Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce..........

czy facetom naprawde chodzi tylko o seks?

Polecane posty

mrowkojaddd Moim zdaniem nie mozna wszysykich mezczyzn wrzuczac do jednego worka jak i kobiet. NIe kazda kobieta to Doda czy Frytka - co obciaga kazdemu i przy kazdej okazji . A skąd ty wiesz że Doda obciąga każdemu???????? Hym;) nawet mnie ucieszyła ta wiadomość...;) Proponuje jednak nie popadać w skrajności bo to malo inteligentne....

Gość Sratatatatatatatatata
nie wiem ,ale kazdy z ktorym sie spotykalam na stopie kolezenskiej sie we mnie bujal :D hmm jestem szczupla,mam biust b,malutka(158cm),mam 4 tatuaze(nad pepkiem,na karku-pentagram hehe,na dole plecow i na ramieniu),4kolczyki(w nosie,pepku,wardze i na jezyku),proste i dlugie czarne wlosy,zawsze mocno wytuszowane i dlugie rzesy ktore diametralnie powiekszaja mi oczy ktore sa nieduze,sredniej wielkosci normalny nos i sredniej wielkosci usta(nie kreseczki ani nie wary obciagary) no i nosze glany,czasem cala na czarno czasem kolorowo,obcisle spodnie,czasem dekolt,roznie to bywa ;) a czasem nawet i szpileczki :D

oderdobe hmmm czyli jestes facetem?juz jeden frajer 36 letni zonaty sukinsyn i psiak dostawal erekcji na widok moich zdjec,pisal zboczone rzeczy,smial sie z mojego chlopaka,gadal ze powinnam Go kopnac bo jestem za ladna dla Niego...!i final byl taki ze ten stary knur gorzko tego pozalowal :-O bo zona dowiedziala sie o jego eskapadach a i wiele "milych"epitetow ode mnie dostal :-O

Sratatatatatatatatata oderdobe hmmm czyli jestes facetem?juz jeden frajer 36 letni zonaty sukinsyn i psiak dostawal erekcji na widok moich zdjec,pisal zboczone rzeczy,smial sie z mojego chlopaka,gadal ze powinnam Go kopnac bo jestem za ladna dla Niego Urzekła mnie ta historia..ale o Nia też nie prosiłem;)

oderdobe ja po prostu napisalam cos pod slowo "atrakcyjnosc" bo jest tego tyle definicji ze naprawde nie wiem czy zaliczam sie do ladnych czy paszczurow :D dlatego prosciej bylo opisac swoj wyglad:D z reszta wali mi kto mnie jak widzi ;)

oderdobe rozumiem ze chyba ty zaliczasz sie do tej "wiekszosci" :D ? masz jakas kobite?jak jej sie z toba zyje?zadowolona czy niebardzo?:D bo ja w ogole nie bylabym szczesliwa:D

Sratatata Jak widzę masz w życiu doczynienia z samymi "przypadkami" Jeden zniewieściały, drugi "zboczony zonaty erotoman" ..Widzisz nie odpowiadam za "pecha" ktory cie przesladuje...Normalny facet, to gośc który jest pewny siebie, zdecydowany, konkretny, kocha napic sie piwa z kobietami, tak jak kocha patrzec na Swoja kobiete w stringach i byc dla Niej ostoja i oparciem,.To mezczyzna ktory ma swoje pasje, ktory czasem przywali komus jak jest taka potrzeba a nie chowa sie za plecami kobiety;) Ktory jest wierny ale nie nazbyt ckliwy..Zycze ci zebys jeszcze takiego poznala!!

oderdobe nie zlozecz mi hehehe:D

oderdobe nie zlozecz mi hehehe W takim razie proponuję zrobić mu maseczke ogórkowa na twarzy;) bo widzę że i tak nie dojdziemy do consensusu;) Pozdrawiam

oderdobe nie tylko maseczke ;) czasem udaje mi sie Go namowic na male malunki na Jegi twarzyczce(usteczka na czerwono,rzeski,powieki etc) :D ale tylko wtedy jak najdzie mnie chetka zeby Go wykorzystac hehe ;) czasem tez namowie Go na zalozenie moich gatkow,stringow hehe :D Jego slodka dupcia wyglada w nich bosko :D pozdrawiam

Gość dddddddddddd y

Gość Bartasb
Mi np chodzi o milosc nie o seks moja partnerka leżała 3 miesiace w szpitalu i na nia cierpliwie czekałem

Jesteśmy różni, no i co, nie jest fajnie?:) Mężczyzna prowadzi dłuuugie rozmowy, żeby się kochać, a kobieta kocha się, żeby mieć potem dłuuugie rozmowy:). Proste? Do widzenia:)

Gość jamohiro
Pewnie, ze sa. Nie ma to jak wszystkich wsadzic do jednego wora:O

Gość jeszcz bedzie przepięknie
Seks jest jak jedzenie..nie mozna bez niego zyc A miłość jest jak tlen..!

Gość pewnie juz to ktos napisal
ci co sa zdolni do milosci maja juz swoich chlopakow:)