Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdddddddddddddddf

wiekszosc tu pisze że to facet was zostawili

Polecane posty

Gość jdddddddddddddddf

czy z reguły tak jest czesciej że facet odchodzi...a ktore to zostawiły mezczyzne i z jakiego powodu?

Gość Jolciaaa
ja zostawiłam swojego i wcale tego nie żałuję.był pijakiem i leniem bezgranicznym!!!

Ja, ja, ja! Trzech zostawiłam:):) 1 - bo mi się znudzil. 2 - bo go nie kochałam. 3 - bo chciał się żenić. thx for your attention.

Gość tamarra-x
Ja zostawilam chlopaka. mialam wtedy 18 lat. powod: nic nie czulam do niego tylko przez 3 mies nie wiedzialam jak mu o tym powiedziec.

Gość ja027
Ja zostawiłam swojego męża, bo myślał ze nigdy tego nie zrobie!! i pozwalał na za dużo sobie!!

Gość pewnie cie nie zlapia
jednego zostawilam bo poznalam innego drugiego zostawilam bo zaczelam spotykac sie z kims innym trzeciego poniewaz jest uzaleniony od marihuany i klamie.

Gość małłłłgorza
ja zostawiłąm bo był tyranem i despotą:D

Gość ..... . . ...........
jednego zostawiłam bo był leniem i egoistą drugiego bo uczucie sie wypaliło trzeciego mam zamiar zostawić bo czuję że on nie traktuje mnie poważnie

Gość malpiszonka
pierwszy to mnie zostawil ze 4 razy jak nie wiecej a potem innego jednego zostawilam bo poznalam jeszcze innego i teraz jego tez chce zostawic bo mi sie znudzil. wiem straszna jestem...

Gość dfddffggf
ja zostawiłam bez zastanowienia jak byłam młodsza. Teraz jestem taka popieprzona że ciągnę i ciągne związek, aż w koncu facet mnie zostawi. :O A zrywałam, bo: 1. przestałam go kochać 2. usłyszałam dziwne plotki na jego temat 3. za dużo się kłóciliśmy 4. nie mogłam znieść jego wyglądu, był wstrętny 5. nie kochałam nigdy i doszłam do wniosku że nie pokocham