Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Z kobietami jest taki właśnie problem...

Polecane posty

>> sie babom we łbach poprzewracało teraz Ktoś im kurrwa na to pozwolił :o W Polsce Piłsudski :o

rozumiem,ze kolega autor, w związku z tym co sadzi o kobietach.,... za partnera zyciowego ma chlopaszka z sąsiedztwa... a nie uczłowieczona sukę, ktora nic nie robi tylko rozsiewa w dodatku szaleńczo fromony itd... pozdro. :classic_cool:

">> sie babom we łbach poprzewracało teraz Ktoś im kurrwa na to pozwolił W Polsce Piłsudski " chłopie to Unia Europejska i to całe "równouprawnienie" - a potem same narzekaja ze chlopy p...dy są :P to sie pytam-czego było mącić i naturalny porządek rzeczy zmieniac :P :P PS sie przez to tez u mnie miedzy innymi rozwaliło - faking unia pederastów :P :P

"Masz 30 lat, jesteś prawiczkiem i to mnie nazywasz ułomkiem?" Taaa, aleś mi przyjebał argumentem. Sorki, ale dla mnie każdy wieśniak Twojego pokroju to ułomek. Nieważne ile wydupczyłeś w życiu panienek, nieważne ile litrów wódy wypiłeś i ile razy zarzygałeś ubranie. Nieważne ile razy podbiłeś oko pannie, czy nie. A w zasadzie ważne.

>> chłopie to Unia Europejska Gdyby Piłsudski nie dał się wydymać i nie dał babom praw wyborczych, do dzisiaj by na łańcuchu w kuchni siedziały i nie mogłyby mordy otworzyć przeciwko swojemu mężowi 🖐️

>> Sorki, ale dla mnie każdy wieśniak Twojego pokroju to ułomek. Może i wieśniak, ale nie jestem życiowym kaleką, męską pizdą i intrernetowym mesjaszem nawracającym na właściwą drogę, cioto :D

"Gdyby Piłsudski nie dał się wydymać i nie dał babom praw wyborczych, do dzisiaj by na łańcuchu w kuchni siedziały i nie mogłyby mordy otworzyć przeciwko swojemu mężowi " juz gosciu nie przesadzaj... baby gupie nie som.. ale sluchac nas powinny i basta :P

"Może i wieśniak, ale nie jestem życiowym kaleką, męską pi**ą i intrernetowym mesjaszem nawracającym na właściwą drogę, cioto" Mów mi dalej koliberku ;). Jakiś ty mądry, jaki męski, jaki uroczy. Ach, och ... :D:D:D

juz gosciu nie przesadzaj... baby gupie nie som.. ale sluchac nas powinny i basta słuchac powiadasz... no taa i jeszcze piwko donoscic z osiedlowego i moze gazetke podac do lapki otwarta na stronie sportowej!!!! niedoczekanie:P pozdro.

Doczekanie. Trzeba tylko odpowiednio sobie babe ustawić i wychować. wychować to sobie mozna - pieska szczeniaczka.. a nie kobiete- partnerke:P:P:P dziwne , bo kobiety mowia tak samo,ze faceta sobie trzeba wychowac... a co to kurwa mam byc szkółka niedzielna?:P co to za gadanie o wzajemnym wychowywaniu siebie...

Gość kaganiec i smycz na szyje
Twoj ojciec tez tak postepuje z Twoja Matka jak Ty z kobietami??

Kwiatek modliszka - spadaj z naszego czyli męskiego topu wynocha tez sie ciesze ze cie widze:O :P meski top..hehehhe dobre:)

>> Twoj ojciec tez tak postepuje z Twoja Matka jak Ty z kobietami?? Też. My preferujemy Fritzlowski model rodziny :classic_cool:🖐️

Samo życie chyba zycie mlodzieńcow... z mlekiem pod nosem, co to sie naoogladali za duzo filmow z chukiem norrisem:P bez urazy dla norrisa:P

A co do ciot Czubuś. To widzisz, ja się nie wstydzę swoich poglądów, przekonań, tego co piszesz. Każdy tu może wejść, zobaczyć zdjęcie, może to być ktoś z reala. A ty kurwa taki męski jesteś? Piszesz sobie jakieś tam pierdu pierdu, normalnie byś tego nigdy nie powiedział wśród ludzi, nie masz jaj facet. Jesteś jak prawie każdy w necie - anonimowy i dlatego sobie pozwalasz na takie teksty. Ja net traktuje jako jedno ze źródeł komunikacji, nie mam zamiaru czuć się tu w pełni anonimowo, bo mi na tym nie zależy. Nie mam sie czego obawiać. Opinie innych na mój temat nie mają wpływu na moje postępowanie, tak w realu, jak i tutaj. Co innego dobre rady, tych zawsze wysłucham z uwagą, ale nikt mnie nie ustawi.

Gość kaganiec i smycz na szyje
No to juz wiadomo skad masz takiej podejscie do kobiet.Wyrazy wspolczucia dla Twojej Matki!

>> każdy tu może wejść, zobaczyć zdjęcie, może to być ktoś z reala. No no no, bohater, bo zdjęcie dałeś :) Chcesz być beatyfikowany za ten zacny czyn? :) >> Piszesz sobie jakieś tam pierdu pierdu, normalnie byś tego nigdy nie powiedział wśród ludzi, Skąd ty patałachu możesz wiedzieć, jaki ja jestem wśród ludzi?? :D Kolejny typek z serii - w realu to pewnie jesteś taki, podejrzewam ze to, chyba tamto, może siamto :D NIC o mnie deklu nie wiesz, więc mozesz się domyślac, a ja szczam cieplitkim moczykiem na twoje teorie :classic_cool:

>> chyba zycie mlodzieńcow... z mlekiem pod nosem Owszem, tak włąsnie jest. Wy starzy ludzie nie maciej już tej świeżości i dystansu do życia :o

"No no no, bohater, bo zdjęcie dałeś" No widzisz, ciebie nawet na to nie stać :o. "NIC o mnie deklu nie wiesz, więc mozesz się domyślac, a ja szczam cieplitkim moczykiem na twoje teorie " Właśnie widzę parapecie :D.

Gogi Bubu (kaffeteryjny@o2.pl) >> chyba zycie mlodzieńcow... z mlekiem pod nosem Owszem, tak włąsnie jest. Wy starzy ludzie nie maciej już tej świeżości i dystansu do życia co dla ciebie jest dystansem... wysmiewanie innych? bo teraz toś zamotal ..:P

>> No widzisz, ciebie nawet na to nie stać Bo ja biedny jestem i nie stać mnie na aparat :(

"Bo ja biedny jestem i nie stać mnie na aparat " Do komisu idź, tam pewnie znajdziesz coś po okazyjnej cenie :).