Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnica jagód

Czy to miłosc ?

Polecane posty

Gość miłośnica jagód

Jestem z facet juz 2,5 roku wydaje mi sie ze go kocham , ale czasem miewam zawahania ,zdaje mi sie ze go nie kocham . myslicie ze to normlane ? A tak w ogole to jezeli kobieta jest z mezczyna ponad dwa lata to łaczy ich jakies głebsze uczucie jak myslicie ?

Gość krewetka144
pomysl sobie czy moglabys z nim w tym momencie zerwac?? staracic kontakt ... juz nic wspolnego by was nie lazczylo nie wiedzialabys co sie w jego zyciu dzieje bylby juz dla ciebie tylko znajomym z widzenia najwyzej potrafilabys zyc bez niego?? i napisz jescze czy pociaga cie fizycznie??...

Gość dgdfd
Jak nie miłość cię połączyła z nim, to i miłości nie ma po 2 latach z tego co piszesz. Jesteś z nim bo jesteś. I tylko patrzeć, jak się pobierzecie razem i potem zakochasz się w kimś innym i wtedy dylemat. Szkoda mi faceta.

Gość krewetka144
zal mi dupe sciska Panie xxyyxx;]

Gość krewetka144
widze ze ci sie nudzi;] Panie x...

Gość miłośnica jagód
nie wyobrazam sobie nie byc bez niego i zeby był z inna kobieta. Połaczyła mnie z nim miłosc nie widzilam swiata poza nim a wczoaj mialam takei zawahanie i zastanawiam sie czy to normlane.. a pociaga mnie i to bardzo

Gość krewetka144
po jakims czasie nie ma juz tych motylkow w brzuchu itp to jest normalne... musisz byc wierna i wymyslac wciaz cos nowego w waszym zwiazku jakies romantyczne chwile by sie przydaly fajnie by bylo jakby cie czyms zaskoczyl... jak np na pierwszej randce poczulabys wtedy te motylki moze;] ja mam podobny problem jestem ponad rok z chlopakiem

Gość miłośnica jagód
od trezch lat :/ hah to co za 5 mieiscy zacznie si emiłosc tak co ty gadasz:/

Gość krewetka144
a zwracasz uwage na innych mezczyzn?

Gość miłośnica jagód
no własnie motylki sie skonczyly.. itd.. zaczeła sie taka monotonia

Moim zdaniem, to normalne. Ja mam dokładnie tak samo:-) Czasem, gdy przychodzą gorsze momenty, to nasuwa mi sie taka refleksja czy to ten:-)Ale gdyby mnie zostawił, w jakikolwiek sposób, to nie ma dla mnie życia:-)Myślę nawet, że takie zawahania są czymś zdrowym w związku, bo to znaczy, że dostrzegam wady tej drugiej osoby i to, co mi w niej nie pasuje, a jednak akceptuję je i jesteśmy razem.

Gość miłośnica jagód
w ogole, zaden mi si enie podoba

Tak, dopiero po 3 latach ustaje działanie hormonów odpowiedzialnych za zakochanie, musisz wtedy stanąć na jednej nodze i rzucić monetą, jak będzie orzeł, to to było tylko zauroczenie i już po wszystkim, a jak reszka, to zostaniecie razem do końca życia.

Gość krewetka144
porozmawiaj z nim spokojnie ze brakuje ci tych chwil ktore byly na poczatku zaczyna to byc monotonne a wiadomo wszystko po czasie sie nudzi.... porozmawiaj z nim szczeze ale spokojnie i nie uraz go

Gość miłośnica jagód
a myślicie ze skoro jest ze mna te ponad dwa lata to mnie kocha ?

Gość krewetka144
nie czytaj tych bzdur;] mnie to bawi ze ludzie sa tak smieszni i wymadrzaja sie bo sa anonimowi

Gość miłośnica jagód
mnie tez, on jets załosny.

Gość krewetka144
on moze nawet mysli, czuje tak jak ty... pytalas rozmawialas o tym z nim juz?

To już lekko przesadzasz... To nas pytasz? A on Ci tego nigdy nie mówił? A możesz zdradzić swój wiek? Bo to też dość istotne...

Gość miłośnica jagód
mowi mi ze mnie kocha, i ze nikt sie procz mnie nie liczy lat mam 18 wiem ze to młody wiek...ale uczucie zawsze moze byc prawdziwe w kazdym wieku

Gość miłośnica jagód
mówi mi to ale ja mam teraz takie dziwne zawahanie, taką lekka "zwałe"

No, niby wiek "młody", ale z drugiej strony, już chyba nie cielęcy:-)

Gość krewetka144
miłość trzeba pielęgnowac!

A mnie to bawi, że ktoś może zadać na serio pytanie "A tak w ogole to jezeli kobieta jest z mezczyna ponad dwa lata to łaczy ich jakies głebsze uczucie jak myslicie ?" i spodziewać się sensownej odpowiedzi. Powodów, dla których ktoś może być z kimś dwa lata bez głębszego uczucia jest milion, a nikt z forumowiczów nie zna twojej sytuacji i nie oceni, czy któryś z nich zaszedł. Ludzie mogą być z sobą tyle czasu z wygody albo przyzwyczajenia, z lęku że nikogo innego nie znajdą, z litości dla drugiej strony, przez nieplanowaną ciążę, bo ta druga strona gwarantuje kasę i rozrywkowe życie... i w żadnym z tych wypadków nie ma mowy o jakimś "głębszym uczuciu". Więc odpowiadając na Twoje pytanie: 1. W większości dłuższych związków są lekkie spadki i wzrosty natężenia uczuć, to normalne, o ile nie przeradza się w dłuższy kryzys, i oprócz momentów "źle" i "tak sobie" jest wystarczająca ilość "dobrze" czy nawet "wspaniale". 2. To, ile ktoś czasu jest w związku nie determinuje siły jego uczucia czy też podejścia wobec drugiej osoby.

Gość miłośnica jagód
eh.. :((

Gość krewetka144
to ty chyba tego pytania nie rozumiesz..... jest proste i kazdy bedzie pisal o swoim przypadku a ona moze go tylko dopasowac do swojego.. nie musi nam sie rozpisywac

Gość krewetka144
miłośnica jagód porozmawiaj z nim moze on tez ma ten sam problem co ty... razem cos wymyslicie

Gość miłośnica jagód
Rozmawiałam z nim o tym , i mowił mi ze on nie ma takiego czegos jak ja i kohca mnie stale bez zawahan ..