Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkgbrwlkgubggfv

Ja i mój ojciec kłócimy się nawet w wigilie

Polecane posty

Gość jkgbrwlkgubggfv

Wkurzam się bo pomagam zapierdzielam juz chodzić nie moge bo tyle jest roboty a ten mna pomiata a sam siedzi i nawet mamie nie pomoże...wogóle on nie lubi nas (swoich dzieci) jest zazdrosny o to ze mamy bardzo dobre stosunki z mama. Wogóle moj ojciec to kawał dziada ma 47 lat a robi sie coraz gorszy i nie wiem jak sie z nim dzis podziele opłatkiem....:(

Gość jkgbrwlkgubggfv
Nie chce sie z nim dzielić opłatkiem nawet....zjem kolacje wigilijna z bracmi i mamą a potem ide z powrotem do kompa bo nie mam ochoty na niego patrzeć...stary skapiec...nawet złotówki nie dołozył do świąt. Wszystko za mamy pieniądze...ja pierdziele mam go dość

Gość jkgbrwlkgubggfv
"i bardzo dobrze!!" ale ze co ?? dobrez ze sie z nim kłócę nawet w wigilie czy bardzo dobrez ze złotówki nie dołożył do świąt ??

Gość Asialampard
Autorko topiku czytając twój post czułam się jakbym sama go napisała. Nie rozmawiam z moim ojcem od lipca i nie wyobrażam sobie dzielenia się z nim opłatkiem. Dziś byłam w pracy i jak wróciłam to musiałam od razu wziąc się za sprzątanie bo on , mimo,że nie szedł dziś do pracy nie uważał, że wypadało by pomóc mamie . A jak otworzyłyśmy z mamą okno ,bo się zgrzałyśmy , to wstał z kanapy na której cały czas spał i je zamknął , "bo mu jest zimno". Nie tylko ty masz taka sytuację, ale Wszystkim Wam w podobnej sytuacji ,mimo wszystko życzę Wesołych Świąt.

Gość gikania
Tez tak mam.. nawet przy stole zaczynal juz klocic sie ze mna, on mysli ze wszystko wie najlepiej, a kazdego tylko krytykowac potrafi. Fakt ze pomagal duzo mamie, ale jego charakter jest nie do zniesienia! A oplatkiem to sie nie dzieli od kilku lat, uwaza ze to bajki. Tylko sie dzielimy ja, mama i brat, on nie chce.