Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teaja

dlaczego faceci mogą a kobiety nie

Polecane posty

ja nie nosze spodnic szerokosci paska , nie zakładam ponczoch kabaretek i nie swiece cyckami i nie prowokuje swoim ubiorem facetów a mimo to zawsze sie jakis przypałęta

nie nie chce go wogole, uwazam ze faceci ciezej pracują nie chce rownouprawnienia bo nie nadaje sie na gornika,hutnika i wiele innych zawodów, gdzie tylko mezczyzna sobie poradzi wiec nie chce równouprawnienia selekcjonowanego ze tu chce a tu juz nie chce dobrego traktowania przez męzczyzn i troszke wyczucia ujmę to tak : panowie nie porywajcie sie z motyką na słonce

kobiety ktore krzyczą za rownouprawnieniem niech sprobują popracowac a takich zawodach ,ciekawi mnie czy nie zmienią zdania

oki ;) w takim razie słowo "nie" masz już pewnie opanowane do perfekcji :P co nie zmienia faktu, że jak brzydcy by nie byli to chyba się nie zamartwiasz z powodu nadmiaru adoratorów :D (chyba że mówisz o pijanych staruszkach w autobusie zaczepiających tekstem "cześć mała" :P )

nie na tym polega równouprawnienie żeby kobiety były górnikami tylko żeby mogły nimi być jeżeli by chciały

ok pisałam skrótem ,zeby nie tworzyc tu esejów na brak chcetnych nie narzekam spokojna Twoja rozczochrana , ale nie brak wsród nich takich ktorzy nie powinni tego robic chocby ze wzgledu na zbyt duzą róznice wieku i czekającą zone w domu :D:D nie mowiąc o braku uzębienia :P

romantyk85 próboje Ci pokazac ze wsrod facetow panuje przekonanie ze kazdy z nich jest zajebisty i kazda kobieta powinna byc wdzieczna im za to ze raczyli na nią spojrzec sorry tak nie jest , polscy faceci czesto nie wiedzą co to dezodorant czy woda po goleniu o fryzjerze nie wspomne takim panom dziekuje dla nich gosc ktory fajnie pachnie i fajnie wyglada to albo gey albo w najlepszym wypadku metroseksualny a dla nas kobiet to gosc ktorego chcialybysmy miec przy sobie :P

Gość joozio
tak samo kobiety wybieraja faceta po fizycznosci jak facet kobiete. tylko sie nie przyznaja do tego bo wmawiaja facetowi, ze sie nie liczy fizycznosc, wiec by wyszly na dwulicowe. a na ulicy tylko; o jaki on przystojny.. e, ten za niski.. itd

widze moj temacik przybral nieco inny tok ja o rownouprawnieniu nie pisalam i nie interesuje mnie to oczywiscie ze patrze na fizycznosc facetow i nie bede nikogo oszukiwala ze jest inaczej

@Mi_zianka: nie generalizuj :P kobiet z takim podejściem (spójrzcie jaka jestem ekstra) jest tyle samo co facetów :P @teaja: właśnie że pisałaś :P pytałaś dlaczego kobiety są inaczej traktowane niż mężczyźni a to jakby nie patrzeć podpada pod szeroko rozumiane równouprawnienie.

Gość ciekawosc mnie rozpiera
A kto to wszystko ustala i dopilnowuje zeby tak bylo?

Mizianka, widzę pewną sprzeczność - skoro nie jesteś za równouprawnieniem to masz niewiele do powiedzenia w kwesti tego kto Cię będzie wybierał :P A skoro nie ubiorem to widocznie zachowaniem przyciągasz do siebie tych nieciekawych :)

Gość woj
to nie tak jak myslisz . zalezy na jakich facetow trafiasz . niektorzy patrza na urode a niektorym wystarczy to jaka jestes . nic poza tym . zalezy kto jaki jest . mowia ze nie szata zdobi czlowiueka . lecz to co ma w srodku i jakim jest czlowiekiem . nie przejmuj sie tym zbytnio badz soba to wystarczy . trafisz na tego jedynego ktory bedzie ci mowil ze piekna jestes .