Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosktosia 32

bo milosc czyha za rogiem....

Polecane posty

Wielbiciel---> nienawidze swiat ,wigilii i ogolnie tej sztucznej i zaklamanej atmosfery w gronie "rodzinnym " :-0 :classic_cool:

Gejsza ---> ja też szczególnie nie przepadam za tym całym galimatiasem, ale co tam ;) Przynajmniej parę dni wolnego, i pojeść można i popić ;):D no to siup \\_/\\_/\\_/\\_/ w innej wersji, tamta jakaś lipna była... Na sconście, na zdrowie, Na to Boze Narodzynie, zeby sie Wom darzuło syćko Boskie stworzenie, w kómorze, w łoborze, syćko dobrze! Zeby sie Wom darzuło na tyn Świonty Scepon na polu, na piontrze no i pod nolepom. W kozdym kontku po dzieciontku a na piecu troje zeby sie Wom syćko mnozyło we dwoje. Gospodorz zeby stoł miondzy snopomi jako miesiąc miondzy gwiozdami. Byście mieli mionsa połniutkie koryto zeby sie darzuło pszonicka i zyto. Niek sie Wom chowajom łogiyry i klace niechoj sie Wom darzy cało stadko kace. Kury po trzy jaja niek Wom na roz niesom koguty swym pioniem dom wesołoym ciesom. Grzondy niek sie łomiom jak siedzom indory zeby takie zrosły jak metrowe wory. A na kozdym gnioździe lągły sie kurconta by sie Wom mnozyły źróbki i cielonta. Trusice pod złobom zeby sie kociuły pscoły w swoik pniokak dobry miód robiuły. Pies niek swym scekoniom złodzieja łodgoni a kot śpichlyrza przed mysami broni. Zeby sie Wom darzuły kunie z biołymi nogami zebyscie łorali śtyroma pługami. Jak nie styroma, to trzoma jak nie trzoma, to dwoma jak nie dwoma to jednym, ale co godnym. Coby siy wom darzyły kury cubate, gynsi siodłate, Cobyście mieli telo wołków, kielo w dachu kołków, telo cielicek, kielo w lesie jedlicek, Telo łowiecek, kielo mak mo ziorecek, telo krów, kielo w sosieku plów, Cobyście mieli pełno gości, kielo w rybie łości. Siongnijcie do pieca, wyjmijcie kołoca, siongnijcie do skrzyni, wyjmijcie pół świni, Siongnijcie na wyske, wyjmijcie masła łyzke, coby siy wom darzuło, kopiuło, dyślem do stodoły łobróciuło. Na sconście, na zdrowie, na ten Nowy Rok, Coby Wom wypod z pieca bok, coby Wom z pieca wypadła rua, Coby Wom gaździno zhrubła, Coby Wom nicego nie chybiało, z roku na rok przybywało, A do reśty: cobyście byli sconśliwi i weseli jako w niebie jonieli. Tak Wom Boże dej. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj! :classic_cool: :D

Wielbiciel--->z tym piciem i jedzeniem i wolnym to dobra rzecz .Rzeklabym KLAWO!:D:D Ale cala reszta to wwwrrrrrrrrrrr :-0 Haha!Zyczenia zawodowe :D:D:classic_cool: Najbardziej mi o te kuuunie chodzi ,zeby sie darzyly :classic_cool:

haha :D Łogiery dorodne musza byc w tym roku,nie ma innej opcji! :classic_cool: Wielbiciel---->Tobie zeby sie "klacze" darzyly :P :classic_cool: Pijmy %%% \_/\_/ za nas i nasz "inwentarz" :D:D

Na pewno sie beda darzyc :-) Nawet mi sie udalo w tej sprawie a ja taki pechoweic jestem :classic_cool: Dobra,lepiej sie tak cieszyc nie bede,bo mi sie odmieni ta passa na gorsza :-0 Dzis tez pasuje poprawic humor \\_/\\_/ :D