Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie czeronych

komunista w rodzinie

Polecane posty

Gość nie lubie czeronych

no właśnie mam problem, mąż siostry mojej żony jest zdeklarowanym komunistą, i moja zona zaprosiła ich do nas na swięta na 2 dzień swiąt dokładnie do nas na obiad, i nie wiem jak mam sie zachowac, bo nie nawidzę czerwonej chołoty, znacie jakieś dobre metody na odstesowywanie się? bo nie chciał bym typowi przypierdolić przy swiętach i popsuć obiadu żonie i jej siostrze i zrobić im przykrość jak się skutecznie opanować? jak łatwo zapomnieć o rodzinnej tradycji bicia bolszewików?

eeeee to swieta pojednania. tolerancji troche. mimo , że zadeklarowany [ komunistą to byl PolPot , czy też Stalin] to przecie zbrodni nie popełnil. może opłatek pojedna troche. bo zlo rodzi zlo. nie wszyscy ludzie o zapatrywaniach lewicowych są zli z gruntu. sam nieraz w złosci na te pseudo-prawice deklarowałem , ze wole komune. chyba nie o to lotto. tylko czy Ludz znosny czy nie. i co komu uczynil.

Gość a czym sie objawia
u niego ten komunizm

Gość nie lubie czeronych
no ale pojednać to się można z somsiadem z którym się kłuciło a nie z czerwonym on ma tak mózg wyprany że nie da się z nim normalnie gadać bo zaraz będzie pierolił te głupty swoje a raz ponad 5 lat jóż bedzie od tego, to żeśmy się pobili, nasze żony nic o tym nie wiedzą, od tamtego czasu się unikaliśmy jak moglismy, ale tym razem się nie da i całe popołudnie bedziemy musieli się do sibie odzywać jeszcze nie wiem jak mam wytrzymać żeby go miedzy słowami nie pierdolnąć

Gość a czym sie objawia
sam sie pierdolnij

Gość Czader
kup mu szturmówkę

Gość Też antykomunista
Słuchaj, nie wiem jak zaradzić tym kiepskim relacjom z czerwonym (idiotą człowiek się rodzi) ALE polecam ci kupienie mu pod choinkę książki "Ludzkie Działania" Ludwiga von Misesa :-). Nie tylko w uszczypliwy i cywilizowany sposób dasz mu wyraz swojej dezaprobaty dla jego poglądów ale też może gdy zanurzy się w lekturze zmieni zdanie na temat systemów centralnie planowych :-D pozdrawiam 🖐️

Gość ja opiekuję sie chorym mężem
a nie chcia zmian - dobrze mu było udawać ,ze pracuje

Gość samaEwusia-lat44
NIE LUBIĘ CZERWONYCH-ty w ogóle z nim[tym czerwonym nie dyskutuj],weż słownik ortograficzny,zamknij sie w drugim pokoju i zabierz się za naukę.bo przyjdzie taki czas,że z takim jak ty nieukiem,ani czerwony,ani czarny,ani zielony,nie będzie chciał rozmawiać.

Gość a na drzewach zamiast liści
wisieć będą komuniści