Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość less...

pytanie..

Polecane posty

Gość less...

przeszkadaja wam lesbijki..?

Gość less...
ogolnie..czy jestescie tolerancyjni w stosunku do nich..bo sama nia jestem i chce poznac zdanie innych..

Gość ..trudno być tolerancynym
szczerze? dopóki mnie nie podrywają i nie reklamują się ze swoim życiem intymnym to toleruję. PS. Kiedyś miałam powodzenie na basenie (nie wiedziałam dlaczego, a to pewnie z powodu świeżo wtedy zrobionej bardzo krótkiej czarnej chłopięcej fryzurki chyba) i to dla mnie było odrażające, z całym szacunkiem..

Gość less...
a czy przeszkadzaloby wam jakbyscie widzieli 2calujace sie panienki?

na pewno zwróciłoby to moją uwagę i różne niekoniecznie dobre myśli.

Gość less...
ale czemu?czy to takie dziwne okazywanie sobie uczuc?

No właśnie, skorzystam z okazji i zapytam Ciebie lesss... co czujesz jak widzisz parkę hetero kiedy się obdarowują czułostkami??? Bo mnie to nurtuje

Jeśli zadasz to pytanie facetom, 90% odpowie, że nie - zakładając domyślnie, że lesbijki owe mają duży cyc, najlepiej blond włoski, noszą mini i lubią czasem z mężczyznami :P ostrzyżone na jeża feministki raczej nie wywołują w nich pozytywnych odczuć :D Ja traktuję je normalnie. I nie zakładam od razu, że mnie któraś zgwałci :D Pozdro

Gość less...
yhy..znaczy yhy. proste.

Less: dla mnie związek kobieta - kobieta nie jest naturalny, normalny ani zgodny z naturą. Wiem, że się zdarza i nic mi do tego, co ktoś robi w swoim łóżku, jeśłi dwie osoby się na to godzą to nie moja sprawa. Ale niech też nikt nie wymaga ażebym powiedziała, że jest naturalnym coś co naturalnym ani normalnym nie jest.

"yhy..znaczy yhy. proste. " Wybracz ja płaz jestem i nie kumam:) Jak możesz to najlepiej w zerach i jedynkach proszę:)

księża tez nie, ale to nie ten topik. Zresztą ponoć wśród księży jest wielu mężczyzn-niefanatyków

Gość tez kocham ją
tez jestem less

Gość less...
dla mnie to jest normale bo ja jestem normalna tak jak inne dziewczyny tylko zamiast chlopaka mam dziewczyne ale kocham ja tak samo jak wiele dziewczyn swoich chlopakow..to niesprwiedliwe ze ten swiatnie przyjmuje takich zwiakow na legalu..

"1 < = > 1" - teraz to wszystko jasne:) A tak nawiasem ponawiam pytanie, co czują homo jak widzą czułostki hetero. Tak pytam bo nigdy nie chcą odpowiedzieć...

Gość less...
nic. ja przynaqjmniej nic dopoki nie wyobrazam jak uprawiaja seks..bo to co ma chopak mnie obrzydza..

no less, dla mnie to nie jest normalne, wg mnie pewne sfery są u Ciebie zaburzone. Ale ogólnie rzecz biorąc ja bym Ci w realu nic nie zrobiłą, rób Ty sobie z tą swoją dziewczyną co Ci się podoba, choć niekoniecznie na ulicy, ok? A po co akurat Tobie i Twojej dziewczynie owa legalność?

PS. A mnie właśnie bardzo obrzydza wyobrażenie jak dwie laski się myziają (wolę sobie nie wyobrażać nawet)

Gość less...
bo to przykre idac ulica patzrec jak inni moga sie trzymac za rece i isc sobie na legalu a my musimy isc osobno zeby inni sie nie czepiali i nie wytykali nas paluchami.

Gość less...
a mnie na sama mysl "instsumentu" chlopa chce sie rzygac:/