Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egmerag

krzywe nogi - jakie rajstopy ?

Polecane posty

Gość egmerag

kurde no. mam krzywe nogi, na sylwestra czarna sukienke do polowy uda i nie wiem, jakie ubrac rajstopy, zeby wydawaly sie mniej krzywe. wzorzyste chyba odpadaja, co ?

Gość egmerag
pomoże ktoś ? :(

bądz miła , madra usmiechaj sie szczerze, miej swoje zdanie madre , klase w zachowaniu , nikt nie bedzie zwracal uwagi na Twoje nogi. bo niestety im bardziej bedziesz je maskować tym bardziej bedziesz je uwypuklac. tym sposobem glupi niech spierdala a madry naprawde zafascynuje się Toba , czyli to takie sito.

Gość egmerag
w habicie chodzić nie będę, szczególnie nie na imprezy, a długość za kolano lub więcej skupi uwagę na kostkach i wyjdzie jeszcze gorzej ;'/ może jakaś konkretniejsza rada w takim razie ?

Gość diidii6
no wlasnie powinnas miec we wzory ,bo inne to wlasnie tylko podkreslaja ksztalt nog a we wzorzystych to wszystko sie gubi, poza tym jest duzy wybor... np http://www.gatta.pl/index.php?page=16

a jakbyś miała wielki wylewający się brzuch, to też byś to strojem podkreśliła? aj dont fink soł

Gość egmerag
boże, komarewicz, ty debilu, czepiasz się o rzecz, na którą kompletnie nie mam wpływu. nie powiedziałam 'ludzie, chcę podkreślić moje nogi !' tylko proszę o radę, która pomogłaby mi UKRYĆ ich wadę. czytaj ze zrozumieniem. jak nie masz nic to powiedzenia, to najlepiej stąd idź, przejrzyj się w lustrze czy co tam byś chciał.

chyba sama nie wiesz czego chcesz, chcesz zakryć krzywe nogi zakładając miniówę - buahahahahahahahahahahaha

baby są powalone... czepia sie toto tutaj, prosi o rady, krzyczy, panoszy się, pewnie ma okres albo facet w kolejce po pierogi się nie uśmiechnął....

kazdy ma prawo ubrac sie jak chce! To nie jej wina ze ma krzywe nogi i ma tak samo jak inne kobiety nosik sukienki!!! Ja mam jakos male cycki a i tak nosze duze dekolty i jakos nikomu to nie przeszkadza a wrecz przeciwnie sie podoba! Wzorzaste rajstopy bede dobre! A jezeli jednolite to z nieco grubszego materialu niz zwykle cienkie!!!

Gość Mayor
Chętnie obczaiłbym Twoje krzywe nogi.

Gość oj tam
ja tez mam krzywe nogi i leje na to gereralnie:)

Gość oj tam
male cycki tez mam:D 🌼

Gość egmerag
'kretynko' to możesz do swojej matki mówić. popracuj nad interpunkcją.

Gość krzywe nogi są cool

sprawdz sobie glabie w slowniku , jak sie poprawnie mowi. wzorzyste i wzorzaste to wogole inne rzeczy!

Gość sjp
wzorzysty= «pokryty wzorami» wzorzasty=Nie znaleziono haseł spełniających podany warunek. wzorzyste i wzorzaste to wogole inne rzeczy! karolcia,wiec skoro ty taka madro to co to znaczy wzorzasty... niesety nawet w slowniku nie udalo mi sie znalezc....

Gość huguygjhk
krzywe nogi można podzielić na dwa rodzaje: krzywe uda i nogi które się wykrzywiaja od kolan dla tych drugich sukienki albo bardzo krótkie albo bardzo długie, inaczej podkreślasz krzywe nogi, dobrym rozwiązaniem są spodnie. ŻADNE rajstopy nie pomogą ukryją krzywych nóg!!! Możesz sobie jedynie darować wzorki i ubrac te które maja zbliżony kolor do twojego ciała