Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twiligiht

czy to był gwałt ?

Polecane posty

Gość polejka
czemu taki dupek : po 1. im wiekszy opor tym wieksza podnieta agresora. 2. im wiekszy opor tym bardziej mozesz zostac powaznie okaleczona o ile w ogole to przezyjesz.

napisalam ze sie bronilam, ale malo. bo jak raz to zrobilam to bylo jeszcze gorzej.wiele gorzej

Gość czemu taki dupek
na złe opinie po prostu sraj! i obys juz nigdy na swojej drodze niespotkała takiego...nawet nie wiem jak go okreslic, ta kreature

Gość polejka
GWAŁT JEST WTEDY KIEDY KOBIETA NIE CHCE STOSUNKU i nie musi krzyczec, drapac i plakac ! NIE ZNACZY NIE ! jak ktos tego nie riozumie to powinni go w ogole odstrzelic bo gleby z tak podstawowym brakiem zoruzmienia nie powinni istniec by nie sprawiac zagrozenia dla innych :O

gdybyś miała, dwóch starszych braci, tak jak moja siostra, to byłoby po sprawie, dałoby się chłopakowi propozycję niedo odrzucenia i spoko.

Gość czemu taki dupek
ja na pewno kopnelabym go w jaja! na bank! tak zeby on mial widoczne na ciele obrazenia bo co sie po czyms takim robi? idzie sie zrobic obdukcje i zglosic wszystko na policje, opowiada dokladnie ze szczegolami (tak wiem,to moze byc bolesne) i opisuje sie ze w czasie obrony ugryzlam kolesia w reke (czy zrobilam cos innego). Wezwany koles oczywiscie mowi-ona sama tego chciala, zachowywala sie prowokacyjnie i wcale sie nie broniła. Ale oczywiscie on ma slady na ciele wiec od razu widac ze jednak kobieta sie broniła. Ale jakie to ma znaczenie skoro i tak prawie nikt nie zglasza takich rzeczy na policje,wiekszosc kobiet siedzi w domu i zastanawia sie ciezko czy to byl gwałt.... aha-mialam w tym roku praktyki i stycznosc z kobietami zgwałconymi,to tak uprzedzajac pytania typu-co ty mozesz o tym wiedziec itd

Gość po cholere do ogórdka z nim
jechałaś? 14 latka i sex? o matko, co Ty masz w tej głupiej łepetynie!!!!!!

no ja wlasnie sądzilam ze zgloszenie tego na police mi nie pomoże ( chociaz moglabym obronic inne dziewczyny) ale to pewnie ciągnelo by sie latami...zreszya jego ojciec pracowal w policji

Gość polejka
czemu taki dupek: no jak mialas stycznosc z kobietami zgwalconymi to powinnas wiedziec ze cholernie malo takich kobiet moze sobie siedziec w domu i rozmyslac czy to byl gwalt :O

a bolesne jest rowznie dla mnie to jak ktos sie pyta czy jestem dziewicą. Nie chce nikogo klamac..ale tez mowienie o tym nie jest niczym przyjemnym

Gość Mahbub
droga twiligiht niestety juz jest musztarda po obiedzie... za pozno obecnie na policje... nikt ci nie uwierzy...przykre

Gość I O Ó O I Z m o

Gość Mahbub
a co to kogo obchodzi czy jestes dziewica?? czu juz kazdy na tej ziemi stracil resztki powsciagliwosci?? to tak wprost sie teraz pyta kogos czy juz sie wypatorzyl?? kurcze mam 25lat ale widze ze tych kilka lat temu zasadom moralnym bylo blizej do zasad naszych rodzicow niz naszego rodzenstwa...eghhh

ja nawet nie chce isc na police, to mi nic nie pomoze i tak. po co wracac do tego szczegółowo. owszem wiem, było minęło ale rana w sercu zawsze pozostanie

Gość polejka
o takich rzeczach nie mysli sie kiedy twoj ukochanyrobi z toba co chcesz kiedy nie jestes gotowa. ona miala 14 lat ciezko wymagac od dziecka by wiedzialo co ma robic kiedy czuje tylko wstyd ... Twilight skorzystaj z pomocy psychologa lub skontaktuj sie na jakichs specjalnych forach z osobami, ktore przeszly to samo co ty, bo psychike sobie po kawalku zjedziesz jak bedziesz tak z tym zyc :(

Gość niemamnickanie
dobrze jest mówić :O a jak się jest w takiej sytauacji to człowiek nie wie co robić ...jestem po rozstaniu, wiadomo doły, załamania....i w jeden taki dzień pojawił się mój przyjaciel, 5 lat się znamy, całe studia, nie jedną noc prze balowaliśmy... na pocieszenie było piwko jedno, drugie, piąte. .. mówię to przenocujesz w pokoju moich rodziców, gdzie samochodem pojedziesz, a on mówi n oco ty nie pogryzę Cię , tyle lat się zanmy możemy razem spać, tylko on spania na myśli nie miał, i co gwałt czy nie gwałt, nei zrobiłam nic, tak mnie sparaliżowało, i skońćzyło się jak się skończyło wiadomo :O ... minłęo trochę czasu, zerwalam z nim mkontakt, chociaż on uważał ze nic sie nie stało i możemy sie dalej rpzyjaźnić :O ale ja nie mogę, traumy i wtsrętu wprawdzie nie dostałam aż cud :O

Większość tu piszących do banda debili... napiszą Ci tu dwa wyrazy, dziwka i kurwa... więcej z lekcji języka polskiego nie wynieśli :P 14-lletnie dziecko nie rozumie pewnych rzeczy, tym bardziej nie jest w stanie obiektywnie ocenić, że jak się zgadza na popołudnie w ogródku, to znaczy że zgadza się na seks. Nie mieliście 14 lat? Bo ja byłam siksa z sianem w głowie i jeszcze oglądałam kreskówki w tym wieku....

