadzie napisal smsa, przeprosil, poprosil o 2 szanse-tylko jako znajomy.

Gość kochajaacy
skoro mieliście kilka miesiecy przerwy to moze budujcie nowy zwiazek wolniej ale zeby byl bardziej trwały

Gość kakakaakakaaka
Spotykalismy sie kilka miesiecy i pod koniec bylo juz okropnie. Siedzial na spotkaniu z emna i wysylal smsy :O Kiedy powiedzialam,ze mi sie to nie podoba zaczal sie robic chamski, obrazil sie i zakonczyl znajomosc. ja poparlam ta decyzje i takze sie nie oddzywalam. A pozniej tak jak pisalam odezwal sie i znwou zaczynal swoja gre :O

Gość kakakaakakaaka
Kilka miesiecy, czyli 3 ;) Byly to rzadkie spotkania, wiec para nie bylismy

Gość kochajaacy
no akurat od ilości spotkań to nie zależy czy sie jest parą, ale skoro ten kontakt byl mały, to tylko od Was zalezy czy postaracie sie częsciej spotykać i zacieśniać więzi emocjonalne, musicie powiedzieć sobie nawzajem czego oczekujecie od tej drugiej strony

Gość kakakaakakaaka
Ja juz nic mu nie bede mowila-koniec i tyle. Mial swoja szanse i nie skorzystal. Smutno tylko,ze ludzie potrafia byc tacy zaklamani :O

Gość kochajaacy
dlaczego on jest zaklamany?

Gość kakakaakakaaka
Co innego mowil,a co innego robil. Chodzil z kolezankami na imprezy, a pozniej pisal do mnie "szkoda,ze Cie nie bylo":D Teraz jak to czytam to tylko 1 slowo przychodzi mi do glowy: PARODIA:D jak ja moglam lubic kogos takiego

Gość ola12
moze mu ktos cos nagadał?

Gość kakakaakakaaka
Watpie. Jego znajomi mnie nie znali ;) Ewentualnie mogla nagadac mu cos jego przyjacioleczka-pani dobra rada ;) trudno- jego strata

Gość ola12
o ja pierdziu skad ja tgo znam... dobre ciocie dziunie

Gość kochajaacy
nie lepiej z od niego dowiedzieć się jak jest naprawde, osoby trzecie zawsze coś mogą przekręcić wyolbrzymić

Gość kakakaakakaaka
Twrudno-koniec roku i koniec znajomosci bez przyszlosci. Jaka ja tez bylam glupia utrzymujac znajomosc z tym facetem :O Tyle czasu zmarnowane :O

Gość kakakaakakaaka
Ale co od niego sie dowiedziec? Juz sie dowiedzialam. Nie mial czasu/zmeczony/zapracowany. Moze nawet mial dziewczyne-kto to wie.