Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzka pyska

dziś zrobiłam test

Polecane posty

Gość gryzka pyska

26 dzień cyklu test negatywny siedze w pracy za biurkiem i rycze dlaczego

Ja w 26 dc miałam wynik negatywny, a dzień po spodziewanej miesiączce drugą blada kreskę ;) później była już gruba i czerwona warto poczekać, nie dołuj się na święta :)

poczeka jeszcze troche i zrob test ponownie :) pewnie zrobilas go za wczesnie :) jeszcze nic straconego :)

Gość gryzka pyska
chyba nie ja poprostu nie jestem przeczucie mi mówi że się nie udało

Gość onononononononononononon
Słońce nie martw się na zapas ja zrobiłam kiedyś test w poniedziałek i był negatywny oczywiście zaliczyłam załamke a tu jak mnie w środe zaczeło mdlić to od razu test zrobiony i pozytywny :) 2 kreseczka była co prawda bledsza ale była a teraz juz jestem w 9 tygodniu :):) także nic się nie martw

Gość teznegatywny
hej:) ja wczoraj robilam test, negatywny wyszedl... okres mi sie spoznia juz 5 dni... bola mnie piersi i dziwnie sie czuje.. ale ten test zobacze jeszcze pare dni... najdziwniejsze jest to ze raczej niemozliwe bylo zajscie w ciaze.. gumke zakladamy zaraz przed dojsciem czy mozliwe zeby poprzez ten plyn?? ehh..

Gość gryzka pyska
boli mnie jak na @ śluzu mam mało jest biały tak jak przed@ to nie ciąża

ja robiłam test 3 dni po terminie @ i wyszedł neg. a wieczorem powtozyłam i była 2 kreseczka dosc slaba ale była

Gość gryzka pyska
ale powinnam mieć więcej śluzu a mnie boli brzuch jak na @ troche pęcherz jak sikam i kłuje w boku i boli kręgosłup na dole w krzyżu obiawy marne test negatywny a ja tak pragne dziecka

Nie martw się na zapas. Powtórz test za kilka dni. Trzymam kciuki 🌼 Niestety nie Ty jedna jesteś w podobnej sytuacji ...