Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje Ego

Co będzie dalej???

Polecane posty

Gość Moje Ego

Jestem z moją dziewczyna od ponad roku, bardzo sie kochamy, mieszkamy razem. Oboje uwielbiamy sex i robimy to jak tylko czesto się da, nasz sex jest dośc udany, jednak coś mnie zaczyna zastanawiac... otóż niewiem czy nie zaczynam mojej dziewczyny nudzić pod względem sexualnym, ostatnio kiedy się kochamy ona zaczyna mi mówić żebym ja zgwałcił i zerżnął z całej siły... Niemwiem co o tym myślec, do tej pory myślałem ze "się spisuję" dosć dobrze, nigdy nie pozwoliłem sobie skończyc wcześniej niż ona, zawsze doprowadzam ja do orgazmu, czasem nawet 2 czy 3 i niewiem co teraz o tym myśleć, nie kochamy sie tez krótko bo zwykle jest około godziny (pisze o samym sexie, nie licząc gry wstępnej) najkrócej to tak z 20 min jeśli jest ostra jazda, jak jesteśmy zmęczeni po pracy to nawet czasem 2 h spokojnego sexiku, myślałem że to może mój sprzecik jest dla niej za mały i tak chce ostro żeby mocniej czuć, no ale mój rozmiar jest powyżej standardu, a jak docisnę ją mocno to czasem mówi że ją boli, poradzicie coś??? z góry dzięki

Wygląda że twoja dziewczyna potrzebuje jeszcze ostrzejszego rżnięcia. Poziom doznań których jej dostarczasz jest wysoki ale, ponieważ utrzymuje się przez dłuższy czas, ona się już do niego przyzwyczaiła i teraz potrzebuje czegoś więcej. Cóż mogę ci poradzić ? Rżnij ją aż zemdleje z bólu. Może to jej wystarczy.

roboty nie przerobisz,wodki nie przepijesz a kobiety nie.....sam sobie dodaj....czasami i tak bywa..... we ja zwiaz zerznij doopsko i bedziesz mial spokoj.....ale nie tak normalnie......o nie!....jak juz bedzie miala dosyc i poprosi cie o rozwiazanie ze lzami w oczach to wtedy wlasnie jeszcze bardziej!!!! jak musisz to wez sobie procha jakiegos......:)))))) ale jak jej sie kooorwa spodoba to cie wpedzi w dragi:)))))

Gość o luuuuudzie
no bo czasem dobrze spróbować czegoś innego. Ja nie wiem czym ty się przejmujesz autorze. Powinieneś się cieszyć że ona chce coś zmieniać.

Gość Moje Ego
nooo nieźle, widze ze większość Panów chyba odpowiada, a moze jakas kobietka sie wypowie co o tym myśli i czy moze ma podobne doznania i potrzeby, co w ogóle myslicie o takim sexie?? moze to za mało, może z krótko dla niej,,, sam niewiem co myslec

Gość Moje Ego
pewnie że sie cieszę, tylko że niewiem czy to w dobrym kierunku robi... później sado maso jakies wymysli albo co ;P

staaaaary......nic nie napisales ile jestescie razem....nic! to masz takie ogolne odpowiedzi......napisz jak juz zrobisz:))))

Gość Moje Ego
jak to napisałem że od ponad roku, latek mamy po 25

Gość też tego nie lubie
A nad czym tu się zastanawiać ,dziewczyna chce porządne "ruchańsko"> Weź ja czasem chwyć za włosy ,przyciśnij do ściany i bierz co twoje:D . Krótko mówiąc ,bez pytania ,bez czajenia jak w pochodach trochę ostrzej bo widać ,że tego chce :)Nie niuniaj się z nią nie rozczulaj ,czasem szepnij niegrzeczne słówko do ucha :classic_cool::D Zmieniajcie swoje życie seksualne ,nigdy monotonia o nie . Dziewczyna chce żebyś ja czasem zdominował ,jesteś facet to chyba wiesz co to znaczy :)

dobrze pisze ten u gory....nawet sie nie czaj w gry wstepne....zero i jak juz gwat to jej przyloz z pare razy po doopsku:))))

Kurna ale jak mi się to zrobiło ,że spod czerwonego napisałam :) 8.47 to byłam ja ,kobieta ,żeby nie było :D

usypiasz ją w łóżku. 2h seksu? ona pewnie che szybki numerek na ostro dla odmiany..

