Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś z mBanku

Zawsze odzywam się pierwszy

Polecane posty

Gość koleś z mBanku

Nie znamy się jeszcze w realu, ale zamierzamy ;) Nie ma większych problemów poza tym, że to ja zawsze 1 muszę się do niej odzywać na gg. Niby to nie jest problem, ale jak wchodziłem na gg i czekałem aż ona pierwsza zagada to nie mogłem się doczekać :/ Poza tym momentami mam wrażenie, że nie chcę się jej ze mną gadać.

Gość yyxxyy
bo po pewnymm czasie gadanie na gg moze sie najzwyczajniej w swiecie znudzic i tyle, wiec jej sie nie dziwie :)

Gość facet 29 lat
nie chce z toba gadac wez ja na przeczekanie, jak sie sama odezwie znaczy ze jest szansa, a jak nie to daj sobie spokoj

też mam ten problem ;/ pod koniec dnia kiedy już dygocze cała i w sumie jestem z siebie dumna, że cały dzien wytrzymałam nie odzywając sie do niego, ku**wa wtedy piszę ... tylko, że my się bardzo dobrze znamy, jesteśmy już na pewnym etapie, a wkurza mnie taka obojętność. kiedyś sam się czesciej odzywał i w ogóle... w rl sie mi lepiej z nim obcuje, a ze nie mial nigdy dziewczyny ani zadnych takich kontaktow z kobietami, to jest mi jeszcze trudniej, jak z dzieckiem.. ale pomalutku..

Gość koleś z mBanku
Znamy się parę dni. A konkretnie od niedzieli. W niedziele do niej zagadałem i gadaliśmy sobie super. W poniedziałek już to ja zagadywałem. Momentami rozmowa wygasała i nie ciągnąłem jej na siłę. Ale za każdym razem jak była taka cisza to ja się odzywałem. Wczoraj nie gadaliśmy, bo wigilię z mamą przygotowywała. No i czekam na nią dzisiaj ;)

poczekasz ;] ja tez czekam, czekam i choooj sie nie doczekam zaraz pojde do kuchni cos pomoc, pewnie znajac zycie tylko cos spier**ole

Gość koleś z mBanku
No wiem, dzisiaj wiadomo, że na gg ludzie raczej nie siedzą. Najwyżej pod wieczór będzie pewnie. Z wami tak jest, ale żebyś z kolesiem miała takie problemy? Współczuję... ;p

ja Tobie rownież współczuje ... to chyba bardziej normalne, że mam problemy typu \'gg\' z kolesiem, niż Ty z dziewczyną. bo to raczej dziewczyny są zwolenniczkami gg, smsów itp. a wam sie nie chce odpisywac

Gość koleś z mBanku
Oj tak... nie przepadam za gg, no ale inaczej kontaktu narazie nie ma :P

Gość jkj
kochałam sie na zabój w pewnym facecie, mogłam czekac po kilka godzin aby cos do mnie napisał, ale mimo to ja nigdy nie zaczynałam:P po prostu sie wstydziłam, bałam ze nie ma ochoty ze mna rozmawiac, ze sie bede narzucac...

Gość a moze zaczela unikac
po ty jak zdjecie wyslales?

Gość koleś z mBanku
Nie, wysłałem jej zdjęcie i podobam się jej. Nie należę do brzydkich, więc... Zresztą gadam z nia teraz.

Gość a moze zaczela unikac
a gdzie wy sie poznajecie? Wy ..pary internetowe??

Gość wszystko na swoim mijscu
jestes facetem w koncu. w koncu i ona sie zacznie odzywac pierwsza