Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Nie mam pieniędzy na prezent dla chłopaka i

Polecane posty

hehe tak dokładnie w Claudii z listopada(dostałam w aptece z próbkami kosmetyków) są ciekawe przepisy na domowe ptasie mleczko milki waya rafaello snikersa itp, wyglądają przepysznie!

"na kobiecym forum" jak wiadomo, kobiece forum wg autorki to forum dla ludzi przegranych :D sama uwaza kobiety za istoty nizeszego rzędu, podłe i żałosne, dlatego wspomnienie o kobiecym forum uwaza za najwieksza obelge dla faceta :D

sorry ja nie na temat ceny sa jak najbardziej normalne - te telefony to jakies zabytki

bardzo latwy i prosty jest kopiec kreta, tylko trzeba kupic troche produktów ale ladnie wygląda i swietnie smakuje ale ogolnie super pomysl upiecz ciasto i wez je na drugi dzien świąt :)

Dzięki, tak chciałam się poradzić.Życzę Wesołych Świąt w gronie ukochanych osób!;) do komiczne: w święta się sobie wybacza, może forumowicze wybaczą Ci niskie IQ,w końcu z takim się już urodziłeś

Gość amorozi
komiczne chodzi o to, ze zapewne wypadasz slabo na tle innych facetow i udajesz maczo przed kobietami, ale dobrze wiesz, ze to tylko udawanie wzrostu, urody ani cm tam gdzie trzeba nie doda ci rzucanie wulgarnymi tekstami i traktowanie ludzi jak gumowe lale z sex shopu

"bardzo latwy i prosty jest kopiec kreta" kopiec kościuszki tez jest efektowny, ale nieco trudniejszy

Gość no widzę ze komiczne
prezentuje coraz inteligentniejsze poczucie humoru. brawo!:classic_cool:

"w święta się sobie wybacza, może forumowicze wybaczą Ci niskie IQ,w końcu z takim się już urodziłeś" tak dla wyjasnienia - z inteligencja sie nie rodzi :D, tylko ksztaltuje sie ona w procesie wychowawczym (nie dotyczy jednostek patologicznych) a co do pani amorosi :D:D:D:D:D rozbroilas mnie :d daj mi swoja fote na maila

Gość bardziej prince polo
Komiczne, życzymy Ci miłych świąt w otoczeniu osób, które Cię kochają. Naprawdę.:) 🌻😘

Ja mam tak samo ... nie pracuje bo aktualnie nie mogę ale od nowego roku to się zmieni.Na pieniążki od rodziców nie mogę liczyć zawsze mówią to samo ,,nie mam\'\' i mi tak głupio jest bo on mi kupuje prezenty na każdą okazje : urodziny,imieniny itd. często nawet bez okazji, a ja mu nic... Mówiłam mu o tym,że się głupio czuje z tym to on powiedział,że nie jest ze mną dla prezentów i że prezenty nie są najważniejsze,on zarabia to kupi mi coś tam bo lubi.

Gość amorozi
komiczne jeszcze bys sie zakochal i zapomnial zalozyc kondona na konia trojanskiego w kompie , straciloby na tym twoje zycie seksualne sory, autorko, ze Cie tak olalam z poczatku, ale myslisz slusznie, wiec nie bylam na tyle bezczelna, by wprowadzac jakies sugestie ;p

"i mi tak głupio jest bo on mi kupuje prezenty na każdą okazje : urodziny,imieniny itd. często nawet bez okazji, a ja mu nic..." zrozumcie, ze prezenty daje sie bliskim nie po to by uzyskac odwzajemnienie, ale dlatego, bo sprawia nam to przyjemnosc... a co do amorosii - czesto masz na moj temat takie fantazje sexualne?:D

komiczne - ja to rozumiem ale każda kobieta chce sprawiać taką samą przyjemność

shilenna pewnie, ze tak jest.... ale nie zawsze to jest mozliwe... zwiazek to nie handel wymienny

" jeszcze bys sie zakochal i zapomnial zalozyc kondona na konia trojanskiego" Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha No padłam jak tio przeczytałam, lol, co za tekst :)

Czytając to forum przywykłam do tego, że komicznemu się nudzi w pracy i trolluje koło piętnastej... ale dzień przed wigilią, późnym wieczorem? Oj, coś go ta jego kobieta nie zaciągnęła do garów najwyraźniej :( Co do autorki - jeśli z kasą jest naprawdę krucho, ciasto wystarczy. Faceci to o tyle miłe stworzenia, że nie założą raczej tematu na kafe "Ja jej kupiłem prezent za 299,99 a ona mi za 178,55, czy to znaczy, że mnie nie szanuje" ani "po zaręczynach nie otrzymałem prezentu o równowartości pierścionka, czy ona o mnie myśli poważnie"? :D

mam pytanko,może coś doradzicie mi . Jutro Wigilia mój facet bardzo chce żebym spędziła ją z nim i jego rodziną,wypada? Dodam,że u mnie moi rodzice nie robią kolacji Wigilijnej przez co zawsze mi przykro bo nie mam takich prawdziwych świąt...

shilenna a jak długo jesteście razem? no skoro Cię zaprasza a Twoi rodzice Wigilii nie obchodzą to raczej nie będą mieli Ci za złe, że spędzisz ten wieczór u chłopaka:)