Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanka12345

Sąsiad i głosna muzyka

Polecane posty

Gość mieszkanka12345

Witam Mój sasiad słucha głosno muzyki, ale w dzien.Wiem ze nie mozna hałasowac od 22.00 do 6.00 rano.A słuchanie głośnej muzyki w dzien jest bezkarne? Jestem bezsilna.

Gość halo tu sasiad
tylko bez grozb,tylko bez grozb......

Gość mieszkanka12345
nie wstane o 5 rano, a poza tym 5 rano to jeszcze cisza nocna, wtedy ja za to bekne

a nie wystarczy po prostu pójść i poprosić żeby zciszył? Albo na Święta kup mu jakieś tanie słuchawki z kiosku. Może zrozumie aluzję. Ja miałam podobny problem na stancji. Starczyło powiedzieć zamiast się wściekać. Pisanie tu nie rozwiąże Twojego problemu.

Gość mieszkanka12345
On głosno gra jak nie ma zony, teraz ona sie chyba wyprowadziła z dziecmi on został sam na swieta i pije i gra on mi nie mowi nawet dzien dobry na klatce, a ostatnio nie podtrzymał mi drzwi jak szłam z zakupami, mało mi nosa nie złamał , ja jestem w 8 miesiacu ciazy i troche sie boje awanturowac z tym gburem

Gość mieszkanka 12345
nie cierpie tego sasiada,mimo,ze jest okropnie przystojny i tak ciagle mi sie przyglada.jezdzi sportowym autem i chyba ma mnostwo forsy

Gość mieszkanka12345
co? to nie ja mam ale jemu to nie przeszkadza :p

Gość mieszkanka12345
podszywaczu,idz precz,gardze toba.Sasiad jak sasiad,przystojny jest:D

ale jam mam tez czarny nick:p sasiad nie jest brzydki jak sam diabeł , ale nie w tym rzecz chodzi o zwykła zyczliwosc sasiedzka, mieszka w bloku a nie w domu jedno rodzinnym,zobaczymy jak to bedzie jak urodze i mój mały popłacze

Gość mieszkanka12345
e,zlote piora,zjezdzaj z mojego topiku,nikt cie nie prosi o opinie.Przestan sie wymadrzc,latasz po topikach jak jakas szalona k....,spadaj:P