Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA ZE ŚWIECIA

WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO-A WY CO SADZICIE ?

Polecane posty

Gość JA ZE ŚWIECIA

?

Ja z Warszawy ale nigdy nie myślałam o Stolycy jako o pięknym mieście. Mieszkam tutaj 11 lat i jedno co powiem, życie tutaj jest łatwiejsze :)

Szczególnie w okresie przed i świątecznym. W końcu jest luźno na ulicach, w metrze, cisza i spokój. Jakby miasto wymarło. Ciekawe gdzie się wszyscy podziali. A... już wiem, Warszawiacy pojechali do domów rodzinnych. Wesołych Świąt.

Gość Warszawa to piękne
miasto ale....ciemną nocą.:) Bo gdy słońce wstanie jest najbrzydszym miastem w Polsce. Wygląda tak jakby stado meneli ją projektowały. Bez ładu i składu. :D

No ciekwawe bo wczoraj jechałem przez Wole na Bródno i jechałem prawie godzinę Kroki niemal takie same jak w zwykły okres a nie przedswiateczny A co do urody to lepiej nie pyatć bo mało ludzi podchodzi do Warszawy obiektywnie. Zawyczaj ludzię myślą stereotypowo czyli Warszawa to centralny i okolice a warszawiacy są arogantami którzy myślą tylko o pieniądzach i karierze

Gość Warszawa to piękne
Warszawa to centralny i pałac kultury. :D :D

No ciekwawe bo wczoraj jechałem przez Wole na Bródno i jechałem prawie godzinę Kroki niemal takie same jak w zwykły okres a nie przedswiateczny Nie byłam na Woli, ani Bródnie, widzę co się dzieje w centrum. Nawet w metrze czekałam dzisiaj 5 minut, jak w święto i luzik. Jest pusto, cisza i spokój.

NBo wąłśnie ciekawe czemu wszyscy mówią ze Warszawa to centralny i okolice. Dlaczego jak się mówi o kraku czy o wrocku to się mówi o tych najpięksnziejszych dzielniocach a o tych brzydkich i zapuszczonych cisza, a przecie każde miasto ma brzydkie i ładne dzilnice. Wystarczy we wrocku odejść od rynku 2 killmetry i mamy całe hektary zdezelowanych kamienić komunbalnych albo zwykłych blokowisk Tylko jakoś dziwnie w Warszawie pomija się piękne dzielnice: Żoliborz, Saska Kepa, Sródmieście południowe, Mokotów czy starówka. Mówi się za tylko tylko o syfie w przy centralnym CZy to nie jest subiektywna ocena?

NBo wąłśnie ciekawe czemu wszyscy mówią ze Warszawa to centralny i okolice. To chyba proste. Tak mówią Ci, którzy często bywają na centralnym, czyli przyjezdni. Dla mnie centrum Warszawy praktycznie nie istnieje, tutaj tylko pracuję. 🖐️

tak Warszawa to piękne miasto szczególnie w okresie przedświatecznym ,ładnie postrojone lampkami. Mialam okazję pochodzić trochę po Warszawie, ponieważ byłam na 46 Rajdzie Barbórka, strasznie zmarzłam ale warto było. Jestem ze ślaska:)

Gość Jupijej
Hmm,nie jest piękna jako miasto :o Ale ma w sobie klimat i dlatego ją uwielbiam :)

oj nie nie. wawka nie jest ladna :( chyba, ze ktos lubi poczuc klimat \"starej\" pragi, owe \"praskie miraze\" go kreca ........ to tak...... cos dla siebie znajdzie ;)