Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 29 lat

czy prawdziwa milosc jest tylko jedna - jak to jest ?

Polecane posty

wyszlam z kapieli - rozumiemy ze ironicznie dalem ci do spojrzenia na post z 13:03? :P takie mądrości baby potrafią mowic jak ty własnie :P

Gość ankietka ...
_Kwiatek - nie mam czasu czytać każdego postu ... Złe doświadczenia? To też kwestia interpretacji .. one nie niszczą, tylko rozwijają ... inaczej patrzy się na życie, ale wcale nie gorzej ... Nie chce mi się za bardzo rozpisywać ... Ale nic tak nie rozwija człowieka jak problemy .. Wszystko co nas w życiu spotyka jest po coś .. i ma swój sens .. tylko trzeba z tego wyciągnąć co najlepsze ...

ankietka - jak prof. Wojciszke wymysli jak wymazac negatywne doswiadczenia to go ozłocę ;) a tymczsem... Japończycy projektują mi już androidkę ;) bedzie piękna, 10x mądrzejsza niż kąpielowa ;) :P kochać tylko mnie i gotowa zginąć w mojej obronie jak T-1000 ;)

"Złe doświadczenia? To też kwestia interpretacji" nie no jasne - dostałem po dupie - jest pięknie a będzie jeszcze lepiej - patrz zachowanie Amerykanów - i tony prozaca łykają i innych psychoaktywnych gówien :P hehe no dobra odpuszczam ci bo akurat mądre jest ze co nas nie zabije to wzmocni - dzieki temu czlowiek wie na co uwazac nastepnym razem :P ;)

Gość ankietka ...
_Kwiatek - fakt z takich podejściem, złe doświadczenia będą jeszcze długo w Tobie żyć .. gratuluję! Zauważ tylko, że oprócz siebie nikogo więcej nie krzywdzisz ... Gratuluję miłości do siebie ... oraz do życia ... Szczęścia nigdy nie da Ci nikt oprócz Ciebie samego ... nikt! Żadna inna osoba ... tylko TY sam ... Ja ani prof. nie mamy na celu uszczęśliwiać innych na siłę ... bo to awykonalne ,.. Tobie się nie chce, a jakiś prof. ma coś robić dla Ciebie ... przemyśl jeszcze raz, zanim coś napiszesz ,.. Wszystko jest prostsze ...

i prezentując swoją nową, świąteczną stopkę żegnam sie naprawdę. napiszcie czy jest dobra - szczegolnie z niecierpliwością bede oczekiwac komentarza kąpielowej :P :P (spojrze sobie w święta na kaffe) ;)

"Gratuluję miłości do siebie ... oraz do życia ... " a nie dziękuję bo może zapeszę... ;) i... radość z życia mam na innych obszarach więc naprawdę nie jest mi źle ;) poza tym - weź napisz raz coś więcej niż ogólooklepane komunały :P po co pisać frazesy a do tego ze nie ma sie czasu czytac postow :P hehe dobra kafe jak zwykle nie rozczarowalo pod wzgledem rozryweczki od nudów w pracy ;)

i ankietka ty przemyśl dokładniej zanim coś napiszesz hehe nie no zabawna jestes ale też denerwująca trochę, wiesz? :P

i... co ty z tym krzywdzeniem od razu :o naprawdę dobrze się czuję a krzwdy to mi kto inny robił...

Gość ankietka ...
_Kwiatek - inne sfery? Oszukujesz sam siebie ... Kurczę ... jak mam Ci to wytłumaczyć w paru zdaniach?

Gość ankietka ...
_Kwiatek - nie prawda ... To Ty krzywdzisz sam siebie ... bo to Ty pięlęgnujesz w sobie te złe uczucia ... nikt inny ... I pamiętaj! Nikt Cię nie skrzywdzi, jeśli sam na to nie dasz mu pozwolenia ...

ty ankietka moze sie zajmij czyms bardziej konstruktywnym i praktycznym niz ta cala psychologia... mam materiały marketingowe do zrobienia moze chcesz się zająć nimi ;) znajomość psychologii wskazana coby zrobić kuszący opis produktu ;)

