Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypadek beznadziejny

czy to normalne?

Polecane posty

prowadzę normalne życie, na nic nie narzekam, mogłabym mieć jedynie więcej szczęścia w miłości, ale olać. kiedy siadam do komputera i włączam internet w celu zwykłej rozmowy z ludźmi, którzy mnie nie znają budzi się we mnie moje drugie ja, które powoduje, że ciągle zmyślam! mam swój własny profil osobowości w głowie, która pojawia się w internecie zamiast mnie. w internecie mam faceta, mam kota, mam pracę, zero zmartwień praktycznie i idę w zaparte. rozmawiam z kimś piąty miesiąc, a on nadal mnie nie zna, bo zna drugą mnie stworzoną na potrzeby internetu. czy to jest normalne? dodam, że w życiu codziennym nie miewam takich "rozdwojeń jaźni", w życiu codziennym nie kłamię, nie zmyślam i nigdy nie miałam takich skłonności. "potwór" budzi się we mnie w internecie, pewnie dużo osób tak ma, ale ja nawet nie wiem po co to robię i nie mogę przestać :o

Gość ja mam taka mala zywa
nie, to nie jest normalne. w takim przypadku, trzeba odpczac od netu i wybrac sie gdzies, albo robic cos innego, cokolwiek.

dobra, to się przeraziłam :o chyba rzeczywiście tak zrobię.

Gość kto jeszcze tak ma
???

Gość no dokłDNIE
ja tez tak mam. nawet zamierzałam załozyc taki temat:)

łał, ktoś mój temat odświeżył :D

Gość no dokłDNIE
ale powiem ci że ja mówię gorsze rzeczy od twoich. nawet teraz utrzymuje kontakt z pewnym mezczyzną, gdzie utrzymuję że jestem psychicznie chora... :o

ja raz wkręcałam kogoś, że jestem wdową i się jarałam, że mi współczuł. to było dopiero przegięcie :o na szczęście schodzę powoli na dobrą drogę.