Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno troszkę

Mężczyzna którego pokochałam wykorzystał mnie do zemsty na swojej ex

Polecane posty

Gość smutno troszkę

Jeszcze nigdy sie tak nie zaangażowałam a tu bach. Wczoraj mi oznajmił że nie jadę z nim na żadne narty ponieważ byłam dla niego tylko pierwszorzędnym elementem który miał prowadzic do wyznaczonego celu czyli do zemsty na dziewczynie z którą był pięć lat. A ja głupia sie mu oddałam (przeżyłam z nim swój pierwszy raz) Co teraz? zadaję sobie pytanie

Gość jaks tam facet
Zwyczajnie olej go On nie jest warty ciebie.Niestety zdarza się w życiu że umieszcza się uczucia w niewłaściwym człowieku.Czy znasz jego dziewczynę Ile masz lat? Ile on?

Gość smutno troszkę
ja mam 22 on 26 jego była 25 wiem że kochał ją ponad wszystko. byłi ze sobą 5 lat a ona przyprawiła mu robi z jego kolegą troszke jak w telenoweli wiem

Gość tyyyy fizyk
a dlaczego dobrze jej? znasz ja? ze ja oceniasz cwaniaczku?

Jak mu przyprawiła rogi to znaczy że facet jest dla niej nic nie warty i on o tym wiedział żeby się odstresować znalazł ciebie.Kobiety ktore kochają faceta nie mają potrzeb zdradzania go. Tak czasami jest w życiu. Musisz uważac na przyszłość.Jak długo byłaś z nim?Czy on wrócił do tej swojej poprzedniej? Czy ją ty znasz?

Gość smutno troszkę
znam ją z jednej imprezy. Z tego co wiem to ona teraz żałuje swojej decyzji. Żal mi dziewczyny było na tej imprezie ponieważ upiła się do nieprzytomności w ciągu godziny. Słyszałam jak ktoś z jej znajomych mówił że to do niej niepodobne. Razem bylismy 4 miesiace ale mi to zupełnie wystarczyło aby sie przywiązać i obdarzyć uczuciem:(

Gość smutno troszkę
trochę dłuże się znaliśmy łącznie 8 a przez 4 oficjalnie ze sobą chodzilismy. Nie rozmawiałam z tą dziewczyną nie miałam odwagi

Gość smutno troszkę
tak byłam z nim. Skoro dziewcznya nie chciała to postanowiłam nie nalegać a bliższą znajomość zresztą nie wiadomo jak on by na to zareagował

ciekawy jestem jaka była jego reakcja gdy widział jak ona się upiła do nieprzytomności. Czy z toba rozmawiał na jej temat? Czy ona była z facetem ?

Gość Mahbub
to przykre co ci sie przytrafilo... mnie facet przyprawil rogi...po 5 latach sie dowiedzialam... i bolalo jak cholera... ale sie otrzasnelam i Tobie tez tego zycze...

Gość faaacetjhjjjkjkukhkjhjkhj
przykro mi ale tacy juz jesteśmy ta zdradzimy, tamtej nieba uchylimy

kopnij dupka w tyłek i powiedz mu że teraz się w ogóle nie dziwisz dlaczego go jego ex zostawiła, a tym co zrobił tylko udowodnił że nie zasługiwał na nią i tym bardziej na Ciebie, a potem się już do niego w ogóle nie odzywaj i zapomnij o nim 🖐️