Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USAASU

Amerykański naukowiec odkrył tajemnice pijaństwa

Polecane posty

Gość USAASU

Dlaczego w jednych krajach mężczyźni piją ogromne ilości alkoholu a w innych są prawie abstynentami? Otóż okazuje się że im brzydsze kobiety w danym kraju tym stopień pijaństwa większy.

Gość to wszystko przez was
Rosjanki sa obleśne byłem tam pół roku (Petersburg) to wiem co mówię. Uroda Rosjanek to taka sama ściema jak uroda Polek. Podaj mi jakaś znaną ładną Polke? Kayah, Szczuka, Pieńko, Steczkowska LOL popatrz sobie zresztą na swoje sąsiadki (o lusterku przez grzeczność nie wspominam). TO WSZYSTKO PRZEZ WAS!

:D Nie no masz racje to prawda Polki to pasztety wieźmy chociaż przykład Anety Nieryglickiej miss world, hmm albo Anje Rubik znaną modelkę na zachodzie zresztą nie ma co wymieniać bo uroda kwestia gustu. Masz racje moje sąsiadki to paszteciary, przepraszamy Ciebie, że nie powiększyłyśmy sobie cycków do rozmiaru DD i za 300 zł nie sprzedałyśmy się do tych ekskluzywnych pism dla panów gdzie nad naszymi głowami widniałaby chmurka z napisem: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Przepraszamy polskich mężczyzn, że zamiast puszczać się w burdelach wybrałyśmy dom, karierę, prace i ukochanych mężów. No i w końcu przepraszamy, że postawiłyśmy na inteligencje i wykształcenie:) Tak to nasza wina!!! Ps. A ty pewnie Brad Pitt jesteś?:o

Gość eleonorek
amerykański i naukowiec nie idą w parze.