Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Z kobietami jest taki właśnie problem...

Polecane posty

>> Dodajmy, że istnieje wśród debili pokroju Gogi Czubu Co ty prawiczku mozesz wiedzieć o kobietach? :D :o

dzisiaj:-O niedawno nie bede Cie calowac bo chyba cos mnie bierze i Cie zaraze:)

Gogi Bubu - dobry tekścior :D w 100% prawdziwy :) no moze 99% zeby babom nie było pzykro :P :P

Nie wiesz w jakim ja sensie jestem odrzucona...ale to i tak nie zmienia faktu ze zawsze robisz 10 krokokw w tył niezaleznie od tego jak bardzo bys sie starał

>> niedawno Też bym jakieś winko obciągnął, wiśniowe, na spirolku, miodek :classic_cool: >>nie bede Cie calowac bo chyba cos mnie bierze i Cie zaraze Spoko, mam szczepionke przeciwko grypie ;) Chce całusa na prezent świąteczny :classic_cool:🖐️

>> no moze 99% zeby babom nie było pzykro Im nie będzie przykro, bo w głębi swoich dusz one to wiedzą, tylko wstydzą się przyznać 🖐️

Gość upsssss18
mimo ze jestem kobietą..to powiem ze hmm cos w tym jest..no moze lepiej byloby bez tych suk i innych kolokwializmów..no ale moze to nadaje temu tekstowi taki a nie inny charakter..kobiety nie zabijac mnie:P chce zyc:P

>> to i tak nie zmienia faktu ze zawsze robisz 10 krokokw w tył niezaleznie od tego jak bardzo bys sie starał Nie zmienia to faktu, że pierrdolisz jak potłuczona nic o mnie nie wiedząc :) Get lost 🖐️

>> w kazdej kobiecie k...wy dwie trzecie Nie w każdej, ale w większości. Tekst stary i oklepany.

Między oczy zgodzę się z Tobą, faktycznie tak jest, że kobiety wybierają silnych, męskich facetów i takich chcą. Tysiąclecia działania ewolucji - kobiety szukają partnerów, którzy mają zapewnić im bezpieczeństwo, im i ich potomstwu. To jest podświadome (i wyjątki potwierdzają tylko regułę). Ale sprowadzanie kobiety do roli bezrozumnej suki, której jedynym celem przeznaczeniem jest rozpłód jest skrajnym debilizmem. Ja rozumiem, ze ten palant przybrał taki styl na kafe, ze lubi szokować, być kontrowersyjnym. Ale ja się nie będę zastanawiał, czy to tylko poza, czy faktyczna postawa życiowa tego kogoś. Mam to w dupie, ja po prostu nie toleruje takiego pierdolenia.

>> ok wirtualnie w policzek Dziękuję ❤️ (zawstydziłem się) Mam nadzieje, że następny nie będzie już wirtualny :classic_cool:🖐️ >>wesolych swiat!!!!!!!!! Dla mne zawsze są wesołe, bo jest dużo żarcia, wódy i znajomych :classic_cool:

">> w kazdej kobiecie k...wy dwie trzecie Nie w każdej, ale w większości. " w każdej gogusiu :) nauczysz sie tego jeszcze :) same sie nadstawiaja jak atrakcyjny samiec sie pojawia w zasięgu :) o ile nie są po menopauzie ofkors :P :P

>> Ale sprowadzanie kobiety do roli bezrozumnej suki, One lubią być traktowane jako człowiek drugiej kategorii :) Jak to zrozumiesz, to może ktoraś w końcu popuści ci szpary :classic_cool::o

>> Zgadzam się z tym, dlatego porzuciłem tą drogę O kurrwa :D:D I jaką teraz podążąsz? Macho? Typ przywódcy? Samiec alfa? Dominator? :o Co za pajac :D

Gość mietekk
tzreba je kurrwy lac nawet profilaktycznie

"mietekk tzreba je kurrwy lac nawet profilaktycznie" "jak sie kobiety nie bije to jej wątroba gnije" 😴

Gość jedno zycie
wreszcie ktos prawde napisal

>> tyle chociaż mogę zrobić dla ciebie ułomku Masz 30 lat, jesteś prawiczkiem i to mnie nazywasz ułomkiem? :o :D Śmiech na sali :o

Gość rece opadaja
czytajac takie cos kobieta sie zastanawia czemu nie jest modliszka... i po wszystkim nie pozbywa sie niepotrzebnego juz do nieczego samca...

Gość jedno zycie
arabusy wiedzieli jak sie ustawic

"jedno zycie arabusy wiedzieli jak sie ustawic" bo Europejczycy spizd....cieli po prostu :P :P sie babom we łbach poprzewracało teraz :P