Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erere

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość erere

Wyobraź sobie że poznajesz jednego dnia trzech mężczyzn. Wszyscy trzej są dla Ciebie tak samo mili i tak samo o Ciebie zabiegają. Wszyscy trzej są wolni. Pan nr 1 - jest powalająco przystojny. Wyobraź sobie swój ideał - on tak właśnie wygląda. Smagły, z zarysowanymi mięśniami pod koszulką, szerokimi ramionami, małą ale krągłą jak jabłko dupką, cudowną twarzą, kapitalnie zarysowanymi brwiami i linią szczęki, pięknymi zębami, cudownymi oczami i ustami stworzonymi do całowania. Jest jedneak biedny i raczej nieinteligentny. Pan nr 2 - z głową na karku, ambitny, z gestem i pieniędzmi. Ma wysokie stanowisko lub sławę (jest np. aktorem, piosenkarzem) - co wolisz. Jeździ najnowszym mercedesem, ma swój wielki dom w którym mieszka sam. Jest jednak brzydki i raczej nie nadajecie na tych samych falach. Pan nr 3 - porażająco inteligentny, zna się chyba na wszystkim, mądry, rozmowny, komunikatywny, zabawny, elokwentny. Jednak jego wygląd Cię odpycha i jest biedny oraz bezrobotny. Pytanie. O którym z nich będziesz fantazjować lub najwięcej rozmyślać tego samego wieczoru? Bez ściem proszę. I wyobraź sobie że musisz wybrać jakiegoś.

Gość lilii
jezeli ma duzego penisa to jako kochanka wybieram numer 1. Jednak zeby byc moim facetem musi byc nie tylko przystojny ale miec tez olej w glowie

Gość 5555555555555555555
o drugim

Gość JFHJGHJY
hehe prawda jest taka ze zakochujemy sie w ludziach ktorzy sa tak naprawde dalecy od naszych idealow---> taka prawdziwa milosc a nie milosc do pieniedzy

Gość erere
lili - pytanie było inne. O którym najwiecej bedziesz rozmyslać tego samego wieczoru, a nie za którego chcesz wyjść lub którego przeleciec.

Gość _........
o 3 ponieważ skoro jest inteligentny i komunikatywny to sobie jakos poradzi:)

"O którym z nich będziesz fantazjować lub najwięcej rozmyślać tego samego wieczoru?" Kurczę. Jasne, że o tym pierwszym. Do seksu niepotrzebna mi forsa i i intelekt:D

Gość eeeeeeyyy
wszyscy są beznadziejni,ale 1 chociaż przystojny:O biorę przystojnego

Gość JFHJGHJY
ej ludzie wezcie nie zalamujcie mnie.....czy kazda/y mysli tylko o kasie i o tym zeby sie jakos ustawic w zyciu?

Gość lilii
jak juz brzydki to niech chociaz ma kase :-O

Gość erere
Czyli rozmyślasz tylko o facetach których chcesz bzyknąć? Uważam że to najbardziej znaczące - o wszytskich trzech myśleć nie bedziesz, tylko o jednym najbardziej. O tym, który zawrócił Ci w głowie najbardziej. Nie ma znaczenia czy się zadurzyłaś czy masz ochotę na jego ciałko. Wybierzesz jednego. Niewazne co bedzie dalej, po prostu to jeden z nich zawróci Ci w glowie a nie wszyscy.

Gość lilii
a tak w ogole to podzielam zdanie Koszmitki :D

Gość pan nr dwa
"ej ludzie wezcie nie zalamujcie mnie.....czy kazda/y mysli tylko o kasie i o tym zeby sie jakos ustawic w zyciu?" A z jakiego powodu mam rozmyślać o facecie który jest szkaradny i biedny jak mysz koscielna? Tylko dlatego że ma gadane? To za mało.

Gość lilii
erere --> za trudne pytania zadajesz o tej porze :) dobranoc

Gość mataharii
fantazjować?czworokącik a co sie bede rozdrabniać;)

Gość kryzolka
a ja napiszę tak... pan nr jeden od razu zwraca moja uwage. jak tylko się odzywa, to klade na niego lache... na pana nr 2 moge najwyzej zwymiotowac na pana nr 3 nie zwracam na poczatku uwagi, jezeli w ogole zaczne z nim konwersowac to moze i o nim czule pomysle, ale nie bardzo widze tego "e ogóle" zatem pan 0

Gość fggfggffggffgfggfgf
Moja znajoma (starsza), zawsze mówiła że u faceta pożądane są 3 rzeczy: uroda, pieniądze i inteligencja. Związać się można z takim, który ma przynajmniej dwie z tych trzech cech. Bo jesli ma tylko jedną, a tych dwoch pozostałych nie, to nie jest interesujący.

Gość JFHJGHJY
czasem ten brzydki i szkaradny ma w sobie "to cos" :D

Gość pan nr dwa
"czasem ten brzydki i szkaradny ma w sobie "to cos"" Załozeniem pytania bylo - w ogole cie nie pociaga. A nie, że ma w sobie to coś. Inteligentny, ale odpychający facet moze byc co najwyzej moim przyjacielem. I na pewno nie fantazjowałabym o takim.

Gość kuropatwa Asia
hahaha, ale trafiłaś z pytaniem :):) Bo mam własnie taką sytuację... Dziś odnowiłam kontakty z dwoma kolegami z podstawówki (dzis mamy po 26 lat). Jeden jest bardzo inteligentny, ale brzydki jak kupa. Drugi jest piekny jak z okładki, ale glupi. Zgadnijcie o którym teraz myślę? Oczywiscie że o pięknym. Nawet sobie przed chwilą zrobiłam dobrze pod prysznicem myśląc o nim. :D:D To uroda wyzwala obsesję, a nie inteligencja.

"Czyli rozmyślasz tylko o facetach których chcesz bzyknąć?" Poznałam Go tego wieczoru. Zauważyłam, że jest średnio kumaty i nawet nie postawił mi drinka. Ale jest boski więc o nim właśnie pomyśle tej nocy. Za tydzień, kiedy zauważe, że nic z tego nie będzie, bo jest mniej inteligentny od dziecka mojej przyjaciółki to oczywiście przestane o nim rozmyślać. Ale tej nocy będe fantazjowała właśnie o nim. O jego ciele. Nie o rozumie.

Gość manu manu
Zgadzam się z tym że to uroda wyzwala obsesję. Ja dosłownie jestem chora, gdy poznaję kogoś o boskim wyglądzie. Fantazjuję, rozmyślam, nawet onanizuję się myśląc o nim, jak ktoś wyzej też wspomniał. :) Nigdy mi się to nie zdarzyło w przypadku kogoś bardzo inteligentnego. Wtedy odczuwam szacunek itp... ale nigdy takiej obsesji.

Gość kukulka7777777
najlepiej wziąść brzydkiego i przerobić na \"ładnego\" bo przystojny będzie latał za babami

Gość mickymouse
1

Gość szczerze szczer
3

Gość a ja o zadnym nie bede
bo: 1 - wyglad to za malo, by zajal moje mysli na tak dlugo ;) 2 - Jak nie nadajemy na tych samych falach to o kim w ogole myslec? 3 - Jezeli wyglad mnie odpycha (chociaz nie wiem jak musialby wygladac - Jak Szwarzeneger jak sobie oko wydlubal w Terminarorze :P )

Gość budyń z sokiem mallinowym
. . . . . NA MĘŻA PAN NR 2, PAN NR 1 NA KOCHANKA . . . .