Gość zaproś
kilku kolegów i niech ją rżną jeden po drugim w końcu musi sie zaspokoić ;)

Gość Moje Ego
tak, 2 h. w tym czasie ma ze 2 - 3 orgazmy ale chche jeszcze, chce tak nawet cała noc, przynajmniej tak twierdzi, czasem naprawde trace siły... a szybkie numerki tez są ;) uważacie ze jest nie wyżyta sexualnie?

Gość no więc...
Czego TY się boisz?? Ja mojemu facetowi już na początku powiedziałam że lubię ostry seks, zabawy w udawany gwałt i on normalnie skacze ze szczęścia. Może Twoja panna bała Ci się przyznać że lubi coś takiego? Ciesz się, że powiedziała Tobie a nie koledze z pracy... Weź się do roboty, uzgodnijcie co ona chce, na ile możesz się posunąć, jakieś hasło kiedy masz przestać, bo za bardzo boli i się bawcie.

Gość kobieta doradzi
faceci radzą Ci jakieś farmazony... a ja napiszę krótko, to że po roku laska wyznała na co ma ochotę nie znaczy że jest Tobą znudzona, ale znaczy jedynie że nabrała do Ciebie zaufania i nie boi się wyznać Tobie najskrytszych fantazji i pragnień... to tylko świadczy o tym że jesteście naprawdę blisko z tego co piszesz jesteś takim romantycznym typem w łóżku, może do tej pory dziewczyna nie miała odwagi wyznać że lubi trochę bardziej pikantniej, obserwowała Ciebie i nie była pewna czy Cię to nie zniechęci do niej zacznij może od jakiś wulgaryzmów w łóżku, jakiś pikantny język, może trochę dominacji, zwiąż jej ręce np krawatem albo zawiąż jej oczy przed seksem, zrób coś co ją zaskoczy hmm w zabawach sado-maso i w dominację pary ustalają tzw "bezpieczne hasło" to słowo klucz które ma sygnalizować że partner ma dość lub dana aktywność mu się nie podoba, ustalcie razem taki sygnał, będziecie mieć wtedy pewność że nie robicie sobie wzajemnie czegoś co Wam nei sprawia przyjemności lub coś czego nei akceptujecie będziesz miał wtedy kontrolę nad tym co robisz i będziesz wiedział kiedy zabawa jest jeszcze zabawą a kiedy już się wymkneła spod kontroli i robisz coś co sie dziewczynie nie podoba lub sprawia ból

Zrób jej jeden, a porządny orgazm ,bez ceregieli :) Bo w końcu kto jest chłopem ty czy ona :) Przez dwie godziny ujeżdżania ,to ona może ma dwa lub trzy orgazmy ale chyba z nudów , jakbyś tak przyparł to po pierwszym porządnym by miała dosyć ,no albo prosiła o jeszcze jakby się spodobało :) Chce coś zmienić ,to pierwsza oznaka ,że nudzi się w łóżku ,dobrze że ci powiedziała o tym :)takie zabawy nie są żadnym zboczeniem tylko urozmaiceniem :)

Gość kobieta doradzi
dobrze też jedna laska poradziła, dobierz się kiedyś do niej w momencie gdy sie tego zupełnei nei spodziewa...np tuż po powrocie do domu albo tuż przed ywjściem np na imprezę....gdy już prawie macie wychodzić.... zróbcie to nie rozbierając się i bez gry wstępnej, po prostu weź się do niej dobierz ;-) możesz też wyszukać jakiś filmików i zapropnować jej wspólny seans oglądając różne filmy wyczisz o co konkretnie jej chodzi i co chciałaby przenieść do waszej sypialni

