Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teaja

dlaczego faceci mogą a kobiety nie

Polecane posty

Dlaczego faceci przy wyborze kobiety mogą wybrzydzac , wybierac, a to ładna, a to brzydka, tej nie tknę, tej nie wybzykam,z tą sie umowie bo ma fajny tyłek i uwaza się to za normalne ze wybierają te ładniejsze. A jak kobieta chce spotykac się z jakims fajnym przystojnym facetem i spławia brzydala to zaraz podnoszą się krzyki, że księzniczka fochy stroi , wybredna itp itd ...?

Gość daj fotke
to powiemy Ci czy jestes księzniczką czy ropuchą :)

Gość A jak napisze że się
rozczarowała bo miał penisa jak ołówek, mimo że przystojny, to wtedy zaczynają wrzeszczeć że jest jak WIADRO !!! - co za imbecyle.

Gość b nie ma równości na świecie

no i wlasnie o tym mowie jak kobieta pyta , szuka przystojnego to zaraz pada teks :poka fotke, ropucha, paskuda a ja nie jestem paskuda ani ropucha ani tym bardziej kaszalot wiem o tym i nie musze nikomu tego tutaj udawadniac pytam w imieniu swoim i wielu innych znanych mi kobiet ,czemu tak wlasnie jest ze faceci mają przyzwolenie na bycie brzydalami i wierzą ze jakas poleci na nich a od kobiet wymaga się zeby były jak gwiazdy a i tak faceci stroją fochy

nie nikt mi nie zabrania takiej selekcji i poostepowania w podobny sposób do tego jak robią to faceci w stosunku do kobiet, tyle ze pozniej słysze komentarze podobne do tych których tutaj juz kilka sie pojawiło 10:37 [zgłoś do usunięcia] daj fotke to powiemy Ci czy jestes księzniczką czy ropuchą 10:43 [zgłoś do usunięcia] bo baby to chuje z cyckami

ale jakby facet napisal topic pt : umawiam sie tylko z fajnymi babkami i nie chce sie spotykac z brzydulami to posypały by sie listy pochwalne i "poklepywanie go po ramieniu" kolegów z formu :o

Gość tak tak generalizuj
:P

nie generalizuje wiem co pisze bo nie pierwszy raz sie spotykam z takim podejsciem a komentarze tutaj dodatkowo mnie utwierdzają w tym przekonaniu

Gość Agnieszka_27
Dlatego tak jest, bo żyjemy w kraju o chorej mentalności ludzi. Facet może się puszczać i wtedy jest z niego dżolero. Jak kobieta szuka faceta który ma o nią dbać, szanować ją i zaspokajać w 100% w sypialni to zaraz sypie się grad błyskawic. Niestety panowie, ale my również mamy swoje prawa i będziemy z nich korzystać! POZDRAWIAM.

bo włąsnie takie "równouprawnienie" mamy. Tak samo jest z seksem. Jak gościu zaliczy 100 lasek to jaki on nie jest wielki i zaje** w swoim inteligentnym towarzystwie. A gdyby dziewczyna sobie tak kolekcjonowała facetów do łóżka... Miałaby piękną opinie. Kobiety mają sie szanować. A faceci to co?

Gość zgadzamsie
z osoba wyzej! kobiety maja prawo by byc latwe, by dawac na prawo i lewo... a jak daja, to ja biore! oby wiecej takich "trudnych do zdobycia"

Gość taki siaki ktoś
teaja - bez przesady. Seksowne ciuszki i zachowanie, nóżki w miniówkach, rozcięciach, spodniach tak dopasowanych że widać najdrobniejsze szczegóły, dekolty i przezroczystości. Podziw i zainteresowanie otoczenia, wybieracie jak chcecie. I jeszcze narzekania ??? !!! a że dawać na prawo i lewo jest nieładnie - cóż rzeczywiście nieładnie !!!

moze i wybieramy ale w miedzy czasie wysłuchujemy glupich tekstów o tym ze łatwe że wybredne i jeszcze trzeba się opędzac od łap oblesnych facetów czy fajnym facetom przyjemnie jest jak go obłapuje jakas niefajna babka:o? niesadze a my kobiety mamy to na codzien ze jakis podstarzały macho śliniący się na sam widok młodszej kobiety wyciąga łapska po to co mu się nigdy nie należało i czego i tak nie bedzie miał blee ja poprostu mam dosyc takich zachowan facetów w tupecikach :D:D:D

Gość Dzika Mamba
bo pomimo innej opini, zyjemy w społeczeństwie patriarchalnym :)

Gość ghry yh
ja tam biore kogo chce i jakos nikt po mnie nie jedzie:) wiadomo ze kazdy wezmie kogos kto jest fajny a brzydala splawi - tudziez dla ciebie brzydal fajny - dla mnie niefajny i odwrotnie:)

Gość Azazellina
Jak to nie mogą? Nie rozumiem. Kobiety mogą wybierać wybrzydzać rzucać i wracać do faceta. Nawet owych mogą baardzo skutecznie uwodzić, flirtować... zniewalać. Ja to lubię:)

owszem mozemy uwidzic i to robimy czesto skutecznie ale faktycznie , tak jak autorka mowi zaraz sypią się komentarze i ja równiez sie z tym spotkałam jesli masz to gdzies to ok ale jesli jest bardziej wrazliwą dziewczyną ktora przejmuje sie opiniami innych to moze byc nieprzyjemna sytuacja ja kiedys sie przejmowalam teraz leje na takie opinie acz kolwiek są drazniące

Gość ola12
bo facet to swinia

- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże? - Nie! - Ooooo! - Słucham!? - Po prostu nie! Mi kto pomaga!? - Jest pan mężczyzną chyba? - Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą. - Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną! - Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to! "Dzień świra"

Gość ola12
nie koniecznie zalezy od kobity

problem polega na tym ze faceci mają wrazenie ze kobiety chcą byc podrywane przez kazdego i zawsze. nie wazne jak gosc wyglada /0samokrytyki/ ja nie mam ochoty byc podrywana przez pasztety staruchow z lepkimi rączkami :o

romantyk co chciales przez to powiedziec, bo nie do konca rozumiem .co ma rownouprawnienie do tego ze faceci są bezkrytyczni wobec siebie i nie wiedzą co wypada a czego nie ...?

zaraz zaraz, dlaczego to kobiety mają być podrywane? to w końcu chcecie to równouprawnienie czy nie?

Mizianka, skoro swoim ubiorem czy zachowaniem zachęcasz facetów do tego, żeby Cie podrywali to licz się z tym, że "pasztet" też Cię będzie rwał. Może u nas są pewne braki w samokrytyce ale jeśli chodzi o logikę to nie mamy z tym problemów. Traktujemy kobiety tak, jak sugerują nam swoim zachowaniem i wyglądem.