Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanekblondynek

DLACZEGO LEPIEJ BYĆ SZCZUPŁĄ?

Polecane posty

Gość kochanekblondynek

1/ nie cuchnie sie potem spod pach :) 2/ jest sie lekkim, szybkim 3/ wchodzenie na 4 pietro nie sprawia ze czlowiek topi sie we wlasnym pocie 4/ nie jeb-ie z ust , bo ciagle cos żresz 5/ zdrowie, zdrowie, zdrowie 6/ FACECI CIE KOCHAJA!!! a grubasa kto zechce?!?! 7/ nie lamiesz krzesel 8/ nie krzywdzisz partnera ciezarem (np podczas snu) 9/ da sie na ciebie patrzec 10/ TŁUŚCIOCHY IDĄ DO PIEKŁA!!!!!!!!

Gość najbardziej rozsmieszyl
mnie pkt 8. :P

Gość kochanekblondynek
cale zycie

Gość inek
troche w tym prawdy :)

Gość szczuplamloda
nie lubie otylych ludzi :)

Gość xoxoxoxox
zgodzę się jedynie z punktami 2, 3 i 5

Gość okasha
punkt 10 najlepszy

Gość okasha
............................................. ........

Gość kjkjjh
ciekawe co powiecie szczuplutkie MŁODE kobiety po porodzie:P ja zawsze byłam malutka, obgadywałam grubsze kolezanki, a teraz po dwójce jestem lekko przy kosci, mimo ze pilnuje swojej diety i duzo cwicze:O

Gość Roma33
łłoo jakie fajne qrwa, hehehehe

Gość inek
hmm zależy od człowieka ja jestem pół roku pop porodzie i choc przytyłam w ciąży 18kg to nic juz nie widac jestem szczuplutka jak byłam :p wiec to nie jest regułą

Gość Klara z Żurnala
4/ nie j**-ie z ust , bo ciagle cos żresz to jest nieprawda :) właśnie osoby, które nie jedzą, a nie szczotkują zębów w ciągu dnia mają ten okropny zapach nie ma korelacji - gruby=nieświeży oddech :) zgadzam sie jedynie ze względami zdrowotnymi i dodam, ze byłam w każdym już chyba rozmiarze i nigdy nie cuchnęło mi spod pach :)

Gość okasha
uzyj meridii

na N-K jest reklama szczupłej kobietki, po prawej stronie. A wszystkie podejrzanie szczupłe, to chyba z kokainą, zbyt dobrze się znają.

Gość agniesiaaaaaaaa
woooooooooooow zajebisty temat tylko pozazdrosic rozumu.smialam sie po pachy buhahahhaha a tak apropo zna duzo szczuplych dZiewczyn ktorym: smierdzi z geby jak z dupy, ciezko isc na 1 pietro, jest chora. nie da sie na nie patrzec z brzydoty, nie maja facetow, wiec do czego ta gadka ??????????????????

Gość jeszcze można dopisać
że szczupłe są bardziej wysportowane i szerzej rozkładają nogi.

Gość tak to jest na tym swiecie
Czemu tyle srodkow na odchudzanie ma takie wziecie, czemu kobiety kupuja to wszystko z reklam, zamawiaja meridie ktora dawno wycfano.Tak bylo,jest i bedzie.

Gość pani dietetyczce mowimy nie
jestem gruba i uwazam , iz wszystkie te ounkty oprocz tego ze smrodem z ust jest prawda. Dodam do tego to,ze nie mozna sie isc i spokojnie ubrac, bo sie w nic nie mieszcze;p Dlatego sie wzielam za siebie. O !

Gość pani dietetyczce mowimy nie
aha i ten punkt 1 tez klamstwo , bo sa osoby ktore sie bardziej lub slabiej poca. Niektorzy maja zapach bardziej lub mniej intenstywny. Ja sie srednio poce, ale nie wydzielam mocnego zpaachu., Do tego czetso sie muje i uzywm dobrych dezodorantow ( wreszcie trafilam na swoj ulubiony). No !

Gość do tak to jest na tym swiecie
Kobiety i młode dziewczyny zrobią wszystko żeby schudnąć----można z internetu zamówić i kupić tabletki których nie sprzedadzą bez recepty. Każda to wie---nie polecam tego sposobu, każdy lek działa inaczej na każdą. Jedna zrzuci szybko--na inną nie podziała nic, te z dodatkiem pochodnych amfetaminy też. O dziwo netowi sprzedawcy nadal są popularni a zakazany towar łatwo dostępny. Na własnym przykładzie wiem, że sprawdza się dieta MŻ. Nic innego.

szczupłe kobiety z dużymi piersiami są piękne i podobają się facetom. Wszystkie tłuściochy im tego zazdroszczą, poza tym szczupli ludzie są zdrowsi i dłużej żyją. Znam ludzi grubych, owszem wielu jest sympatycznych, ale powiedzenie że grubi są dobroduszni to kit. Często jest odwrotnie-sa wredni, zakompleksieni z tego powodu,szczególnie kobiety. Udają że się w pełni akceptują, a naprawdę wstydzą się tłustego cielska i nazywają dlatego nazywają piękne, szcupłe kobiety d********.Tak,grubi są nieszcęśliwi

Gość kiedys byłam gruba
to jest prawda,sama byłam gruba i nikomu nie mówiłam jak mi z tym źle,nie mogę patrzeć na stare zdjęcia bo teraz jestem szczupła dzięki ćwiczeniom,diecie i wielu wyrzeczeniom,widzę jak na mnie patrzą grube kobiety