Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzieć

Allegro.Pomocy!!!

Polecane posty

Gość nie wiedzieć

Cześć.Mam taki kłopot.Kupiłam coś na Allegro.Kazałam wysłać za pobraniem.Facet powiedział,że wyśle na drugi dzień po zakupie.Nic nie doszło.Podejrzewam,że ściemniał,że wysłał.Chciałam się dowiedzieć jednak czy wysłał ale nie odpowiada na meile a tel.wyłączył.Teraz zawiesili mu konto.Czy muszę odebrac tą paczkę w razie przyjdzie? Boję się,że tam czase mi ''cegłe'' włoży albo coś.Mogę kupić to u innego Allegrowicza a z tamtej aukcji zrezygnować? Bo i tak ni odbiore przesyłki w razie przyjdzie.

Gość nie wiedzieć
uppp

Gość szkoda mi bardzo lecz
zgłoś to na allegro, niech oni go postraszą ile zapłaciłaś? i ile czekasz?

ach za pobraniem :)

Gość ja Ci lepeij napisze
a co kupiłas? jak juz zaplacilas to mozesz nie odzyskac kasy, ja kiedys tez tak mialam oszukali mnie i 500 innych osob, kupilismy plaszcze, a okazalo sie ze facet w ogole ich nie mial. zawiesili mu konto sprawe zglosilismy na plicjie ale to nic nie dało :(

Gość ja Ci lepeij napisze
A jak za pobraniem to nie martw sie:) napisz ze rezygnujesz z aukcji bo nie wywiazal sie z umowy i tego nie wyslal

zawiadom allegro i wystaw mu odpowedni komentarz

Gość Okrąglinek
Wybacz,ale jeśli zamówiłaś to niedawno to nic dziwnego,że nie doszło,okres przedświąteczny jest gorący dla pocztowców,tym bardziej,że zachciało Ci się za pobraniem.Równie dobrze paczka może być na poczcie tylko listonosz jej nie zabrał,bo mają za dużo roboty z kartkami. Trzeba było po prostu priorytetem.

Gość nie wiedzieć
oki...dzięki za odpowiedzi.. okrąglinek to miało być wysłane priorytetem tyle że za pobraniem a nie wpłata na konto...