Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesa

czy jest tu ktoś kogo wigilia i święta nie cieszą

Polecane posty

Gość sesa

:( bo mnie nie cieszą

Gość natalka888
mnie też nie cieszą, znowu będą kłótnie, życzenia abym się zmieniła (chociaż tak naprawdę nie wiem czy tej zmiany potrzebuję, ponieważ z innymi ludźmi świetnie się dogaduję), wyrzuty że nie pomagam(a wcale tak nie jest :( )

Gość Umieram ze smutku
Mnie nic nie cieszy, a te święta będą najgorszymi w moim życiu...

mi to chyb aobojętene, ale ciesze się że nie jestem sama i mam z kim spędzić święta.

Gość dcbbcdc
Swięta czy to koscielne czy panstwowe to istne zakłąmanie. Nawet zwykłe ur.czy imieniny czy walentynki czy dzien kobiet,chłopaka ,matki itd...Wszystkie swiateczne dni sa zakąłmane. Lepiej aby w siwecie ie obchodzono zadnych rocznic,swiat a ludzie byli by dobrzy dla siebie przez cały czas anie tylk przez te szczegolne dni.

dcbbcdc Swięta czy to koscielne czy panstwowe to istne zakłąmanie. Nawet zwykłe ur.czy imieniny czy walentynki czy dzien kobiet,chłopaka ,matki itd...Wszystkie swiateczne dni sa zakąłmane. jęślichodzi o te kreowane w mediach czyli medialne boże narodzenie to masz racje, jednak święta w domu to już inna bajka. jedno jest pewne że nie każdy jest rad na te święta. Niektórzy się nie cieszą z błachych powodów, a niektórzy poprostu dlatego, że bedą sami w wigilie, wiec cieszcie się że macie rodziną jakąkolwiek, że macie z kim usiąść przy stale, że jesteście zdrowi itd. "Lepiej aby w siwecie ie obchodzono zadnych rocznic,swiat a ludzie byli by dobrzy dla siebie przez cały czas anie tylk przez te szczegolne dni. " Nie ma takij możliwości to są mrzonki.. ludzie są ludźmi i to wyklucza to co napisałaś wyżej.

Gość gdhjdgjh
Mnie nie cieszą ;) nigdy zresztą nie czułam tej "magii świąt"... święta jak każdy dzień tylko denerwuje mnie puszczanie w kólko " Kevina samego w domu/Nowym Jorku"...

Gość noi_elle
A ja nienawidze świąt, całego tego szumu wokół, sztucznej atmosfery przepełnionej "miłością", fałszywych i co rok tych samych bezsensownych życzeń. :/ :( Ale przeżyć musze. :P

A ja nienawidze świąt, całego tego szumu wokół, sztucznej atmosfery przepełnionej \"miłością\", fałszywych i co rok tych samych bezsensownych życzeń. :/ Ale przeżyć musze. No, teraz lepiej, już na czarno ;)

Gość facet 29 lat
dla mnie to tez jak dotad najgorsze swieta w kibel z nimi

Gość czarna kafe
ja tez jakos specjalnie na te swieta sie nie ciesze

Gość facet 29 lat
jakbym pomsylal tak 2 lata temu ze teraz bedee mial takie nastawienie to bym nie uwierzyl. naprawde mozna sie zmienic. przeraza mnie to.

Gość czarna kafe
ja tam nigdy za świętami nie przepadałam ale w tym roku to już wogóle mam dość a wigilia byle szybko mineła

Gość xyz2008
Te swieta sa najgorszymi w moim zyciu czuje sie przytłoczona tym wszystkim

Gość nie wierze w bajki juz
Ja przed laty znalazłam sposob aby sie nie przygniebiac w tym dniu.Ot po prostu przestałam obchodzic swieta i nauczyłam tego swoją rodzine i teraz mam spokoj.DZien jak dzien,wieczor jak wieczor,dni switeczne jak zwykłe dni wolne od pracy.

Mnie cieszy tylko to, że mały ruch na drogach i nie ma korków. I to by było na tyle, jeśli chodzi o radość ze świąt :O W sumie mogę zaryzykować twierdzenie, że jest mi z ich powodu smutno. Dobrze, że niedługo będzie po.

Gość habeabe
Niektórym ludziom smutno bo dali sobie wmowic,ze wigilia i swieta to coś wyjątkowego.

Gość taka jedna madxka
mnie tez nie ciesza, ale za to zleje pale slodkim winem i sie pozygan na koniec :D