"_Kwiatek - inne sfery? Oszukujesz sam siebie ..." no akurat nie oszukuję słonko... robię sobie przyjemnosci, swoim bliskim, ciesze sie z glupiej zabawy z psem, z pozytywnych kontaktow z ludźmi itd itp... "I pamiętaj! Nikt Cię nie skrzywdzi, jeśli sam na to nie dasz mu pozwolenia " i znowuż frazes... bo jak sie otworzysz na uczucia i zaufasz to jest droga wolna do zranienia... i... nie pielegnuję złych uczuć.. kafeteria czasem wywoluje we mnie wspomnienia :P

Gość ankietka ...
_Kwiatek - jeśli uważasz, że psychologia nie jest praktyczna to Twoja sprawa ... jestem tylko psychologiem .. nie czarodziejką ... Zdanie wytrych nie istnieje ... to wymaga długich rozmów, ale nie tacy twardziele jak Ty się zmieniają ... ;)

ankietka - wiem ze ludzie się zmieniają... jak chcą ;) czy teraz pojaśniało pod kopułą? ;) a jak nie chcą to sie nie zmienią choć byś wołami ciągnęła ;) no chyba ze prochami otępisz - wy to macie w arsenale środków perswazji ;)

Gość ankietka ...
_Kwiatek - udajesz twardziela ... ale tylko udajesz ... chcesz mnie wyprowadzić z równowagi .. heh ;) Sam fakt, że podjąłeś rozmowę ze mną ... podkreśla, że podświadomie szukasz czegoś ... czy to przyznasz, czy nie ... :)

"Sam fakt, że podjąłeś rozmowę ze mną ... podkreśla, że podświadomie szukasz czegoś " nooo nie zaprzeczam, nie zaprzeczam ;) a podrażnić coby coś nowego sie dowiedzieć to zawsze jestem chętny bardzo ;)

Gość ankietka ...
_Kwiatek - sam widzisz ... pierwszy krok za Tobą .. najważniejszy ... Jak się chce, to połowa sukcesu ... :)

Gość patrycjaaaaaa
Moja pierwsza miłość cały czas o sobie przypomina, pomimo tego, że jestem już w innym związku i jestem zakochana. Dlatego wydaje mi się, że ta pierwsza była właśnie tą najważniejszą, najmocniejszą, no ale nie wyszło.

ankietka - teraz poniewaz jestem niecierpliwy to nie bede sie bawic w półśrodki - pigułka gwałtu i dziewczyna moja (uwaga prowokacja ;) )

Gość ankietka ...
_Kwiatek - próbujesz oszukiwać .. nieładnie .... heh choć wiem, że napisałeś to, aby sprowokować do "usilnego ratowania Cię" ... :)

Gość ankietka ...
_Kwiatek - instynkt samozachowawczy górą ... :)

"Kwiatek - próbujesz oszukiwać .. nieładnie " e, od razu oszukiwać... wiesz jak te ślicznotki sie cenią? niełatwo je zaciągnąć do łóżka :P trzeba sprytem taką pięknotkę podejść ;) PS hehe no ja bardzo lubię być pocieszany, jeszcze jak mi fotkę wyślesz to ci powiem czy bardzo lubie byc przez ciebie pocieszany ;) dobra spadam bo karp sie udusi w zalewie beze mnie :o

hehe czyli ankietka - Ciebie poderwać dobrze jest na psychologię i w dodatku na biednego misia, zgadzałoby się? ;) ;)

Gość ankietka ...
_Kwiatek - heh .. owszem ... ;)

ankietka - hehe ja jestem dobrym psychologiem jak to moja była mówiła ;) a po treningu na kafe mam wprawę przed podrywem na żywo ;) 🌼 masz i spadam naprawde. fajnie było ale oczywiscie top zaśmiecony ;)

Gość ankietka ...
_Kwiatek - pamiętaj, że wszystko po coś ... :) Chętnie wrócę do nawracania... kiedyś .. ;)

Ojej, już oceniam stopkę.... tak samo spedalona, jak i nik :classic_cool: Ale ponieważ są Święta, a ja ogłosiłam amnestię na ten czas i próbuje być miła dla wszystkich, składam Ci życzenia wesołych i rodzinnych Świąt oraz mnóstwo śniegu... może jeszcze spadnie :)