Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunshinex

Wizyta u ginekologa - pytanie

Polecane posty

Witam wszystkie Kobietki i nie tylko :) Niedługo wybieram się na 1 wizyte u ginekologa i mam w związku z tym kilka pytań. Idę zbadac sobie piersi, bo zauważyłam zmiany i czuje ból juz od kilku miesiecy, moja mama chce isc ze mna.. Mam 17 lat wiec jestem jeszcze niepełnoletnia, czy lekarz wyprosi moją mame podczas badania piersi i czy będzie chciał obejrzec mnie tez tam?(nie wiem jak to badanie sie fachowo nazywa :P) Nie chce żeby moja mama się dowiedziała ze nie jestem już dziewicą, wiec troche mnie to martwi. I czy w trakcie badania piersi lekarz zapyta mnie czy uprawiałam juz seks?

Gość xxxxxxxxxvvvvvvvvv
może sama poproś mamie aby na czas badań wyszła, albo żeby w ogóle nie wchodziła do gabinetu bo to dla Ciebie krępujące i tyle. Lekarz pewnie spyta się czy odbyłaś już stosunek seksualny oraz zbada cię ginekologiczne(czyli tam na dole:))

od 16lat mozesz isc sama do gin.z jednej strony fajnie z mama,ale z drugiej to niel;p lekarz spyta cie czy jestes jeszcze dziewica bo od tego zalezy sposob badania juz na fotelu.

od 16? jesteś tego pewna? Ja jak poszłam mając 17 to babka pow, że nie może mnie zbadać bo jestem niepełnoletnia i to by było przestępstwo:O

Gość xxxxxxxxxvvvvvvvvv
serio? pierwsze słyszę:| trzeba było iść do jakiegokolwiek innego. mam kilka znajomych które już w wieku 16 lat były u gina i nikt im nigdy nie odmówił badania.

sleeping powiem ci ze nie jestem bo osobiscie to bylam jak mialam 19lat.ale tak slyszalam i czytalam.a jak idziesz prywatnie to pewnie nie robi problemu.

Gość to w ogole idiotyczne isc z
mama do lekarza :O Na impreze tez z mama chodzisz ;) Niech mama w domu zostanie i obiad ugotuje, a nie wtrynia sie do Twoich intymnych spraw ;)

Miałysmy isc razem bo mama tez musi isc niedlugo :P Ale wiecie co? Powiedzialam jej ze sie wstydze do faceta isc i ze ja pojde do innej Pani ginekolog :) To powiem ze nie musi ze mna isc i bedzie gucio :D dziekuje za odpowiedzi :)