Gość Mahbub
mnie to nie do konca na gwalt wyglada... wydaje mi sie ze twgo chcialas tylko nie w tym czasie...slabo sie bronilas bo sama nie wiedzialas co masz robic...czy chcesz tego czy nie... tak naprawde boli bo faktycznie ten frajer potraktowal cie jak dz***wke... nie chce ci tu nawykladac...ale jest to po trosze twoja wina...pojechalas na dzialke, nakreciliscie sie oboje noi stalo sie... mozesz smialo go obwiniac ale nie jestes bez winy ja ci dobrze radze ...zapomnij o incydencie, po cholere rozdrapujesz stare rany... popelnilas blad...na bledach sie czlowiek uczy... wez z tego co sie stalo dobra lekcję a lekcja jest taka... nie kazdy szczyl co ladnie wyglada, od razu sie kwalifikuje do spotkan i randkowania...trzeba troche o takim absztyfikancie wiedziec zanim sie pojedzie samotnie na dzialki

no tak. jestes juz starsza i bardziej dojrzala. ja naprawde wtedy nie wiedzialam co robic. mialam tylko ochote zamknąc sie i caly czas płakalać..dopiero z czasem kiedy doszlam do siebie zrozumialam, że moglam odrazu po tym zglosić to, ale to juz niewazne. strach i wstyd- to bylo silniejsze ode mnie

Gość Mahbub
wyszlam z kapieli ...wypraszam sobie zakute pały...czytac umiem....wtedy miala lat 14 dzisiaj ma 17...dzis jesli pojdzie na policje to zgloszenie seksu nic tu nie pomoze...wg.prawa dojrzalosc seksualna w pl osiaga sie w wieku 15 lat

Gość polejka
to nie jest jej ani troche wina ffs :O miala 14 lat !! i chlopaka, w ktorym byla zakochana ! ja tez pamietam jak mialam 14 lat, i jak umieralam z milosci do co miesiac to innego chlopaka :O i do glowy by mi nie przyszlo ze ktorys moze mnie tak potraktowac nikt w mojej rodzinie nie byl paranoikiem by caly czas kazac sie pilnowac a zakochana dziewczyna nie mysli o takich rzeczach zwlaszcza keidy jest dzieckiem ffs :O i to nie byla ANI TROCHE JEJ WINa, ne zorbila NIC by zasluzyc na takie traktowanie NIC

i to byl pierwszy chlopak z ktorym mialam doczynienia..przynam bylam dzieckiem a czy jestem temu winna? przez mysl mi nie przeszlo ze po 2yg. znajomosci ktos moze byc zdolny do czegos tak brutalnego...mylilam sie, nic dziwnego skoro przeciez bylam zwykłym dzieckiem

Gość Mahbub
wybaczcei dziewczyny...ale czy naprawde uwazacie ze wiek 14 lat to czas na zakochanie macanki i takie sprawy?? dzieckiem byla jak piszecie...co nie przeszkodzilo jej sie bawic w dorosła... wspolczuje dziewczynie... niech ta historia bedzie dla innych przestroga

Ja jej nie namawiam do zgłaszania, ale gdyby to teraz zrobiła, to poinformowałaby o przestępstwie, które zostało dokonane 3 lata temu i nie zostało przedawnione (przedawnienie gwałtu: 10 lat, przedawnienie współżycia z nieletnią: nie wiem). Przepraszam za zakutą pałę, ale mi się pała w kieszeni otwiera jak czytam ciągle, że ona sama sobie winna. 12 i 10 latkowie wykorzystywani przez wójków też się pewnie sami proszą, nie?

tak sobie myślę, że kierowanie dziewczyny na policję, trochę się mija z realnym spojrzeniem na świat. Mogła by trafić na jakieś policmajstra głupawego, coś w stylu tego xxyyxx, który by sobie robił z dzieciaka jaja. Myślę, że w tym przypadku, bardziej by powogła jakaś organizacja feministyczna, no ja tak tylko, teoretyzuję....

Gość Mahbub
oczywiscie ze 10-12 latkowie nie sa winni wykorzystywania przez rodzine itp. ale tu sytuacja byla inna...uwazam ze dziewczyna sama przez swoja glupote narobila sobie kuku... ja ogolnie nie pochwalam zbyt wczesnego zainteresowania mlodych dziewczyn sprawami damsko-meskimi... taki wiek to czas na plotkowanie o ciuchach kosmetykach chloapakach...ale nie czas na samotne wyjazdy z seksualnie dojrzalym i wg prawa doroslym facetem