Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSSSSSSS1222222222222222222

CZY ZAPROSZENIE CHŁOPAKA PIERWSZY RAZ DO DOMU W SWIETA TO DOBRY POMYSŁ?

Polecane posty

Gość SSSSSSSSSSS1222222222222222222

przeraza mnie to spotkanie,wydaje mi sie ze bedzie b.sztuczne.O CZYM MAM Z NIM PRZY RODZICACH ROZMAWIAC?

Gość pijewlasniemocnataterke
ile jestescie razem?

Tzn na wigilie? A on nie ma własnej rodziny, z którą chce spędzić święta? Jeśli ma rodzinę w mieście i "swoją" wigilie, to daruj sobie zapraszanie go 24go, przedstaw go rodzinie w 1 czy 2 dzień świąt. Jeśli jest sierotą, albo nie wraca do domu na święta (studia, rodzina za granicą, etc), to miło byłoby zaprosić go do siebie... w końcu jedno nakrycie jest nawet dla nieznajomych :)

Gość fggdhdthdgd
hehe.. mi sie przypomnialo jak rok temu w swieta po raz pierwszy zwiozłam swojego chlopaka do domu. nie moglismy sie opanowac i kochalismy sie u mnie w pokoju co bylo dla moich rodzicow oczywiste heh.. byla afera jak cholerka.. nie - to nie jest dobry pomysl ;)

Gość .aurum.
jak jestescie bardzo krótko razem to daruj sobie, jesli jednak troche dluzej to zaproponuj mu ale nie rób afery ani płaczy jeśli odmówi🖐️

Gość głupie.pytanie.troche
raczej nie bardzo bo skoro pierwszy raz to lepiej zeby to był zwykły dzień ja swojego zaprosiłam dopiero po roku znajomości akurat tak wypadlo ze na wesele kuzyna a ja u niego tez byłam jakos dopiero po roku przed jego przyjazdem do mnie,i sam kiedys mówił ze facet sie moze dziwnie poczuc jak dziewczyna od razu go tak garnie do rodziny itp wiec uwazaj bo go przestraszysz

SSSSSSSSSSS1222222222222222222 - przeraza mnie to spotkanie,wydaje mi sie ze bedzie b.sztuczne.O CZYM MAM Z NIM PRZY RODZICACH ROZMAWIAC? o tym samym co zawsze. w czym Ci rodzice przeszkadzaja?

Może rozmawiają tylko o seksie i o tym, jakich mają pojebanych starych, wtedy mogliby przeszkadzać :D