Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotta

Zycie jest beznadziejne

Polecane posty

Gość kotta

milosc niepotrzebna, najlepiej byc samemu i miec wszystko w dupie.

Gość network
piszesz bzdety

Gość network
lolitaaa pijana jesteś?

Gość wqa
to moglas chociaz poczekac z zerwaniem kilka dni :o

nie mogłam , co by mi to dało i jeszcze to jest rocznica naszego zwiazku. Nienawidze go ;(

Gość jestem_facetem
co ci zrobil?

Gość wqa
to by dalo, ze chociaz przez swieta by nie cierpial i Ty tez.

Gość network
lolitaaa jak mogłaś tak zrobić dziś ?

Nie potrafi sie odpedzic od kolegów i do wódki. Od jakiegos czasu zaplanowalismy , ze sylwestra spedzimy razem ze znajomymi w jakies 15 osób , był zadowolony. I nagle dwa dni temu on do mnie dzwoni i mówi , ze jego koledzy go zaprosili na pare dni na sylwestra do wiekszego miasta i ze oni jada to on tez musi pojechac. Ja mu mówie , ze juz mamy wszystko zaplanowane i ze poza tym ja nie moge jechac na pare dni bo juz w piatek jest normalny dzien roboczy i mak pełn spraw itp. i nie moge A on do mnie z tekstem ze mam sie tak postarac zebym mogłą bo on ze mna czy bez pojedzie. Dzisiaj gadamy mówie mu ze nie jade a on do mnie ze jak sobie chce , on sobie nie bedzie czasu marnował i ze jedzie.Jak to nie bedzie sobie czasu marnował tzn ze czas ze mna jest zmarnowany , a on ze chce sie pobawic i napic i nie bedzie tutaj siedzia ja nie moge to trudno mam sobie robic co chce a on jedzie i koniec. No i z njim zerwałąm ;(

Gość wqa
No to przecholowal, ale po Nowym Roku sie pogodzicie :D

I jeszcze nie dziwiłabym sie ja to był by sylwester spedzony w domu to potrafie to zrozumiec ze chce sie rozerwac, ale mielismy juz zaplanowane zre idziemy z 15-oma osoami do kolezanki , posiedzimy o zerowej wyjdziemy pobawimy sie , ale nie zawsze musza przyjechac ci jego koledzy jeba*i i wszystko popsuc , a on tez juz o zaprosili to musi leciec i nie patrzy wcale na moje zdanie

Gość wqa
przyjdz tu po tym, jak Twoj ex wroci do Ciebie skruszony, z kwiatkiem w dloni i powie 'przepraszam' :P i powiedz, czy nie wrocisz do niego

Gość wqa
a ile on w ogole ma lat, ze woli towarzystwo kolegow? :o

on , z kwiatkiem , skruszony , on jeszcze mi na dowidzenia powiedzial. Kocham Cie ale sobie dam rade sam

Nie jest beznadziejne. Samo w sobie jest neutralne. To Ty tak twierdzisz, bo nie umiesz zaakceptować stanu rzeczy. Samemu być najlepiej? To po co obwieszczasz to złemu światu?

Gość wqa
to faktycznie niepowazny i do tego w takim wieku :/

jeszcze jakby mial z 18 lat ale to juz powazny facet 25 lat , a nadle koledzy koledzy i jeszcze raz koledzy .

Gość network
koledzy są dobrzy jak wszystko idzie dobrze i jak się z nimi zgadza ;)

a jakby sie sprzeciwil to by sie smiali , ale on tez mam swój rozum i jak mnie naprawde kocha to zostałby ze mna , a nie polecial do nich.

Gość wqa
z czego mieliby sie smiac? Ze wybrac dziewczyne od nich? heh, dziwne towarzycho

oni sa bardzo dziwni, wiesz stare konie po 25 do 30 lat bez dziewczyn stałych , bez jakis planów , wiec baluja , pozjezdzali z zagranicy i nie maja co robic wiec baluja i go Ciagna ze soba.

Gość wqa
no to nie widzialas, ze to typ wiecznego chlopca, kiedy sie z nim wiazalas?

Gość gfgf
To nie typ chlopca to typ debila dobrze zrobilas autorko tematu zostawiajac tego tepaka

Równo rok temu , ale wiesz wtedy wszyscy znajomi za granica , był potulny jak baranek , zawsze mial czas porozmawiac, zawsze czytms mnie zaskoczył, a teraz zaczeli sie zjezdzac po wakacjach i sie zaczeło.

Gość kotta
Dasein - pisze zeby mi sie choc troszeczke lepiej zrobilo. Czasami jak wszystko sie tak wali na leb na szyje, a zwlaszcza cos w czym poklada sie ogromne nadzieje i co staje sie zyciowym cele to czlowiek ma ochote wejsc na kafe i sobie ponazekac troche:(:(:(