Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziewczyna20rm

DZIEWCZYNY CO OTYM SĄDZICIE??? Proszę o przemyślane odpowiedzi

Polecane posty

Gość dziewczyna20rm

Poznałam taka osobke na internecie, jest to kobieta. niewiele starsza odemnie. zaproponowala spotkanie w realu. napisala ze jest samotna (w sumie wymienilysmy moze z 4 maile srednio długie) i ze w Radomiu zostaly jej szczatkowe ilosci znajomych, gdyz wyjechala a teraz wrocila na stare smieci. ja tez jestem wlasciwie tutaj samotna, mam tylko rodzine, chlopak mieszka 120 km odemnie spotykamy sie w weekendy.. ciezko ale coz zrobic. i wlasnie dlatego tak dosc entuzjastycznie zareagowalam na tę propozycje. a noz widelec mialabym jakas kolezankę:) ale wlasnie czego się boje: kiedys idac na takie spotkanie (mial to byc zwykly spacer) facet mial 25 lat i nie pamietam jak to sie stalo ale zostalam zgwalcona, nie pamietam czy cos pilam to jest chore, pamietam tylko ze bylam otumaniona i sama nie wiedzialam czego chce znalezlismy sie w jakims mieszkaniu :( pisze tutaj otym bo nie widze waszych oczu nie ejst mi az tak bardzo wstyd............. ale to bylo ciezkie przezycie pamietam lozku i takie slajdy zmieniajace sie obrazy ze stoje potem leze jestem bez ubrania on mowi przeciez chcesz ja odpowiedzialam Tak chce - ale do dzis niewiem dlaczego przeciez mialam lzy w oczach. i co ja wlasciwie wypilam???????? zawsze pamietalam nie bierz drinkow od nieznajomych. stalo sie. poszlam o apteki i kupilam te tabletki 72ha. potem zorbilam test. bylam w rozsypce. dlatego teraz boje sie takiego spotkania. co z tego ze jest to dziewczyna a moze nie ejst dziewczyna? widzicie dla Was moze sie to wydawac cholernie glupie bo mozna spotkac sie w miejscu publicznym itd. ale wtedy tez mial to byc spacer po zalewie byla godzina 19! dziewczynki ja nie zycze tego nikomu. pamietam ze walnelam glowa w sciane tylk oze nic mnie nie bolalo, bo bylam pol przytomna ale na drugi dzien mialam poteznego guza. naprawde uwazajcie z kim sie spotykacie. mi tak jak pisalam wyzej bardzo brakuje kolezanki, przyjaciolki bratniej duszy ale to nie zmienia faktu ze zawsze na takie sprawy teraz jelsi chodzi o nieznajomych patrze przez pryzmat tego co sie stalo pozdrawiam Emilka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować