Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zumbareka

i znowu problem...ON...

Polecane posty

Gość zumbareka

eh... już sama nie wiem czy jest mi lepiej jak do mnie pisze, czy lepiej jak się nie odzywa. Znamy się 2 lata, ale kontakt utrzymujemy od ponad 1.5 miesiąca (dzwoni, pisze) on wie ze ja do niego rzadko pierwsza napisze, więc on sie odzywa, prawie codziennie, i piszemy sobie. Ostatnio się spotkalismy poszlisy do jednego baru, póxniej do drugiego i usiadł juz kolo mnie, dał mi buziaka w nosek, ze dwa razy chyba, przytulił pozniej na do widzenia dałam mu buziaka w policzek, on mnie mocno przytulil. Pisze smsy przerózne, raz jest miły i mnie autentycznie podrywa "pragne tylko Twoich ust, nie mogę doczekać się spotkania" jak wrócilam do domu spytał kiedy sie spotkamy. Wie tez, ze ja pierwsza spotkania nie zaprosponuje, a ja wiem ze on mnie nie odprowadzi na autobus. RAz jest miły, a raz oschły jak nie wiem co...Mowi, że do mnie nie przyjedzie bo niby jako kto do mnie przyjedzie"...czasem żartuje przez telelfon i mowi "co dalej z nami?" nie znam opini o nim, nie chce znać, ale z tego co sam mowil to mowil ze jest zartownisiem, i klamczuchem, moze zartowal, nie wiem.. Bardzo chcialabym z nim być...mówi ze go podrywam, ale moze tylko tak mowi. Nie wiem co robic dalej, czekąc czy co... co o tym myślicie

skoro chcesz z nim być to dlaczego nigdy sama nie wychodzisz z inicjatywą? Napisania czegoś bądź zaproponowania spotkania? Skoro tylko facet się stara, no to może czasem obraca coś w żart w obawie przed odrzuceniem albo porażką

Gość zumbareka
czasem pisze do niego pierwsza, ale spotkania nie zaproponuje...jestem po "przejsciach" dziewczyna i chce byc ostrozna...skonczyly sie czasy nadskakiwania... nie wiem jak mu zaimponowac, naprawde nei wiem :( moze jakies rady..

Rozumiem Cię, ja też jestem po przejściach i raczej też bywam ostrożna, ale tutaj nikt nie mówi o nadskakiwaniu i nachalności :) Ale postaw się w sytuacji tego chłopaka, skoro on ciągle proponuje spotkania to on może odbierać to inaczej niż Ty .. że może nie chcesz, skoro sama nie wychodzisz z inicjatywą.. itp

Gość zumbareka
ale wiesz, on tylko jak narazie raz zaproponowal...po czym umowilismy sie na dany dzien, i cos pozniej pisalismy a on mowi ze nie wie jak z tym czwartekim, bo duzo sie wydarzylo, spotkanie zkolezanka i nie wie czy bedzie wolny tego dnia...zartowal skoro spotkalismy sie a potem spedzil wieczor z kolegami...

Gość adamos
lepiej mu powiedz od razu, że nic między nami nie będzie... Chyba że Ci się spodobał to dalej udawaj niedostępną:D Więc jak jest?

Gość lllkkk
No to poczekaj jeszcze :)