Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utracona nadzieja

problem nie wiem co robić

Polecane posty

Gość utracona nadzieja

pokłuciłam się z matką, nawyzywała mnie i wogóle, i jeszcze żuciła tekst że mam siedziec w swoim pokoju i wogóle z niego nie wychodzić a problem w tym czy nie wiem czy jutro razem z nią siadać przy stole wigilijnym. przecież to rodzinne święta a skoro tak powiedziała to znaczy że nie chce pewnie żebyśmy je razem spędziły i nie wiem co zrobić puścić to w niepamięć czy poprostu zrobić tak jak powiedziała i nie wychodzić jutro z pokoju i nie siadac do kolacji razem z nią. Cobyście na moim miejscu zrobili??

Gość moments
może postój zamiast siadać ?

Gość mamaaamija
do jutra wam przejdzie

Gość wiki1006
do jutro minie jej złośc i napewno razem zjecie kolacje

Gość gdadsf
ja bym sie powiesila

Gość utracona nadzieja
więc się wieszaj jeśli masz ochotę, może i złość do jutra mi czy nam przejdzie ale żal i niesmak pozostanie, niestety a moze stety mam taki charakter że jestem honorowa i jeśli coś takiego usłyszę no to ok, przy normalnym dniu bym się nie zastanawiała tylko poszła w pizdu na cały dzień z domu, tylko że jutro kur,wa są swięta i nie wiem co zrobić, czy siedzieć w pokoju nie razem lecz obok siebie czy zamknąć sie w swoich 4 scianach i nie wychodzić przez cały wieczór

Gość azii
W wigilię wszystko się wybacza.A matka to już się nie może do dziecka odezwać.Wyluzuj ,jeszcze nie raz Cie wk...i

Gość utracona nadzieja
nie o to chodzi że nie może się odezwać tylko chodzi o to że mnie bez powodu nawyzywała od jakich nie tylko i jeszcze że nie mogę wogóle do "jej" pokoju wchodzić, więc sobie jakoś nie mogę wyobrazić żeby jutro iść i jakdyby nigdy nic siedzieć z nią razem przy stollue czy dzielić się z nią opłatekiem i życząc wesołych świąt. Chodziaż takie już nie będą.