Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrykanska malina

wkurza mnie ex dziewczyna mojego męza! tez tak macie?

Polecane posty

Gość afrykanska malina

Gość afrykanska malina
mineło 9 lat odkąd sie rozstali a on po obejrzeniu jej fotek na nk nieustannie o niej gada! Dodam ze męza poznałam zaraz po ich rozstaniu a rozstalia sie bo ona go zdradziła. Nienawidze jej !

Gość afrykanska malina
chyba zwariowałam bo to był szczeniacki związek i trwal bardzo krotko ale jego obecne zainteresowanie nią doprowadza mnie do szału

Gość teorie są prawdziwe
wkurza Cię nie dziewczyna ale raczej mąż bo to nie ona go zaczepia ale on interesuje się byłą ot myślenie panienek, wydrapać oczy innej....a facet to niby niewiniątko

Gość teorie są prawdziwe
to przypomnij sowjemu mężowi-głąbowi że mu przyprawiła rogi z innym a swoją drogą nie zazdroszczę bo zaraz się okaże że ożenił sie z Tobą bo tamta go w trąbe puściła....

Gość pivonka
dokladnie to on sie nia interesuje a nie ona nim to on ja oglada wez ty lepiej sie za tego mezusia bo chyba do wiatru chce cie wystawic

jak będzie oglądał jej fotki zachwycając się może jakiś chamski komentarzyk ? Typu: \"to ta rozruchana pizda która ci rogi doprawiała? ciekawe czy dalej jest taka rozjebana jak mówiłeś?\" :p Nie ma ta jak świąteczna szpila :p

Gość katiiiiiia
jakaś zakompleksiona jesteś albo niepewna męża. :) Ja poznałam mojego męża tydzień po ich rozstaniu. Jeszcze przez rok próbowała go odzyskać (mimo, że wiedziała, że jest ze mną). Wtedy mnie wkurwiała. A od tamtego czasu minęło 8 lat. My 3 lata po ślubie, 2 dzieci. Ostatnio ją spotkał w markecie. Chciała go wyciągnąć na kawę ale się wykręcił. Jak zapytałam o wrażenia odpowiedział: "zestarzała się jakoś" :D

ostatecznie : "ciekawe czego Ty nie miałeś co miał tamten ....." i tu możesz się zacząć głośno zastanawiać....Może rozmiar miał większy sasasa

Gość teorie są prawdziwe
tiaaaa, pewnie....zestarzała, dlatego ją potem jeszcze raz na n-k lustrował.... a to że macie dzieci wcale nie przemawia automatycznie na Twoją korzyść.... facet nie ogląda zdjęc babek z czystej ciekawości...ciekawe kiedy to pojmiesz

Gość katiiiiiia
Co Ty pieprzysz? Na jakim n-k? On jej nawet w znajomych nie ma. Zresztą po tym ich spotkaniu szukałam jej na n-k z ciekawości i nawet konta nie ma. :P

Gość teorie są prawdziwe
przeczytaj cały wątek, to co napisałaś wcale nie sugeruje że NIE jesteś autorką topicu....myślałam że autorce się pomylił nick z innego tematu....

Gość katiiiiiia
Tak, jasne. I pisałabym sama sobie, że jestem zakompleksiona albo niepewna swojego męża. To Tobie radze na przyszłość czytać uważniej.

Gość teorie są prawdziwe
"mineło 9 lat odkąd sie rozstali a on po obejrzeniu jej fotek na nk nieustannie o niej gada! Dodam ze męza poznałam zaraz po ich rozstaniu a rozstalia sie bo ona go zdradziła. Nienawidze jej ! " "jakaś zakompleksiona jesteś albo niepewna męża. Ja poznałam mojego męża tydzień po ich rozstaniu. Jeszcze przez rok próbowała go odzyskać (mimo, że wiedziała, że jest ze mną). Wtedy mnie wk**wiała. A od tamtego czasu minęło 8 lat. My 3 lata po ślubie, 2 dzieci. Ostatnio ją spotkał w markecie. Chciała go wyciągnąć na kawę ale się wykręcił. Jak zapytałam o wrażenia odpowiedział: "zestarzała się jakoś"

Gość teorie są prawdziwe
pierwsze zdanie tojakby sugestia do tych co zarzucają zainteresowanie faceta byłą, przeczytaj całość Ty nie sugerujesz że TEŻ poznałaś swojego męża po tym jak rozstał sie z byłą

Gość afrykanska malina
wiem ze powinnam winic meza ale w tej sytuacji moja nienawisc skupia sie tylko na niej :( moze dlatego ze jego przeciez kocham.. poza tym ona tez nie jest zupełnie bez winy, wysłala mu zaproszeinie na nk i proponowała kilkakrotnie spotkanie a wie przeciez ze jest zonaty, ze ma dzieci. on chyba rozum postradal! zachowuje sie jak malolat zakochany w kolezance z klasy! nie jest w stanie przestac o niej gadac a wie ze mnie to doprowadza do furji! z tego wszystkiego ja tez wariuje... szkoda gadac. A tej szmaty nienawidze!!!!!!!!!!!!!

Gość afrykanska malina
musze przyznac ze jego ex kur**iszon trzyma sie swietnie,minelo tyle lat a ona praktycznie nic sie nie zmienila..za to tez jej nie mawidze

Gość afrykanska malina
spotkalam ją jakis miesiac temu w super markecie i dzi*ka udawała ze nie wie kim jestem! a przeciez widziala mnie na zdjeciah na nk na profilu mmojego meza

Gość afrykanska malina
zadzwoniła do niego z zyczeniami bezczelna małpa! Nie wiem nawet skąd miała jego numer telefonu, mąz mowi ze nie podawał...ale nie wiem czy moge mu wierzyc :( no i po wiglili mamy awanture, zakichane cudowne świeta!

Gość stara miłość nie rdzewieje

Na komórkę zadzwoniła i jeszcze mąż się wypiera, że nie dał numeru? :P Kiepską taktykę stosujesz... okazujesz zazdrość o nią i to zwiększa jej notowania. Przestań reagować na to jego gadanie i zajmij się tym, żeby to on był zazdrosny....

Gość afrykanska malina
oni maja wspolnych znajomych wiec teoretycznie to jest mozliwe ze od kogos ma ten numer...:(

Gość afrykanska malina
ja mam 30 lat ona jest 2 lata młodsz, takie stare jestesmy :)

Gość afrykanska malina
:(