Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek 1987

Jestem zazdrosna o komentarze ktore moj facet dodaje swoim kolezankom

Polecane posty

Gość luk000
W takim razie pokaż mu tego posta. Ciekawe czy będzie zadowolony jak przeczyta sobie twoje wypowiedzi.

Gość ola12
fakt facet powinien nadskoczyc czasami kobiecie ale nie no tak postepować? ja tak nie robie i moze dlatego jestem sama

"u mnie w rodzinie tak bylo od lat ze kobiety rzadzily - ja nie zamierzam tego zmieniac nigdy :)" ach to znowu Ty :)

Gość Brygitta po40
Autorko a odwróćmy sytuacje. Mój sie wściekł że bedąc z nim zaakcetpowałam zaproszenie od nieznajomego mężczyzny. Nie miałąm niz złego na mysli, facet napisał że jestem zjawiskowo piękna - ale sie usmiałam i że byłby zaszczycony miec mnie wśród znajomych, dla mnie to nic złego, a on zrobił z tego aferę. Może twój facet też nic złego nie miał na myśli/ Faktem jest że ja troche zazdrosna też bym była. Dobrze jest okazać lekką zazdrość - podkreślam lekką aby pokazać że nam zależy. Ja czasami wręcz udaję że jestem zazdrosna, żeby sie cieszył.

Brygitta po40 Autorko a odwróćmy sytuacje. Mój sie wściekł że bedąc z nim zaakcetpowałam zaproszenie od nieznajomego mężczyzny. Nie miałąm niz złego na mysli, facet napisał że jestem zjawiskowo piękna - ale sie usmiałam i że byłby zaszczycony miec mnie wśród znajomych, dla mnie to nic złego, a on zrobił z tego aferę. sorry, ale ten twoj facet wygląda coraz bardziej przerażająco...

Brygitta, ale Kasiulek dopiero musi się nauczyć, że najlepszą metodą na - w pewnym sensie - zmuszenie faceta do zdrady jest chorobliwa zazdrość. Zresztą to samo dotyczy kobiet. Troszkę zazdrości jest fajne, ale to co wyczynia autorka to porażka :O

Gość Brygitta po40
:D:D w.w.w. wściekł to może za duzo powiedziane, nigdy na mnie nie podniósł głosu. troche sie obraził. Myślał, że może tak sie zacząć jakaś realna znajomość. Sama teraz widzisz, że mam prawo bać sie o tą moją przeszłość. Co do tych komentarzy, uwazam że nie jest to jakies straszne przewinienie faceta i że autorka troche przesadza.

Gość Brygitta po40
Oczywiście, że troche zazdrosci jest potrzebne, wtedy widzimy że partnerowi zależy, ale na pewno nie sceny zazdrości i zamęczanie partnera.

Gość cudownaaaaaa
Uważam że nie powinien tego robić ale nie jest to powód do jakiejś awantury czy zazdrości

Gość klika123
Kasiulek--- ok, facet powinien Cie uwazac za najpiekniejsza na swiecie, ale to nie wyklucza tego, ze istnieje poza toba wiele innych pieknych dziewczyn. Irytuje mnie jesli widze, ze dziweczyna jest ladna, ale nikt jej tego nie powie, tylko od razu nagonaka i wyzywanie od szmat. Tylko dlatego, ze dziewczynie sie poszczescilo i ma ladna buzie nie znaczy ze jest dziwka! Mieszkam za granica i jena z rzeczy, ktora mi sie bardzo tu podoba jest to, ze jezeli wygladasz ladnie na pewno ktos to powie glosno, niewazne dziewczyna czy chlopak (o tak, tu dziewczyny obce sobie potrafia powiedziec sobie komplement). W Polsce- dziewczyna ladna= a to szmata, zdzira jedna!! Wiecej luzu. Sama skomentuj przy nim: 'ale ta XXX ma sliczne oczy', czy 'super ma fryzurke'. Facet to doceni i spojrzy na Ciebie cieplo:)