Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * cinnamon queen

Sex podczas miesiączki...

Polecane posty

Gość * cinnamon queen

Witam! Mam problem. Mój mąż jest marynarzem i nieczęsto jest w domu... Teraz wraca po prawie półrocznym rejsie i chciałam zrobić mu niespodziankę, kupiłam luksusową bieliznę, wybrałam się na depilację brazylijską itp. Wszystko byłoby idealnie, gdyby nie to, że dziś rano dostałam okresu! :/ Mąż przyjedzie wieczorem na Wigilię, stęskniony, a ja mam miesiączkę... Czy macie/ znacie jakieś sposoby na uprawianie sexu podczas okresu? Najlepiej tak, żeby mąż nie zorientował się, że mam okres.

no przeciez to nie od ciebie zalezne ze ja masz .. powinien zrozumiec.. nie ma sposobu zeby sie zatkac hehhehe

Wydaje się,że seks podczas miesiączki to cos strasznego - ja osobiście nie mam nic przeciwko i czesto z chłopakiem sie kochamy nawet jak mam okres - nie jest to higieniczne ,ale cóż trzeba sobie radzić;)

Gość chudzielec_wysoki
mozna to robic, jesli tobie to nie przeszkadza no i jesli jemu nie przeszkadza krew... my raz to robilismy, przyznam ze dla mnie to zbyt przyjemne nie bylo. podejrzewam ze dla mojej owczesnej partnerki rowniez...

Zalezy kto co lubi ;) Zapytaj poprostu..czy nie bedzie mu to przeszkadzać;)no i.. oczywiście sama też się zoorientuj czy Ty też bedziesz się dobrze czuła;)

Gość on i tak ciupcia na boku gdzie