Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ałtor

Zostałem oszukany przez dziewczynę

Polecane posty

Gość Ałtor

Nie ma 'jej' już 3 dni na gg. W ogóle byłem naiwny, ale tak to bywa jak się bardzo chce komuś okazać uczucia... I to prowadzi to dziwnych znajomości z czatu :/

Gość pjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
swieta ida , dziewczyna moze ma inne zajecia niz siedzienie na gg

Gość buuuhahahahahaaaaaaa
temat roku :D

>>>I to prowadzi to dziwnych znajomości z czatu :/ Szczególnie jak ktoś po tygodniu rozmów na gg, traktuje tę osobę jako \"partnera\".

Gość ola12
nie jestes sam. no ale w koncu sa swieta taki głupiczxas ja juz czekam 5 dni i co? poczekajmy razem :P

Musztarda, przyznaj się, to przez Ciebie Ałtor cierpi :D Nie byłbym pewien czy aż tydzień trwała ta znajomość :D Pewnie jednorazowy wirtualny seksik i tyle :D

Gość o rany dziewczyny
pewnei wyjechałą na świeta albo zapieprza sprzątając i gotując kiepska ta prowokacja

Gość ola12
badz dobrej mysli

może po trzech znjomości przez chat powiedziałeś jej, że ją kochasz? Ja też bym uciekła :)

Gość ola12
badz cierpliwy taa i kto to mowi :P

Mało_stanowczy Musztarda, przyznaj się, to przez Ciebie Ałtor cierpi Nie byłbym pewien czy aż tydzień trwała ta znajomość Pewnie jednorazowy wirtualny seksik i tyle Że jak? Przeze mnie? Czy ja mogłabym kogokolwiek skrzywdzić, w dodatku mężczyznę??? No mówił, że tydzień pisali na gg, potem wyjechała na weekend ze znajomymi i już się nie odezwała.

Ja własnie nie rozumiem takich chłopakow zaczełam z nim gadac na gg i tak prawie tydzien rozmawialismy dzien w dzien a pozniej on mi sie znudził i zeby z nim nie rozmwiac nie wchodziłam na gg przez 5 dni a jak weszłam on do mnie kochanie co sie?? stało obraziłas sie?? chyba z miolon tych wiadomosci po 20 z kazdego dnia a ja mu na spokojnie co sie stało a on dlaczego nie wchodziłas a ja mu ze nie miałam czasu itp Zal mi takich nie maja prawdziewego zycia

Gość ola12
jak komus zal;ezy to zachowuje sie jak desperat ja jestem na to zywym przykładem :P

""Ja własnie nie rozumiem takich chłopakow zaczełam z nim gadac na gg i tak prawie tydzien rozmawialismy dzien w dzien a pozniej on mi sie znudził i zeby z nim nie rozmwiac nie wchodziłam na gg przez 5 dni "" nie lepiej od razu wyjasnic o co chodzi zamiast ukrywac sie?:P szczeniackie zachowanie:P

No wiem ze powinnam mu powiedziec ze nie chce z nim gadac przyjaciolka tez mi tak radziła ale jak miałam mu to powiedziec:] Sorry nie chce mi sie z Toba pisac bo mi sie znudziłes heheh jak on by sie poczuł

Gość ola12
uuu tylko nie po chmsku pomys jakbys ty była na jego miejscu

odrzucona hehehe nie wiem.....ja jak nie chce z kims pisac na gg to zdawkowo odp. i pozniej konczy sie znajomosc:) Wrealu to troche inaczej:) Tak jak ola12 napisala...pomysl jak bys byla na Jego miejscu:)

Gość Ałtor
Nie jestem desperatem. W ciągu 4 dni tylko wczoraj napisałem jedno zdanie, że chyba testuje moją cierpliwość. To wszystko. Nie narzucam się zupełnie. Ale powinna chyba wejść na gg i chociaż napisać, że nie ma teraz czasu albo w najgorszym wypadku przyznać się, że to był żart.

Ałtor a co byc chciał od niej usłyszec?? Jak ona miałaby Ci pwiedziec ze juz nie chce z Tobą gadac ja własnie niewiem jak to takiemu jednemu chłopakowi napisac

Gość Ałtor
Napisać, że to żart był i tyle. Lepiej tak niż nie pokazywać się na gg.

Gość Ałtor
Nie wiem co mam napisać, bo chcę to zakończyć. Głupio codziennie czekać na gg, że się pojawi :/

to nie czekaj codziennie na nia.....nie masz co robic???? Zajmij sie soba i za jakis czas wejdz na gg.....niech tez zobaczy ,ze nie czekasz na nia

Gość Ałtor
No nie siedzę cały czas na gg :P Po prostu gg mam zawsze włączone na niewidocznym i widzę czy ona jest czy nie. Od czasu do czasu wchodzę na widoczny. I mam co robić, spokojnie :] Tylko dziwne, bo miała się odezwać w sobotę wieczorem, a do dzisiaj jej nie ma.

Gość obsevatorr
"Tylko dziwne, bo miała się odezwać w sobotę wieczorem, a do dzisiaj jej nie ma." pewnie jom jaszczomb porwał albo jaki inny drapieżny źwierz.