Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnudytgbtygfy

szpilki 10 cm studniowka czy to byl blad?

Polecane posty

Gość jnudytgbtygfy

kupilam takie szpile czy nie za bardzo poszalalam?

Gość jnudytgbtygfy
niestraszcie mnie;(

Gość lolka ta od bolka
zaszalałas ale wez nazmiane inne buty jak sie zmeczysz to nalozysz te drugie, na kilku godzinach juz nikt nie bedzie zwracał na to uwagi a na polonezie bedziesz łądnie wygladała

Gość kamilalalala
wszystkie maturzystki sa takie.. latwkokupujace czy tylko ty? ;)

Gość jnudytgbtygfy
byly takie boskie... jestem zalamana musze kupic drugie... jak co bede miala na mature. jestem glupia,wiem. da sie w tym tanczyc?

Gość jak dla mnie udany zakup
ta niczym sie nie przejmuj :) oby Ci bylo wygodnie w nich chodzic :) rozchodz troche po domu - nie ubieraj pierwszy raz oczywiscie na studniowke bo wiesz czym to grozi :)

dobry pomysl z druga para:) polecam ! ja na swojej studniowce niestety nie bylam :(

Gość jnudytgbtygfy
szkoda ze nie bylas... no musze kupic ale musze pokryjomu bo mama juz krzyczala ze to byl blad hehe i dostane w łeb jak sie dowie hehe powiem wam ze nei umiem na szpilach chodzic i poli mnie stopa na dole jak chodze czy to normalne?;)

Gość lolka ta od bolka
zacznij w nich chodzic po domu, nawet po kilka minut potem troche potancz sama, buty sierozchodza a drugieje pary nie kupuj masz pewnie jakies stare buty, a co najwazniejsze rozchodzone i nie beda w nich nogi bolały. Szkoda kasy na drugie buty.

Gość jnudytgbtygfy
nie mam w domu odpowiednich wlasnie;( mam nadzieje ze znajdze cos do 40 ziko na malym obcasie albo na plaskim, powiem wam ze sie boje troche hehe

Gość jnudytgbtygfy
powiedzcie mi jeszcze czy to jest takie niewygodne i boli stopa w dolnej czesci buta;)

nie bylam..bo byl wtedy problem finansowy w domu... powiedzialam ze studniowka nie odbyla bo jak bym powiedziala ze jest to chcieliby mi ja sprezentowac mimo wszystko.. a nie bylo za wesolo.. no coz bywa i tak.Teraz na szczescie jest juz dobrze:) a Co do butow.. to te mozesz miec na mature jak nie jestes pewna co do nich , a jesli chcesz nowe buty to mozesz przeciez zakupic na mniejszym obcasiku :) przydadza sie zawsze jakies eleganckie

a kiedy masz studniowke? na allegro sa fajne buty i dosc tanie ale jest na pewno wiele butow w przystepnych cenach jak poszukasz :)

Ja kupiłam 9cm na moją osiemnastkę mimo, że wcześniej nie nosiłam ZADNYCH obcasów, nawet tych najmniejszych. Kilka dni przed poćwiczyłam chodzenie, żeby nie wyjść na idiotkę co nie umie chodzić... Idę w nich również na studniówkę, bo wygodniejszych butów nie miałam! ale to chyba nie kwestia obcasa:P No cóż... Do kamery jakoś wytrzymasz, później możesz założyć jakieś zamienne

Gość jnudytgbtygfy
te tez wezme zeby sie chciaz pokazac w nich;) hehe wiem beka he i do fot;) nnaprawde mi przykro ze nei bylas na 100 ale tez jestm pod wrazeniem twojej decyzji;)

Gość prawda jesttaka
ze te wyzsze sa wygodniejsze nzi takie ni w piec ni w dziesiec.ja codziennie chdoze w 10 cm obcasach ,mi jest wygodnie,nic nie boli:)

Gość hyjukilo
to normalne ze boli, jak nigdy nie chodzilas w szpilkach to masz sznase na zapamietanie studniowki jako cierpienie :O potrenuj w domu chodzenie koniecznie i kup sobie takie poduszeczki do szpilek np scholl "party feet" ja nie uzywalam bo dawno szpilek nie nosilam :P ale reklamuja ze pomagaja

Gość jnudytgbtygfy
am nadzieje ze to tez beda moja najwygodniejsze buty ;) trzymajcie kciuki hehe

Gość jnudytgbtygfy
ez slyszalam o takich poduszeczkach na pewno poszukam dziekuje za rade;)

Gość jnudytgbtygfy
a gdzie to moge dostac i ile kosztuje?

Gość jnudytgbtygfy
up

Gość ellaelllaella
w realu sa i rossmannie na 100% okolo 20 zl i nie daja jak dla mnie prawie nic;p tylko tyle, ze jak jest cienka podeszwa w bucie to nie czuc tak bardzo podloza

Gość jnudytgbtygfy
a zminiejszy to bol stopy?;)

Gość ellaelllaella
troche zmniejszaja takie"pieczenie" tej dolnej czesci stopy ale prznajmiej u mnie bolu nie;/

Gość jnudytgbtygfy
kurde! jak kobiety moga sie meczyc w tych szpilkach;)

Gość jnudytgbtygfy
dziekuje;) zraz oblukam co tam maja