Gość wydaje mi sie
kobieta radzi ma sporo racji z tym zaufaniem , rok czasu bycia razem to znowu wcale nie tak dlugo - bywa ze po wielu latach sie okazuje ze partnerzy nie znają siebie i swoich pragnien. najpewniej ona doszla do momentu kiedy postanowila zaryzykowac ,i powiedziec Ci co jej tak naprawde sprawia przyjemnosc. a takie numerki z nienacka jak nic powinny ją zadowolic. nie wiem czy jej zyczenie bycia mocno zerzniątą jest początkiem do sado maso:o ,tez tak lubie ale zadne wiązanie i bicie nie wchodzi w gre.poprostu mocne, ostre pchnięcia,podgryzanie i to moze na początek wystarczy.

Gość Moje Ego
no własnie z tym podgryzaniem to tak samo, tez lubi jak ją gryzę delikatnie kiedy sie kochamy, a co do ostrej jazdy to gdy tylko o tym mówi a czasem i bez tego i tak to robię bo widze ze bardzo to lubi, wiązania nie próbowałem, jedynie rzucenia na łóżko przyciśnięcia i ostrego posuwania od tyłu, delikatnie wykręcając ręce, ja nie mówie że się boje spełniać jej zachcianki czy coś, też lubie tak na ostro nie raz, tylko niue chce zeby sie to kiedyś w jakieś sado przerodziło, bicie, czy coś, ale może nie dojdzie do tego...

Gość wydaje mi sie
jesli sie obawiasz ze kiedys moze zechciec takich zabaw a Ty na nie nie masz zwyczajnie ochoty,to jej to powiedz.pogadaj z nią o tym czego ona chce co Tobie sprawia przyjemnosc.ona się odwazyla powiedziec juz troszkę wiec nie powinniscie miec problemu z rozmową na ten temat. to jedyne wyjscie jesli ona nie pozna Twojego zdania na ten temat to z czasem mozecie sie zacząc mijac ze swoimi zachciankami.

Gość Moje Ego
A co myślicie o kupieniu wibratorka??? albo takiego gumowgo penisa? bo na przykład bardzo lubi moja dziewczyna jak jej wkładam paluszki do tyłeczka, wtedy momentalnie dochodzi,

Gość Moje Ego
ojj coś temacik ucichł...

Pewnie :) kup jej wibratorek fajan sprawa pod choinke :) Ja bym sie cieszyla z takiego prezentu od chlopaka hmm musze mu szepnac do ucha ze tez chce :)

Gość jaromiro
facet to ty jeszcze siedzisz przy kompie ? wszystko chcesz dowiedzieć się od innych ? Więcej inicjatywy i odwagi w eksperymentowaniu ! Masz super dziewczynę jak ma ochotę na eksperymenty i ci o tym powiedziała. Na początek zaraz powinieneś ją zerżnąć byle gdzie i byle jak byle mocno - jak tu ktoś napisał - bez wstępów, z zaskoczenia. Ja czasem robię odwrotnie, ale to już bardziej wyrafinowane, mówię swojej świństwa, każę chodzić bez majtek żeby była przygotowana na rżnięcie w każdej chwili, sprawdzam to bezceremonialnie lub każę pokazywać. I czekam. A dopadam w najbardziej niespodziewanym momencie, często mocno krępującym.

Gość jaromiro
wibratorek jest ok. ale radziłbym stopniować atrakcje. chociaż sporo już robicie a jak przy jeździe od tyłu rozwibrujesz jej pupkę to zwariuje - skoro lubi paluszek.

Gość jaromiro
teraz przeczytałem że marzy jej się gwałcik. Czyli raczej poza domem, teraz zimno i w plenerze trudniej. Ale na imprezce u znajomych, w jakimś ustronnym, choćby chwilowo, miejscu zasłoń jej usta, i po małym odkryciu czego trzeba zrób jej od tyłu parę pchnięć ale takich żeby ją podrzucało szepcząc do ucha jakieś świństwa. Oczywiście nigdy nie wiesz czy nie przesadzisz. Ale nic wcześniej nie ustalaj bo odpadnie urok zaskoczenia czyli to o co jej chodzi.