Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

właśnie facet powiedział do mnie coś takiego podczas kłótni

Polecane posty

Gość Mgiełka851
nie przejmuj sie ... nie jest tego wart !!

Gość na pewno żartował
skąd mógłby wiedzieć, ze miałby mieć satys...tam ? to jeszcze cię nie przeleciał ? aleś ty głupia :o

Gość fddd
a moim zdaniem wymsknelo mu sie to co rzeczywiscie mysli.

Gość hghdgf
Phhh... wielka mi rzecz. Gorsze teksty można usłyszeć w kłótniach. Prawdę powiedziawszy to lepsze niż gdyby ci powiedział np że czuje niesmak że cię przeleciał.

Gość jak bedziesz miala okazje
powiedz mu dokladnie to samo i zerwij. Mozesz dodac, ze zalozylas sie z kolezanką.

Gość jak bedziesz miala okazje
aha, dodaj, ze masz satysfakcje by wygralas dobre piwo.

Gość fddd
no ale zerwal z toba? bo albo powiedzial ci prawde albo chcial ci wbic goraca igle w serce

to powiedz mu, ze w przeciwienstwie do niego nie odczulas żadnej satysfakcji ;P i odczujesz ja dopiero jak zniknie z twojego zycia. Facet Cie nie szanuje i wymknelo mu sie to co naprawde mysli.

lepiej sie dowiedzieć po 2 latach niż po 20 ;) teraz masz jeszcze szanse ułozyć sobie normlne życie z kimś innym ;) uszy do góry ;) wyświadczył Ci przysługe możesz mu podziekowac że swoją własną głupotą otworzył Ci oczy :D

co robic? nic nie robic. Nie pisac, nie odzywać sie. Zając sie sobą. Wyjść do ludzi. Byle nie myśleć o nim.

Gość fddd
pomaluj paznokcie, zrob ladny makijaz- poczuj sie sexy. cale zycie przed toba

noir_elle - popieram :D ja przechodziłam to samo, i to na 2 dni przed walentynkami :( musisz wyjsć do ludzi, bawić sie :) wszystko sie ułozy :)

Gość fddd
skoro byl tego warty

Tak, masz racje idz sie upij. Pozniej do niego jeszcze zadzwon i wyplacz sie mu ze go dalej kochasz. A tak powazniej, bez ironi... Wątpie zeby Ci to pomogło, ze sie upijesz, a mysle ze bedzie jeszcze gorzej.

wiem wiem. Ale zastanawiam sie czy jak sie upijesz to czasem nie wpadnie ci do glowy dziwny pomysł/nie bedziesz wyć z bólu, tesknoty itd. O to mi głownie chodzilo ;)

Gość kakakkakaka
ja odebralabym to pozytywnie. ma satysfakcje, wiec jestes dobra w lozku:) nie chcesz marnowac przeciez 2 lat przez takie slowa

stara, dobrze powiedziane bylo. wazne ze po 2 latach a nie po 20! co to, ostatni chlop na planecie? :) ciesz sie, ze masz teraz szanse na nowy szalony zwiazek z wartosciowym chlopem :) a narazie wrzuc na luz, chwile poboli, potem przestanie. pospotykaj sie teraz z bliskimi, z przyjaciolmi. uspokoj sie na swieta :) potem szalenstwo w sylwestra i na nowy rok juz wejdz jako inna kobitka! :) bo niby co teraz da ci uzalanie sie, rozdrapywanie, rozpamietywanie? no co? nic a nic! zyj swoim zyciem, a o nim zapomnij

tylu fajnych facetów jest dookoła, jak raz okazał się świnią to już zawsze tak będzie

Gość e4tbhbh
kociczka---a na erot. zkładasz topic o sexie z facetem, piszesz ze jhestes z nim od roku :) to jak o z toba jest??