Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka92

Czy on jest normalny?

Polecane posty

Gość kamilka92

Hej, mam problem, ale go tak jakby nie mam. Chcę zapytać z ciekawości. Otóż: Mam chłopaka (16 lat) i jest moim zdaniem super, jeszcze na takiego nie trafiłam, jest uczuciowy, lubi się przytulać(aż za często:D), jest opiekuńczy itd. I kiedyś była rozmowa o sexie i zapytałam się czy chciałby się ze mną kochać, to on powiedział bezczelnie że nie! Powiedział że jest za młody i że dojrzał do seksu, ale nie dojrzał do wychowywania dziecka. Powiedział że idąc do łóżka powinno się być przygotowanym na dziecko ponieważ antykoncepcja nie daje 100% pewności. On mimo że chciałby mieć dziecko, to jednak nie jest gotów je ewentualnie wychowywać w tym wieku. Na początku pomyślałam że jakiś dziwny facet, który nie chce uprawiać sexu, ale teraz myślę, że chyba jest bardzo dojrzały i ma super tok myslenia... A wy co myślicie?

Gość każda to może nie
ja mysle, ze weź sie lepiej za nauke dziecko...

zdecydowanie jest za mlody na seks.ja w tym wieku wogole o tym nie myslalam! bardzo ladnie odpowiedzial! ma leb na karku :)

Gość kamilka92
Uczę się w najlepszym liceum w okolicy i nie muszę się brać za naukę w okresie świątecznym:) A na święta już wszystko przygotowane:)

jedno jest pewne, jest ministrantem i nieukiem, omiń go szerokim łukiem i zainteresuj starszym chłopakiem, bo sam miałem 16 lat i wiem , że byłem niezmiernie głupi, tak jak on.

Gość kamilka92
Nie migdalimy się po kątach, bo naszym zdaniem szkoła jest od nauki:) A spotykamy się na dłużej w środy, bo nie ma za bardzo czasu, bo jest nauka;/ A jeszcze mam pytanko: czy jak ma włoski na brzuchu i klacie to nie ma czasem za dużo testosteronu? Bo w wieku 16 lat to inni są gładcy jak pupcia niemowlaka:D

Gość Questtt
kamilka92 a jak facet ma 70 lat to ma włochy gdzie popadnie a testosteron na znacznie niższym poziomie niż np. 25 latka, więc nie bardzo ma to pokrycie.

Gość Questtt
kamilka92 widać, że szybko rozpoczęły się u ciebie ciągotki. Dobrze, że trafiłaś na takiego gościa który cie nie wykorzysta. pamiętaj czego jak czego, ale pupcie sobie musisz szanować !

Gość kamilka92
Kurcze szkoda:) Ja myślałam że faceci to tylko o seksie myślą a tu porażka :D

Gość Questtt
No porażka, więcej o samochodach myślę niż o seksie

Gość Questtt
Dokładnie potem Kamilo będziesz kombinowała jak to powiedzieć mamie i jak się jej powiesić na garnku. Przez własną głupotę można stać się ciężarem dla rodziny

Gość kamilka92
Na szczescie jego brat ktory ma 20 lat mnie dzisiaj podrywal, wiec umowilam sie z nim na randke . on chyba mysli o seksie, bedzie fajnie :)

Gość Questtt
super nagraj to na komórkę i prześlij na youtuba

Gość kamilka92
umieszcze na moim blogu :)

Gość Questtt
powodzenia i uważaj na siebie :)

Gość kamilka92
ale ile można czekać? Ja szczerze mówiąc to też nie jestem za sexem w wieku 16 lat, jak on mi powie po studiach w wieku 23 lat że teraz jest gotów na sex...:D Przecież ja tyle nie wytrzymam... Jeszcze 7 lat???

Gość adamos
ja jestem chętny jak on nie chce....:D