Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandziusia..

Problem z moja waga

Polecane posty

Gość pandziusia..

Otóż chcialam poprosic o rade. Dotyczy ona wagi. ja mam okolo 160 wzrostu i moja waga to tak okolo 49 kg. Jem normalnie, nie stosuje zadnych diet, mam szybko przemiane materi. No i otóz kilka dni temu mialam zabieg wycinali mi wklokniaka z piersi, poniewaz sama wyczulam guzek i w ogole wiec ze stresu i ze strachu o swoje zdrowie schudlam 2 kg. Nie wiem jak teraz odzyskac ta wage czy jesc tak zak zawsze czy zwiekszyc posilki. Dodam z enaparwde ciekzo mi przytyc z powodu przemiany materi. Pozdrawiam i dziekuje za rady

moze slodycze?deserki ciasta.zreszta swieta ida/.rob jak wiekszosc polakow w sweta-jedz jedz jedz i rozplaszcz sie na kanapie;p

Gość pandziusia..
dzieki za rade no teraz swieta wlasnie mam duzo wolnego to sie troche upcham jedzonkiem, ogolnie lubie jesc wszystko, slodycze to nie bardzo zalezy jakie ze wzgkedu na zeby cos mnie ostnia bola wiec czas do kontroli:)

hehe no ale wiesz jak wygladaj swieta;)nasiadowka jedzenie.pewnie kg wroca.;)chetnie oddalabym ci 2 moje,no ale sie nie da;p

Gość pandziusia..
chetnie bym wziela:) lubie swoja wage dobrze sie w niej czuje tak w sam raz a teraz po tym zabiegu i ze zmartwienia widze ze to mi przeszkadza:)