Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet czyli przegrany

Sa jeszcze na swiecie normalne kobiety hetero?

Polecane posty

Ja w to trochę wątpię. Gdy popatrzy się na współczesne dziewczyny/kobiety i posłucha się ich opowieści, to można dojść do wniosku że każda jest biseksualna. Bo wiele z nich lubi całować się w usta na powitanie, siedzą sobie na kolanach itp. Zapytane odpowiadają, że dziewczyny całują lepiej i że nie wykluczają kiedyś bliższego kontaktu z kobietą :-(

Gość karolkiaaa
wreszcie kobiety mądrzeja;) baby powinny byc z babami bo sie rozumieja nie to co te meskie szownistyczne swinie zdradzajace i raniące ;)

ja nie lubię całować w usta kobiet ani siadać im na kolanach, coraz częściej dochodze do wniosku że w ogóle kobiet nie lubię, ba, nawet pracować z nimi nie umiem :/

Z tego co widze po moich koleżankach to są jeszcze takie ;) Ja też jestem hetero, ale jezeli buziak w usta na przywitanie, siedzenie na kolanach, czy jakieś myśli o eksperymentach w łóżku (które w wiekszosci są tylko fantazjami, których się nie realizuje) w Twoich oczach już nie są normalne, to cóż ;)

Gość no nie wiem ja się brzydzę
fizycznego konaktu z innymi kobietami (z mężczyznami też, to znaczy poza moim) - uważam to za naruszenie intymności nie lubię jak ktoś mnie dotyka albo staje za blisko, a pocałunki między ZNAJOMYMI to już w ogóle hardcore uważam to za obrzydliwe

Gość to jakaś lesbijka
Facet czyli przegrany śmierdzi lesbą 💤

Gość no nie wiem ja się brzydzę
emilunka - ja też kobiet w sumie nie lubię jak się tak zastanowić i też wolę pracować i przebuywać z facetami baby to wredne są i pierdolą w kółko o kosmetykach i ciuchach, (żeby nie było - dbam o siebie bardzo, ale po prostu to robię a nie pierdolę o tym w kółko, tak jakby nie było innych tematów do rozmowy)

no nie wiem ja się brzydzę 🌻 no własnie dziwna sytuacja, nie lubię pracowac z kobietami, o wiele lepiej dogaduję się z facetami. Na studiach zawsze mialam kolegow, kolezanke moze z jedną (pewnie jestem przegrana) :) W ogóle wnerwia mnie gadanie o kosmetykach, o zakupach, ja nawet na zakupy nei lubię chodzić, idę jak już naprawdę muszę coś kupić.

Gość w sumie żal mi Ciebie
kolejny który uwielbia generalizować....

Gość ja lubię wszystkich
mądrych ludzi, czy to kobieta, czy mężczyzna. Poprostu lubię ludzi. Ale jeśli chodzi o sferę intypmną to tylko mężczyźni. Jestem na 100% hetero. Same myśli o kobiecie jako obietcie seksualnym przyprawiają mnie o mdłości.

No to chyba jednak jest jeszcze kilka.

Więcej już nie ma?

Gość WyzwolonaBi
Nie ma :D

Z Tobą jest wszystko w porządku, za to z innymi kobietami nie.

Gość buuuhahahahahaaaaaaa
o kurde :O

Gość Młody Sportsmen
Raz czytałem taką wypowiedź (kobiety), że każda kobieta ulegnie pięknej i zmysłowej kobiecie jeśli będzie przez nią podrywana. KAŻDA. i coś w tym jest.

ja jakos nie lubie kontaktów z kobietami. intymnych, bo kumplowskie, koleżeńskie, przyjacielskie owszem. ale nie znoszę całowań (w policzek ostatecznie), przytulań (jestem niska i glupio sie czuje wtulona w biust kolezanki) i innych zagrań tego typu. tak więc są takie autorze :)

Gość Vufgre4dsg
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra pozwolila odzyskac mi erekcje.