Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie jestem gejem po prostu

Dlaczego oceniacie homoseksualistów tak surowo?

Polecane posty

Co wy wiecie o nas? Oceniacie, opluwacie. Że zboczeńcy, ze nienormalni, że mamy się leczyć. A my tylko chcemy normalnie żyć. Czy wiecie, jak piękny potrafi być seks dwóch mężczyz? Nie. Szał cial, delikatność... Oceniacue coś, o czym nie macie pojęcia. Nie rozumiem tego i nigdy nie zroumiem, tak samo jak wy nie zrozumiecie nas.

hmmmm....dlaczego w nicku masz,ze nie jesteś gejem, a potem mówisz "mamy"? :D:D:D rozdwojenie jaźni???:D

O co ci chodzi? Chcesz mnie obrazic? Nie krepuj sie, jestem pzyzwyczajony. Dalej, zwyzywaj mnie... :O

Gość kAXIL
co wy macie do gejów to taka inna odmiana lewatywy też przeczyszczają sobie jelita:)

Gość dobre to
Kurrrrrwa, gdzie ten link co przed chwilą tu był?????????😠 A mama mówiła, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Nie mogłam tego wyłączyć, jakieś stare geje mi latali i jeszcze ta muzyczka :o I nawet chooj w to, ale na to migające różowe nie dało się patrzeć. Nie robić mitu więcej takich żartów

Gość holajnogista
a więc tak homoseksualizm jest horobą, taką samą jak pedofilia, nekrofilia, czy zoofilia, takie są fakty nie ma żadnych orientacji seksualnych, jest to sztuczne pojęcie stworzone po to by oddzielić homoseksualistów od innych dewiantów i postawić ich na równi z normalnymi ludźmi głównym dowodem za tym przemawiającym jest fakt że człowiek nie może rozmnażać się w obrębi tej samej płci, potrzebne są osoby różnych płci, jaki to ma związek? jesteśmy zwieżetami takimi sami jak swinie, kozy, koty, psy, seks nie jest po to by był przyjemny tylko po to by przetrwał nasz gatunek, gdyby homoseksualizm był na róni z heteroseksualizmem to ludzie mogli by się rozmnażać też i w obrębie jednej płci, a w natóże są różne cuda jak np obojniacze ryby homoseksualizm jest więc horobą, a seks osób tej samej płci to zboczene zaspokajanie swoich chorych żądzy, pedofilia, homoseksualizm, zoofilia są to choroby/zabużenia/dewiacje seksualne stojące w jednym żedzie, jedyna różnica taka że homoseksualiści to nikogo nie krzywdzą bo obaj partnerzy/partnerki wiedzą co robią, więc to wasza sprawa roweżyści z kim się tam pieprzycie, WASZA rozumiecie i normalnych ludzi to nie obchodzi kogo wy kochacie kogo posówacie my też chcemy żyć, nie chcemy słyszeć o waszych wyimaginowanych problemach nietoleracji, nie chcemy oglądać waszych pochodów, jesteście to sobie bądźcie i tak jak wy chcecie żyć dajcie żyć innym, a jak macie potrzebe mówienia na kazdym kroku o waszycgh zboczeniach to idźcie się leczyć do psychiatrów, bo czy jeśli ktoś lubi posówać gumową lalę to czy chodzi i drze się o tym na ulicach? nie, a jeśli by tak robił to by go wywiezili do psychiatryka, a wy tymczasem popierdalacie po ulicach i i wszedzie mówita żeśta są pedały, co mnie kurwa obchodzi czy jesteś pedałem czy traktorzystom, kurwa, nie obchodzi mnie to i nie chcę o tym słuchać, wy jesteście pojebani i tyle sami stanowicie swój problem

Gość kAXIL
JA TEŻ TO WIDZIALEM I TERAZ MUSZĘ DYWAN PRAĆ BOM SIĘ ZPAWIOWAŁ:(

Gość po pierwsze co znaczy
"wy"? znasz mnie i moje poglady? Po drugie - czemu takie a nie inne pseudo? Nie jestes wiarygodny.

Gość holajnogista
wiem że zaraz zostanę zjechany od homofobów ale się tym nie przejmóję i mam to gdzieś, jestem homofobem i jestem z tego dumny

wy to ogól, szara masa konwenansów i uprzedzen. Prawda boli...

Gość kAXIL
Gdyby nie geje tomasz majewski nie został by mistrzem olimpijskim w pchnięciu kulą, w końcu pchniecie cegłówką w grupę gejów to taki trening:)

Gość holajnogista
prawda kurwa sroli nie boli spierdalaj jebany pedale

Gość holajnogista
a tak na marginesie to nic nie mam do homoseksualistów, tylko nienawidze tych którzy wszędzie są nietolerowani

Gość nie identyfikuję sie
z szara masą, nie mam uprzedzen, mam przyjaciol gejow, ale do ciebie nie zapalalabym raczej sympatią, jestes agresywny.

Gość holajnogista
wy sie u psychiatrów leczcie, bo wy macie coś jak ekshibicjonizm tylko że zamiast pokazywać fujare to każdemu opowiadacie żeście są homoseksualni

Gość less...
jstem lesbijka.i chuj

Nie jestem, raczej cyniczny jeśli już... Pogodziłem się z tym, jak jestem traktowany. W tym kraju jeszcze długo tak będzie... Ale boli mnie to, więc piszę o tym, może ktoś jeszcze czuje tak jak ja.

Gość holajnogista
boli to cie chyba mózg,

Gość nie identyfikuję sie
sporo gejow sie ujawnilo i jakos niezle zyją, chocby Raczek. Nie mozna wszystkich niepowodzen swiata zwalac na orientacje seksualną.

Gość less...
ja tak czuje

Gość kAXIL
RomAN G. rządził toś cię się bali łazic po dworze, proszę Pana o powrót LPR-u do władzy Kaczyńscy sami nie dadzą rady:_

Gość holajnogista
i wogóle to nie będę pisał w jednym temacie z jakimś pedałem bo są pedały i pedały, jedni są zboczeni ale żyją jak normalni ludzie i nic do nich nie mam, a drudzy są zboczeni ale wszędzie widzą nietolerancję i pierdolą tylko że są homoseksualni i tych nienawidzę

mowi sie ze bycie homofobem jest teraz nie modne i to prawda... mało kto publicznie sie przyzna ze tego nie jest w stanie zaakceptować... i niestety musze przyznac ze duzo ludzi deklarujących sie jako osoby ktore nic nie maja przeciwko orientacji homoseksualnej w zderzeniu z rzeczywistością okazuje sie jednak homofobem... bo co innego jak w tv pokazuja Raczka a co innego jak twoj przyjaciel dziecko czy ktoś bliski okazuje sie gejem... wtedy juz jest inaczej... bo co ludzie powiedza... i pojawia sie mnostwo innych powodow dla ktorych z takimi osobami nie nalezy utzrymywac kontaktu

Gość kAXIL
osobiscie popieram jestem homofobem ale jakby obok mnie wprowadziły się dwie fajne lesbijki to bym się zrobił bardzo tolerancyjny:)

mi poprostu nie przeszkadza... co ludzie robia w sypialni czy gdzie badz to ich sprawa :) ja bardziej nie toleruje obłudy ludzi... tego całego zakłamania, bo tak wypada!