Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak panny z dwójką dzieci

Moja dziewczyna ma nie ślubne dzieci,co ja zrobie?

Polecane posty

Gość buuuhahahahahaaaaaaa
ale o co ci chodzi? :O

Gość buuuhahahahahaaaaaaa
skąd my mamy wiedzieć, co ty zrobisz?

Gość ja ona 79
ale co? nie lubisz tych dzieci? czy boisz sie tego, że będziesz za nie odpowiedzilny jesli sie z nią związesz?

Gość ja ona 79
dzieci mają juz ojców, wiec nikt Ci ojcostwa "ie przypnie" jesli chciałeś dziewczyny bez obciażeń to z pewnoscią chodza jeszcze takie po świecie, jesli to Cię przeraża, że zamiast weekendu we dwoje będzie weekendowy wypad z rodziną to nie przeciągaj i powiedz, że koniec miedzy Wami. Dzieci to nie tragedia, jesli kochasz dojrzale to nie wiem w czym problem...

Gość ja ona 79
Katolicka Jimena - hahahahahahhahah a najlepszym sposobem zabiezpieczenia jest kalendarzyk hahahahahahahah co za ciemnogród

Czy ty czytasz uważnie? Ojciec jej syna,ulotnił się i ją zostawił,więc sama wychowywała dziecko,natomiast kilka lat później została zgławcona i urodziła córke.Więc obydwoje nie znają ojców,i mam obawy że dzieci mnie bedą uważały za ojca w przyszłości,jak dojdzie co do czego.

Gość To nie koniec świata

Gość ja ona 79
z punktu widzernia prawa, nie ma szans bys bez swojej inicjatywy został ojcem tak dla jednego jak i drugiego, a to, że jakby Cie dzieci akurat polubiły to myślę, że nie tragedia gdybyś miał z nią być.

a ja znam taką parę, w której mężczyzna zaakceptował dziecko swej ukochanej. :) gdy ją poznał, była w 6. miesiącu ciąży, z innym facetem, który się ulotnił. teraz wychowują wspólnie jej syna oraz swojego 2miesięcznego szkraba :)

Gość w sumie w zwiazku by
o to chyodzilo, mialbys byc da nich ojcem, przeciez ich nie odrzucisz bedac z ich matka

Gość klasia_basia
ja ci powiem tak co zrobisz to tylko twoja sprawa i twoj wybor w sumie to jesli ją kochasz to musisz wiedziec ze nie wiązesz sie tylko z nią ale takze z jej dziecmi, nie musisz ich kochac wystarczy ze zaakceptujesz i chociaz bedziesz lubil jesli nie bedziesz potrafil tego zaakceptowac to lepiej zostaw ja teraz, bo pozniej bedzie gorzej dla niej dla dzieci i dla ciebie rowniez i jeszcze jedno moja daleka ciotka miala 2 dzieci kiedy mąż ją zostawil wyjechal za granice i sie wogle nie odzywal wpadla w pewien rodzaj depresji bla zalamana, troche wtedy pila itd:( związala sie z chlopakiem! z którym ma 2 dzieci kiedy sie urodzily facet zwiał i nawet ich nie uznał a myslala ze sobie zycie ulozy, duzo osob w rodzinie sie od niej odwrocilo to bylo naprawde smutne:( ale poznala mezczyzne mlodszego od siebie kilka lat, kawalera- niechciala mu zaufac ale po roku znajomosci zgodzila sie na kawe i tak sie zaczelo, on poprosil ją o reke, zaadoptowal tą dwójkę jej dzieci (tych starszych nie mogł gdyz prawnie mialy ojca) gdy byli juz malzenstwem rok on poprosil zeby mieli jeszcze jedno dziecko bo on zawsze marzyl o duzej rodzinie w sumie mają juz swoich 2 dzieci chociaz on NIGDY! nie powiedzial ze tylko te 2 są jego, on calo 6 traktuje jak swoje dzis ich dzieci to juz dorosli ludzie ale we dwoje tak ich wychowali, są szczesliwi ze soba i moja ciocia mimo ze teraz to juz dosc starsza osoba powiedziala kiedy ze kazdego dnia nie mogą sie sobą nacieszyc tak bardzo sie kochają widac wszystko zalezy od czlowieka:)

Gość Zrób jej jeszcze jedno dziecko

każdy chce być szczęśliwy a jak piszesz to nieszczęścia miała same

Chłopak panny z dwójką dzieci - Ja tylko pytam,co zrobic,żeby nie wyrzadzic w przyszłosci tym dziecią krzywdy? dzieciOM. poznac, polubic jak sie da, a jak sie nie da to tolerowac. nie probuj wychowywac chyba ze ona na to pozwoli. nie skrzywdzic matki, to i dzieciom bedzie dobrze. pamietac ze dzieci są nieodłączną częścią jej i nie stroic glupich fochów. kto wie, moze za jakis czas pokochasz je jak wlasne?...