Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TargSromowychWarg

Wigilia firmowa

Polecane posty

Gość oleluju
Ja tez nie lubie. U nas dzisiaj byla.... Wywinelam sie jakims cudem. Nie cierpie takich spedowa.... Eh.

no tak, jeśli "prywatna" to wszystko zdarzyć się może ale chamstwo pierwszej wody wg mnie to co? premiujemy wiarę? czy może utrzymywanie pozorów? nie wiadomo, co gorsze.....

Gość oleluju
No wlasnie prywatna.... :( ja tam nie wiem co oni premiuja. maz naprawde ciezko pracuje. A na ta wigilie ida itak najwieksze lizodupy i przydupasy... I co zrobic? Za pare zlotych nie chce zeby sie ponizal. I zle sie czul.

Gość bidi bidi
u nas są dwie regionalna i ogólnopolska, ogólnie ok są w restauracjach, nie ma opłatków na szczescie :D dobre jedzonko, da się przeżyć

Gość kaliten3
a mi sie wydaje ze wszystko zalezy od tego jak jest zorganizowana impreza. Moim zdaniem jesli jest to typowe spotkanie oplatkowe, z wymuszonymi zyczeniami i usmiechami dla wszystkich - to jest to totalnie nieporozumienie. Jesli natomiast szefostwo wymysli cos niebanalnego i bardziej luznego to jest to ekstra pomysl. Sama kiedys bylam na wigili zorganizowanej w hotelu w Karkonoszach ( jesli dobrze pamietam to Hotel Uroczysko, czy cos takiego) i zabawa byla ekstra, bo zamiast miec szytwna kolacje, bawilismy sie na dworze z kuligiem, ogniskiem i grzancami. O typowej wigili czy oplatku nie bylo mowy!

Gość wwanndaa
Moim zdaniem bardzo fajnym miejscem w którym mozna zorganizować wigilie w stolicy jest ta restauracja http://antich.pl/ Restauracja z dobrym jedzeniem i w fajnym klimacie.

Gość gość
a ja lubię, bo to fajna okazja, żeby się spotkać poza biurem i lepiej poznać ludzi, z którymi się pracuje. Tylko faktycznie w przypadku takich dużych firm może to być uciążliwe, żeby wszystkim składać życzenia.

Gość gość
U nas w zeszłym roku była wigilia "poprawna politycznie" - nie było elementów związanych z tradycją typowo chrześcijańską, typu opłatek i życzenia. Ogólnie było znośnie, kto chciał gadać z innymi to gadał, kto nie to nie.

Gość Katalinaa
Myślę, że wigilia firmowa ma zarówno zalety, jak i wady. Wady są przede wszystkim takie, że u mnie w pracy odbywa się po godzinach niestety. Kolejny minus jest tak, że trzeba składać życzenia osobom, których się nie lubi – aczkolwiek czasem można to ominąć… A niewątpliwym plusem takich imprez jest mnóstwo pysznego jedzenia :D U nas zawsze na wszystkie imprezy zamawiamy catering z Mazurkasa i obżeram się na maksa! Aż mi ślinka cieknie jak wspominam te pyszności…

Gość gość
Wigilia firmowa to możliwość integracji i pogodzenia się z kolegami z pracy ;) Z drugiej strony to mnóstwo roboty, ale i na to jest sposób (skorzystanie z firmy zewnętrznej, np. 4MAT) :)

Gość gość
u nas zawsze była wigilijna kolacja zwana przez dyrektorkę kolacją kończącą rok:-) zawsze było w knajpie i zawsze dawali nam prezenty, kosze lub inny konkret. Wszyscy byli na galowo i nie było źle. Szef płacił za wszystko nawet za parking

Gość gość
my mamy tegoroczne spotkanie wigilijne na Mazurach w hotelu Marina www.marinagolfclub.pl na stronie widać,że to miejsce z klimatem,więc mam nadzieję miło spędzić wieczór. firma wreszcie o nas zadbała.

Gość gość
Ja juz po wigilii firmowej - mielismy tydzien temu w http://www.zakatek-smaku.pl/index.php/oferta , bardzo w porządku miejsce. Najedlismy sie do syta, była muzyka, wino, super :) Fajnie bylo spędzicz miło czas z ludzmi z pracy.

Serdecznie zapraszamy do sprawienia swoim bliskim niezapomnianych wrażeń !!! (jeśli oczywiście byli grzeczni oczko.gif Wizyta Mikołaja to wspaniałe przeżycie dla najmłodszych, i zabawna atrakcja dla tych trochę starszych! Piękny, profesjonalny strój, doświadczenie i pełne zaangażowanie i sprawiają, że posiadamy Mikołajkowy czar wręczania prezentów :) Nie zwlekaj i zaproś Mikołaja zarówno na małe domowe spotkanie, firmową wigilię czy też do przedszkola! Dotrzemy wszędzie, gdzie tylko będziecie potrzebować niezapomnianych wrażeń i atrakcji! :) Więcej info na http://www.teatr-kameleon.pl/

Gość muszka7
Jeśli nie macie jeszcze miejsca na zorganizowanie wigilii firmowej, to polecam zerknąć sobie tutaj https://web.facebook.com/restauracjacoyote/ . Lokal Coyote Bar&Restaurant , to naprawdę rewelacyjne miejsce w okolicy Płońska czy Ciechanowa, które warto polecić. Jedzenie jest tam rewelacyjne!

Gość gość
Nam organizowała wycieczkę integracyjno-wigilijną Redo Travel http://www.redotravel.pl/ Mają spore doświadczeni w organizacji imprez firmowych, szczególnie wyjazdów integracyjnych, nawet w dalekie kraje.

Gość gość
moja jest 14stego tez nie szaleje ze szczescia

Gość kassandraa1
A ja uwielbiam wigilie firmowe! Zawsze jest miła atmosfera, poza tym wszyscy się lubimy i szanujemy. A mamy je przeważnei organizowane w jakichś fajnych lokalach, w tym roku jest to Venge w łodzi :) Już nie moge się doczekać!

Gość gość
U mnie co roku wigilia jest organizowana w Restauracji Klimczok na Woli. Jest alkohol, jest dobre jedzenie, jest wspólne śpiewanie kolęd. Bardzo rodzinna atmosfera, polecam każdemu organizację czegoś takiego :)

Gość Doris

Zgadzam się. Wigilia to fajna forma integracji.